2017. július 5., szerda

Halálba Utaztatási Iroda

Paraszimpatikus visszacsatolás


- Mi ez a halálbautaztatási iroda?
- Egy dimenzionális vállalkozás, melyhez szakképzettség kell.
- Szakképzettség?
- Igen, de itt a papír nem ér semmit. Ide tapasztalati tudás kell.
- Az neked megvan?
- Persze. Halálkutató is vagyok autodidakta.
- Milyen szolgáltatás ez?
- Minőségi!
- Az mit jelent?
- Sokszor az Ügyfél nem is veszi észre az Utazást, amiből lehet tréfás jeleneteket is kreálni.
- Tréfás? Egy példát hallhatunk?
- Hogyne! Mindig örülök az ingyenreklámnak. Az Ügyfél a jobb egyen ült és a szembesávban áttért egy kamion az ő sávjukba. Aztán a következő pillanatban - és itt jön a szaktudás - egy moziban ült egy másik valóságban, ahol a vásznon pont egy kamion jött szembe. Azok, akik ott voltak, biztosan emlékeznek a rémülten felugró emberre, aki hangosan kiáltott, úgy megijedt.
- Az ijedtség miért kell?
- Az nagyon lényeges! A halált itt benn egészen másképp értelmezik. Így különösen fontos, hogy jól tervezzük meg, mert egy profi kivitelezéssel akár sokat segíthetünk az Ügyfélnek. Sok ilyen ember, kik nem a piacról választanak utazási irodát (jelenleg sajnos csak Én vagyok jelen ilyen minőségben), az egyéni turizmusban hisznek. Annak is meg van a maga varázsa, ám biztosíthatom Önöket, mi tényleg igazi szaktudással rendelkezünk, így elkerülhetik az egyéni utazással járó esetleges kellemetlenségeket.
- Mit jelent itt a szaktudás?
- Ha az Ügyfél úgy kéri, művészi megközelítést is kaphat.
- Az ijedségről még nem mondott semmit. Az miért is kell?
- Ja tényleg, nem fejeztem be. Az egyéni turizmus egyik esethibája az, amikor valaki nagyon megijed és úgy éri a halál. Ilyenkor ez bezavarhat a rajt-cél energiasugárba és kilökheti onnan, ami azt eredményezi, hogy az illető elvéti a célt. Bár vannak erre szakosodott angyali szolgálatok, azért nem jó valahol ott kuksolni és várni, ki tudja meddig. Tehát ha először megijed, mert jön egy életveszélyes helyzet, amit csodával határos módon túlél, akkor örvendezni kezd. Ha ekkor éri az igazi halál, tökéletes hangulatban lép át, ami azért jobb, mint vakra menni. Ez egyébként cégünk egyik specialitása.
- Milyen cég ez?
- Holo vállalkozás.
- Az mi?
- Nem kell az alapításához csak egy gondolat és nincs adóhivatal, meg hasonló baromságok.
- Mit jelent a művészi megközelítés?
- Van, aki úgy kéri, hogy halálra akar rémülni. Vannak ilyen Ügyfeleink is.
- Ezek hús-vér emberek?
- Nem, a Felettes Énjük. Ki az a hülye, aki ilyet rendelne, amikor az emberbe bele van programozva a túlélési ösztön? Sokszor csatlakoznak az Angyalok is, főleg hogy látják, itt minőségi szolgáltatás folyik, egyre sűrűbb az érdeklődésük.
- Hogyan történik egy ilyen teljesítés?
- Mi nagyon fejlett holo-effektekkel dolgozunk. Teljesen valós képet és hangot generálunk az Agyban a látó és hallóidegekre. Így könnyű halálra rémülni, tehát rendkívül fontossá válik a Kreatív Team munkája, akik kitalálják a Történeteket.
- Ez borzasztó!
- Na aggódjon, az Eljárás szigorúan le van védve. Illetéktelen használat kizárt.
- Kiken próbálták ezt ki?
- Elsősorban maffiozókon és kegyetlen bűnözőkön. Meglepné, mennyi ugrott le a tetőről. Ez vezeti a toplistát.
- Mi a második?
- A garancia kérdése ilyenkor felmerülhet, mert ha nem hal bele az ijedségbe és nem ugrik le a tetőről, vagy ugrik egy auto elé, vagy ilyesmi, akkor beleőrül. Nem törekszünk erre, mert ilyen esetekben gondoskodnunk kell a sikeres teljesítésről és egy elmegyógyintézetben elég nehéz egy ilyet megoldani anélkül, hogy ott bárkinek baja essen. Ilyenkor szívességet kell kérni valakiktől, hogy mondjuk egy késsel ugorjanak neki, ami nem jó, mert eljárás alá vonhatják a személyzetet gondatlanság miatt. A legjobb - és Cégünk is ezt  filozófiát követi - meg kell várni az Alkalmat, ami azért leköti a figyelmünket és a kapacitásainkat, így sokszor írunk ki erre HoloShow-t.
- Milyen holoshowt?
- Amiben az a Játék célja, hogy a versenyzők minden különösebb probléma nélkül kinyírják az illetőt. Nagyon népszerű műsorok ezek.
- Miben jó az valakinek, hogy egy ilyen szolgáltatást az emberi szinten vegyen igénybe?
- Megszűnik egy csomó problémája, lehull a válláról a teher és elindulnak a dolgai.
- Miért?
- Mert eljött egy csomó felesleges valóságból és egyesült egy szinttel följebb a többi valóságból érkező Önmagával.
- Hogy nevezik ezt a vallási környezetben?
- Azt hiszem felemelkedésnek.
- Tudományos terminológiával?
- Dimenziószint emelkedésnek.
- Önök ezt bonyolítják?
- Pontosan! Méghozzá Égi Megrendelésre.
- Hogyan fizetnek?
- Mindig pontosan!

Életbe Utaztatási Iroda