2017. július 5., szerda

Az Imposztor


Imposztor: csaló, szélhámos, gazember


- Hogy lett belőled imposztor?
- Az egy nagy félreértés eredménye.
- Akkor itt a lehetőség, hogy a félreértést tisztázzuk.
- Meg is ragadom az alkalmat erre!
- Ó, akkor már el is kezdheted.
- Kezdem ott, hogy egy komplex problémát kellett megoldanom, amit minden érintett fél, csak a saját problémájaként érzékel, nem véve jelentőséget a Többieknek. Ha az ígéretemet teljesíteni akarom, mindenkinek úgy kell látnia, hogy a megoldással ez sikerült.
- Tudod mi most a probléma oka, ami jóval nagyobb, mint amire gondolnál?
- Feltételezem, az ufok rájöttek, hogy itt mindenkit ismernek és tisztában is vannak a helyzettel.
- Nos igen.
- Hatalmas szakmai bravúr azon a területen, hogyan készíts fel egy teljesen eltérő értelmezési környezetre olyan lényeket, akik egészen másképp gondolkoznak.
- Kémkedéssel vádolnak, az ugye tudod?
- De az nem igaz! Akkor lenne kémkedés, ha az, amit látunk vetítené a Történetet. Ám amit látunk, az csak egy Illúzió, egy kivetítés, melyet az agyad Külvilágként érzékel. Azaz már egy kivetítés és amit csináltam az, hogy átkonvertáltam ezt a vetítést több másikra és így lettek rajzfilmek, bábfilmek és még egy csomó más. Ugyanazt a Jelet, amit kap az agyad a vetítéshez, átkonvertáltam, sokszor minden maradt így, csak a grafika változott. De megkérdezem, akkor azok a lények is kémkedtek, akik sugallták ezt a sok filmsorozatot (Csillagközi Romboló, Star Trek, Star Wars, stb.) az embereknek, akik így stratégiai szintű ismeretanyagot kaptak ahhoz, ne csak bután bámuljanak a kapcsolatfelvételnél, hanem még a neveket is ismerjék?
- Ez történt visszafelé?
- Igen. Megjelentem ezzel a Műsorral.
- Akkora sikere van, hogy nagyon nehéz helyzetbe kerültünk Miattad.
- Miért?
- Mert bármit csinálunk, mindenki tudni fog róla, ha ez kiderül.
- Mit mondanak róla?
- Hogy különleges hangulata van. Érdekes módon minden mindennel rendszerben áll, pedig egy hatalmas káosznak néz ki az egész és a műfajok rendkívül sűrűn váltogatják egymást. Mintha a Művész - azaz Te - alkotott volna egy saját univerzumot, amiben nagyon aranyos figurák élnek és rendkívül furán viselkednek. Kiabálnak egymással, egymást fúrják és közben a Szeretetről beszélnek és teljesen mást mondanak, mint amit valójában éreznek. Nem ismerős?
- Kicsit.
- Nos az idelátogató ufók, amikor ezt meglátták és meghallották a neveket is, rájöttek, hogy itt mindent és mindenkit ismernek, csak minden teljesen másképp néz ki.  Ezért vádolnak kémkedéssel? Az egyik énem azt sugallja, hogy ilyen az Égi Bizonyítási Eljárás a szív felől. Én csak végrehajtom, amit a fej kreatív része végez.
- Tehát a Mű érdemi részéhez gyakorlatilag semmi közöd.
- Dehogynem, hisz a konvertálóprogramot Én készítettem nem kevés időt eltöltve vele. A látvány pedig az, ami megadja a különös hangulat egyik felét. Miért lennék imposztor?
- Mert itt a látvány másodlagos ezeknél. Csak a Tartalom számít, az meg nem Te vagy.
- Bizonyos értelmezésben igenis Én vagyok, mert ha nem jön a Jel, ami csak a Művészből árad, akkor nincsenek a Sorozatok sem!
- Ha ez kiderül, hatalmas balhé lesz ebből! Bazmeg, a Galaxis szeme előtt vagyunk és mindenki látja, mit csinálunk.
- No és tudják is, hogy ez vagy Te?
- Szerintünk most fog kiderülni, ahogy rájönnek.
- Ne aggódjatok!