2017. július 5., szerda

Az ÉlményPark ékkövei



Az ÉlményPark 3 Alkotóelemre épül. Ezek határozzák meg az ÉlményPark jellegét és tudják színesíteni a Benne zajló eseményeket. Páran már most holo-Sztárok vagytok mindenféle Műfajokban, ám a Nagy Alakítás mindenki életében még hátravan.

A Gumimaci logika

Ezzel a saját találmánnyal nyerte el ez az Egész Újraszervezés a Zsűri Nagydíját, ha az Arany Sugár felől érkező rezgésekben látom. Mindenki csak hisz bizonyos dolgokat, ám senki nem tudja. Ez a hit kiváltotta reakció minden esetben a helyes irány felé tolja az Illetőket, akik profi módon hajtanak végre úgy magasabb dimenziós történeteket, hogy egészen mást tudnak és hisznek Róla. Így a Rajtuk lévő megszállóik is azt fogják hinni és tudni, amit Ők. Használd ki az Időd, amíg gumimaci vagy, mert az Ébredés után egészen más szintek várnak Rád. És képzeld, van legalább Egyvalaki, akinek pont Te jelented azt a Másik Szintet, ahova úgy fejlődhet, ahogy a Te hiányodban Te Magad.

A Jogosultsági Rendszer

Nem enged akárkit akármi közelébe, ha az nem alkalmas vagy méltó rá. Így elkerülhetjük, hogy primitív lények szálljanak meg fejlettebb lényeket. A jogosultsági Rendszer igyekszik mindenkit a maga szintjének és érdeklődésének megfelelő társaságba helyezni.

A Rózsaszín Gömb

Egy fajta dramaturg. Amilyen a színe és a fényessége, olyan az ereje és a minősége. Az Önös Szándékaid gyengítik a gondolataid és a mágiád erejét a kívánt szintre, ami nem veszélyezteti a Nagy Egészt. Engedi az Érdeket, ha az korrekt és építő jellegű a hozzáállása. Külön díjazza a kiemelkedő ötleteket és találmányokat, nem beszélve a Színészi Alakításról.