2017. július 5., szerda

TV Show 2. rész



Tisztítsuk meg a bolygót és fejlődjünk!
EGÉSZ ESTÉS MEGA TV-SHOW

Első Rész

A játékosoknak végig kell menniük a pályán anélkül, hogy hibáznának. Aki hibázik, kiesik. A kiesés itt a kreatív team által kitalált különféle vicces halálnemek valamelyikében elhalálozást jelenti. Az átjutók száma nincs maximálva.

REKLÁM

Második rész

A játékosok egymással küzdenek vagy egyenes kieséses rendszerben (ha sokan vannak), vagy mindenki egymásnak mehet (MeanGuns) és a győztes bejut a FinalRun-ba. Több győztes esetén a nézőket be lehet vonni telefonos szavazásba (hüvelykujj merre áll?). A veszteseket kivégzik.

REKLÁM

Harmadik rész

A Final Run. A szponzorok (vagy képviselőik), valamint a VIP jegyek tulajdonosai kiváló pozíciókban állnak készen egy vadászatra, ahol a Második rész győztese az életéért fut. Ha eléri a Célt, megmenekül.



Life-Factor
NE TE LÉGY A KIESŐ!

Minden hétvégén megy a műsor addig, amíg a végén csak egy marad. A játékosok megpróbálnak valamivel szimpatikusak lenni a nézőknek, akik szavaznak, így minden műsorban lesz egy kieső. A zsűri ugyanúgy viselkedik, mint az X-Faktorban.


A Per
HA ÚGY ÉRZED, IGAZAD VAN!

Az esküdtek helyén a nézők ülnek, akik szavaznak. A játékos a vádlott, meghatározott személyek az ügyész és a védő. A bíró helyén ül a játékvezető, ő hozza az ítéletet. Ami lehet halál, vagy bejutás egy másik TW-Show-ba.



Hirtelen Halál
SUDDEN DEATH

Választható sportágakban a vesztest hirtelen halál éri. Lehet nagyobb kupákat is kiírni. A dolog előnye, hogy így az emberek érdeklődővé válnak a nem csak élsportra is. Akik túlélik, irány egy másik TW-Show!




Ilyenekre gondolok. Vannak még, ám ennyi az hiszem elég arra, hogy elkapjuk a hangulatot! 20 év múlva is erről beszélnek még, amikor már nem lesz bűnözés a bolygón, 100 év múlva meg már el is felejtik. Te is elfelejtetted, hogy Ausztrália eredetileg egy fegyenctelep volt, mára a legnormálisabb angolszász terület. Las Vegas is milyen népszerű, nem?