2017. július 5., szerda

Holo App


- Üdvözöljük köreinkben korunk egyik legnagyobb ezoterikus szakértőjét, aki már ismert a médiában, gondolom nem kell Önöknek bemutatnom.
- Áldás!
- Meghívtunk műsorunkba még valakit, akivel egy újdonságról fogunk beszélgetni, mert amit állit, azt egy szakértőnek is hallania kell.
- Üdv!
- Mesélne nekünk erről a megtapasztalásról, ami Önnel történt?
- Egyik reggel arra ébredek, hogy valaki megszólal a fejemben, egy kedves nyugodt és vidám Hang. Ez a Hang közölte velem, hogy ő a Fátyoldesktop Varázsló és segíteni fog megtanulni használni azt.
- Mit?
- A Hang, aki így már láthatóvá is vált - kérte, ne említsem meg a nevét és ne beszéljek a külsejéről -, miután megjelent egy nagyon halvány képernyő és rajta pár ikon. Meg ő.
- Mi történt ezután?
- Megtudtam, hogy ez az ÉlményPark holo-desktop-ja és akinek feltelepül, annak nagyon megkönnyül az élete.
- Hogyan települ?
- Álomban kapja meg mindenki a telepítőcsomagot, aminek a kibontása már az ő saját fejlettségétől és tempójától függ. Az egész olyan, mintha egy fátyolfilm kerülne a szemem elé, azt mondta erre a Hang, hogy ezt a Harmadik Szemem vetíti.
- Foglalkozott Ön ez előtt ezotériával?
- Még soha. De már nagyon sokat tudok róla.
- Hogyan és hol szerezte meg a tudását?
- Nem tudom, egyszer csak tudtam. Mintha kinyílt volna az agyam rá.
- Most megkérdezném a szakértőnket, milyen vélemény fogalmazódott meg benne, mert amit most hallottunk, az finoman szólva is szokatlan a mágia világában.
- Felháborító ezt még hallgatni is! Ha nem kapnék ekkora gázsit, már rég itt hagytam volna ezt a dilettáns társaságot és nem égetném magam azzal, hogy ebben a társaságban kerülök képernyőre.
- Azért szeretnénk szakmai érveket is hallani, mert az természetesen érthető, hogy senki sem örül annak, hogy a tudása a szeme előtt avul el pár perc alatt.
- Nem tud ez a hölgy itt semmit sem bizonyítani! Amiről beszél, az lehet egy kitaláció, egy sérült elme önigazolása. Nem is értem, miért kellene erre nekem bármilyen szakmai véleményt is mondanom.
- Pillanat! Van itt nekem egy appom, pont az ilyen kellemetlen figurák távoltartására. El is indítom.
- Hogyan?
- Felhívtam az ikonját. Sokkal, de sokkal rugalmasabb, mint egy kinti, hisz itt a fantáziád határoz meg mindent. Ha akarod, egy komplex vezérlőközpontot is építhetsz magadnak.
- De hol jelenik meg a hatása?
- A Külvilágban.
- Na gázsi ide vagy oda Éééééén nem hallgatom tovább ezt a ribancot. Köszönöm a meghívást, de Éééén innen megyek!
- Adás közben ritkán hagyják ott emberek a műsort.
- Akkor a kamerák egy ilyen ritka pillanatot örökítettek meg! Na pápá...