2017. július 5., szerda

Energiabanki tájékoztató

Ilyen jó Tükröt is biztosan rég láttatok.



Tisztelt Ügyfeleink!


Az Önök által eddig felhasznált energiákkal el kell számolniuk! Amennyiben el kívánják kerülni azt, hogy Égi Bírósági Eljárás induljon Önökkel szemben, gyorsan érdemes felkeresniük a HitelRendezőt, hogy tiszta és korrekt képet kapjanak arról, mennyi hátralékuk van és hogyan érdemes belekezdeniük a törlesztésbe.

Sajnálattal értesítjük továbbá Önöket, hogy az eddig megszokott "mondj 100 miatyánkot" törlesztési mód nem hatályos és akik eddig így törlesztettek, azokkal szemben az eljárás hatálya visszamenőleges. Azaz a teljes felhasznált energiamennyiséggel és minőséggel számoljanak. Aki nem kívánja törleszteni az energiahiteleit, annak útja a halála után mindenképp az Égi Bíróság, úgyhogy ezt a megoldást nem javasoljuk.

A törlesztőrészletek elmaradása újabb kamatterheket von maga után, ezért javasoljuk azt (az Önök által kedvelt földi banki szokások mintájára), hogy mindenképp pontosan törlesszék hiteleiket, különben újabb hónapokat-éveket kell meditációban tölteniük, amíg le nem dolgozzák (azaz nem törlesztik) azt. Holo-Hatóságunk elkészítette azt a mentőcsomagot, melyet bárki igénybevehet. Ezzel a mentőcsomaggal olyan élethelyzetbe tudják az emberi alakjaikat hozni, mely garantálja azt, hogy az illető (megmentendő) személyek ezeket a feladatokat mindenképp elvégezzék (börtön, kórház, stb.).

Akiknél munkatársaink azt állapítják meg, hogy a rendelkezésükre álló idő, ami az életükből még hátravan nem elég arra, hogy a felhasznált energiamennyiség hitelét visszatörlesszék, azok előtt két út áll:
1. Olyan Feladatot kérnek (melyet el is képesek végezni), melynek a megváltási súlya nagy és egy olyan tettel, mely a megvalósulásban is eléri célját, megváltják bűneiket és mentesülnek az össztörlesztésben a megváltási súly nagyságától.
2. Elhaláloznak. Amennyiben az Égi Bíróság engedélyezi az újraszületést, akkor Önöknek a törlesztőrészletei oda átíródnak és egy teljes élet áll a rendelkezésükre, hogy az adósságuktól megszabaduljanak. Amennyiben az Égi Bíróság nem engedélyezi a leszületést, akkor a törlesztőrészleteket az Ön Angyala 12 emberi alakjának többi tagjaira (azaz a Csillagcsládjára) terheljük.

Bízunk abban, hogy Ügyfeleink továbbra is kedvelni fogják az égi hitelezést és örülnek annak, hogy végre Rend uralkodik az energiagazdálkodás új rendszere által. A kereskedelmi energiabankok (pl. katolikus templomok, zsinagógák, mecsetek, stb.) megtarthatják ügyfeleiket, ám új cégek jelennek meg a Piacon, hisz az az ideális, ha az Önök spirituális tereiben az Önök által legjobban érthető égi rendszer működik.



Ahogy lenn, úgy fenn! 
DIZ Kereskedelmi EnergiaBank Privát Ügyfelek számára

(Fizetett Hirdetés)