2017. július 5., szerda

Beszélgetés az energiabank szóvivőjével



- Üdvözlöm ebben a beszélgetésben A Semmi Urát, akivel végre beszélgethetünk erről a Változásról, mely az Égben történt.
- Valójában nem történt az Égben változás, pusztán annyi történt, hogy üzembe lett állítva egy modul, mely végre bizonyos emberek számára érthető formában tudja közvetíteni az Úr szavait.
- Ez lenne a Központi Energia Bank?
- Igen. Ám jelen pozícióm szerint most az ÉlményPark Energia Bank szóvivőjeként vagyok itt most jelen.
- Mi a különbség?
- Ez már egy kereskedelmi energiabank.
- Mivel foglalkozik?
- Bizonyos emberek - kihasználva egy csalássorozatot - indokolatlan mértékben használtak fel Energiát, mely a Központi Nyilvántartásba mások nevei alatt jelent meg. A hiba észlelése után azonnal felállítottuk a Központi Energia Bank intézményét  és a kétszintű bankrendszer miatt páran saját energiabankokat is alapítottunk. Mivel üzleti alapon működünk (itt nem a pénzről van szó, ám ennek tartalma bizalmas és banki titok védi), érdekünkké vált a visszaélések utólagos felderítése, hogy a felhasznált energiák vissza is legyenek törlesztve. Kárpótolnunk kell valamint azokat at Ügyfeleinket, akiket sérelem ért a rájuk terhelt karmák tekintetében. Ebben a káoszban teremt rendet ez az új rendszer, melynek elkészítésében a saját holo-szoftvercégem is részt vett.
- Hogyan érinti ez az embereket a mindennapokban?
- Mindenképp felszabdultságérzetet kell tapasztalniuk, kivéve azokat, akikre a hitelterhek szállnak (vissza).
- Velük mi lesz?
- Megkeresi őket egy Angyal, aki minden bizonnyal az ÉlményPark EnergiaBank munkatársaként fog bemutatkozni. Még kevés a versenytárs a piacon (itt most jól jön, ha az ember találmányai megelőzik korukat), úgyhogy jó eséllyel ez így fog történni. Ezzel az Angyallal lehet megbeszélni a törlesztőrészleteket, azok törlesztési módjait és az egyéb részleteket.
- Kiket érint ez?
- Ó, azt ők jól tudják maguk is!
- Köszönöm a beszélgetést.
- Puszika a nézőknek!