2017. július 5., szerda

Beszélgetés az Atyaúristennel


- Hello. Milyen érzés az atyaúristennek lenni?
- Nehéz erre válaszolni, ha ebben az életemben nincs gyerekem. De láttam már ennél furább dolgokat is.
- Az embereket mégis érdekli ez a téma.
- Hát nem így indult. Egy teljesen más melóval kezdődött, aztán ez lett belőle.
- Nem gondolod, hogy ezzel megbotránkoztatod az embereket?
- Ha azt nézem, milyen emberek képzelik magukat a helyembe, inkább én botránkozom meg.
- Tudod ezt az állításodat bizonyítani?
- Igen a teremtéssel.
- Azt kellene bizonyítani, hogy te voltál, aki teremettél.
- Már megint előjön állandóan ez a 3D értelmezési probléma az idővel. Ha emberként születtem le és még csak a szellemi szinteken tartunk, akkor hogy a francba bizonyítsak?
- Pedig kellene.
- Na és kinek? A teremtményeimnek?
- Hogyan teremtettél?
- Szaknyelven ezt holoinstallációnak nevezzük.
- Kik?
- A többi atyaúristen és anyaúristennő.
- Atyaúristen nem csak egy van?
- Csak a teremtmények hiszik ezt. Különben vagyunk elegen, de én vagyok az informatikus. Így benn a játékban ugye engem vélnek annak.
- Hogyan történik egy ilyen teremtés?
- A gondolat teremtő erejével. Persze uncsi csak úgy, ezért kísérletezésbe kezdtünk és az történt, hogy sikerült úgy is teremteni, hogy egy rakás naiv lény elhitte, amit mondtam nekik. Így megjelent a Világ a hologramban.
- Milyen világ?
- Na ez az! Végre elértünk a lényeghez. Egy se volt ilyen változatos, mint ez.
- Miért?
- Találtunk egy rendkívül tehetséges lényt, aki képes volt a pánik alatt mindenféléket félni, így a semmiből jöttek elő olyan történetek, hogy azonnal le is védettem az ötletet.
- Milyen ötletet?
- A pánikkal teremttetés ötletét. Nem teheti ezt rajtam kívül senki.
- Miért nem?
- Mert én egy jó fej ember vagyok és belegondolni is rossz, mi lenne, ha rossz fej emberek kezébe kerülne az ilyesmi.
- Egy hívő ember azért kétkedve fogadná ezeket az információkat.
- Na és a hívő ember tudja miben hisz? Mert ugye ha csak hisz, akkor biztosan nem tud. Így a hite nem lesz más, csak a nem tudásból eredő feltételezés.
- A középkorban ezért biztosan a máglyán végeznéd.
- Ebben a mai modern korban is hasonló lenne, ha arabnak születek. Persze nem máglya lenne, mert ezek már felvilágosult arabok. Ezek tuti megköveznének és halálra korbácsolnának.
- Hogyan viszonyulsz Allahhoz?
- Most olyat kérdeztél, ha értenéd elszégyellnéd vagy elröhögnéd magad.
- Miért?
- Mintha olyat kérdeznék tőled, milyen a viszonyod a Samsung üzenetrögzítőddel. Csak ennek itt kinn a márkája Allah. Bizonyos értelemben igazuk van, hogy személytelen.
- A zsidóknak hogyan magyaráznád akkor Jahvét?
- Igazából nehéz lenne kiejteni a nevét, mi csak prüntyögéseket hallanánk, mert a fülünk nem érzékeli azokat a tartományokat, ahol ennél többet hallanánk. De bírom, mert alapvetően egy bátor kislány, hogy minden tiltás ellenére be mert jönni felkészületlenül a játékba.
- Na és a magyarok Teremburáját? Az lenne a hologram határa?
- Csak az egyik szinté. Egyébként a magyarokat ne nagyon hozd fel, mert mindenki mást ért ez alatt. Eddig is igyekeztelek nem összezavarni.
- Itt mit értünk ez alatt?
- Csak egy nép, olyan mint a többi.
- Nem így van?
- Nem. Ez a bolygón kívül olyan, mint nálatok a keresztény. Tehát te lényegében keresztény nemzetről beszélsz, akik keresztény állampolgárok és erről papírjuk is van. De a zsidók is érdekesek, olyan, mintha ők lennének a püspök nemzet. Szóval nem véletlenül van ez a bolygó zárva, mert ezek a fejetek fölött azt hiszik a világról, hogy az egy tükör.
- Nem így van?
- Mondom, hogy nem akarlak összezavarni.
- Akkor a ciágnyok kik?
- Maga a cigány egy bizánci kifejezés, jelentése törvényeket nem tisztelő. Amikor érkeztek, az itt élő magyarok egyiptomiaknak nevezték őket.
- Akkor romáknak nevezzük őket?
- Nekik nincs így nevük, eredetileg egy fénysugár, aminek nincs ilyen értelmezése. Meditációban lett egy elméletem, hogyan lettek romák. Amikor elindultak Indiából, ahova Egyiptomból érkeztek a Római Birodalmat keresték, mert hallották, hogy milyen pompa van és gazdagság, meg egymás mellett élő, egymást elfogadó népek. De nem volt pénzük hajóra, így nekiindultak gyalog és amerre jártak, mindenhol útbaigazítást kértek. Mivel állandóan azt hajtohatták, hogy "roma", hamar elnevezték őket romáknak.
- Te most szórakozol velünk?
- Nem ti vagytok a racionális lények? Ilyen érthető és logikus igazságot én is már rég hallottam.
- Igazságot?
- Igen, van benne rendszer.
- Ez akkora baromság, minta azt mondanám, Indiát az indiánokról nevezték el.
- Pedig ez így is van.
- Nem fordítva?
- Nem bizony! Amikor az első európaiak megérkeztek, a helyiek még emlékeztek, honnan jött hozzájuk utoljára hajó. Kérdezték is tőlük, hogy "indijó", "indijó"? Így lettek India.
- Az indiánok baltával és nyilakkal rohangásztak tudomásom szerint.
- Akkor ez egy elég extrém tudomás. Valóban volt ilyen, de ti csak azokat a dühös indiánokat ismeritek, akiknek felégették a városaikat. Délen ugye kőből építkeztek, így maradtak romok. A skalpolás sem indián szokás, az átvették a fehérektől, akik így bizonyították a fejpénzt minden halott indián után. Képzeld el, leszállna egy idegen faj és ezt kezdenék az emberekkel. Na pont így lehetett látni az akkori európaiakat és ha azt nézzük, ebben a békés galaxisban a viszonyok hasonlóak, ti se tudnátok meg, mit művelnek a vállalati zsoldosok, hisz mire lehetővé válna az idegen bolygókra történő utazás az emberek előtt, csak azoktól ismernétek meg az igazságot. Ami biztosan nem az lesz, hogy vállalati zsoldosok valakik profitjáért kiirtottak és megsemmisítettek idegen fajokat, vagy ha nem tudják letagadni, biztosan barbár fajok lesznek, akikért nem kár.
- Komolyan nem tudom eldönteni, csak szórakozol vagy tényleg igazat mondasz.
- Akkor tudod gyakorolni azt a rejtett képességed, hogy ezt magad belül eldöntsd.