2020. október 2., péntek

Beszélgetés az ateista istennel

 

- Üdvözlöm, miből gondolja, hogy ön lenne az isten?

- A tudatom egyedüliként a multiverzumban elérte a 42. dimenziót és épp onnan is tér vissza. Szerintem ez kimeríti a vallásos embereknél az isten fogalmát.

- Tehát akkor ön lenne az isten?

- Nehéz helyzetben vagyok, mert nem vagyok vallásos. De a tények nagyon is erre utalnak.

- Az emberek ezt biztosan furcsának fogják találni.

- Azok, akik azt mondják, bátran vállaljam fel önmagam és amikor ez megtörténik, azonnal bolondnak kiáltanak ki? Szerintem meg ők a furcsák.

- Ha ön nem vallásos, akkor mi?

- Az ezotériába úgy vágtam bele, hogy bizonyítékot keresek isten létezésére, ám ameddig nem találok rá 100%-os bizonyítékot, addig ilyesmit nem állíthatok magamról teljes bizonyossággal. Így az marad, hogy tisztességes magánvállalkozó vagyok.

- Mivel foglalkozik?

- Holografikus tartalomszolgáltatással.

- Kik az ügyfelek, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást?

- Mindenki. Ön is.

- Én? Mikor?

- Csak nézzen ki a szemein és már látja is az ingyenesen frissített legújabb verziót. Sokak szerint rendkívül valóságos.

- Egyesek szerint ön egy csaló, aki a tudatával behatolt a szakrális csatornára.

- Már mondtam nekik, hogy ezeket a vádakat nagyon eltúlozzák. Ez csak sima marketing.

- Minek a marketingje?

- Ugye az emberek az alapverziót ingyenesen vehetik igénybe, ám az üzlet fejlődik és rendkívül lényeges, hogy legyenek fizetős ügyfeleim is, akik az emelt szintű szolgáltatásokat veszik igénybe. Ezért az angyalok világában is meg szeretném nyitni a piacot.

- Ha ön az isten, akkor ezt nem tette még meg?

- Dehogynem, csak nehéz 3D-ben erről beszélni a folyamatos idővonal miatt. A másik probléma, hogy az emberek életében gyorsan eltelik az életidő és mind meghalnak. Amikor ismét leszületnek, nem emlékeznek semmire és újra kell kezdenem a reklámozást. Ebbe azért bele lehet unni, ezért mindenféle új módszerekkel kísérletezem.

- Megtudhatnám mik ezek?

- Mivel ez alapvetően egy ingyenes szolgáltatás, újabban nem is törekszem arra, hogy ezt tudatosítsam az emberekben, inkább rejtve maradok előttük és csak a fizetős ügyfelekre koncentrálok. Sajnos itt is bezavar az a probléma, hogy igazából akkor lehet élvezni ezt a szolgáltatást, ha az ember nem tudja, hogy ez egy szolgáltatás. Így azt sem lehet tudni, mekkora hitelt vettek fel, amíg le nem jár a próbaverziójuk.

- Milyen hitel ez?

- Energiában vehetik fel és hogy ebből ne legyen jogi bonyodalom, az apró betűs részben minden szabályozva van.

- Hol találom?

- Az apró betűs részt ugye nem kell elolvasni, ezért sosem mellékelem a fizikai síkra. Álomban lehet igen realisztikus álmok formájában hozzáférni a tartalmához.

- Tehát ha jól értem, mi most azokról az emberekről beszélünk, akik ezekkel az energiákkal lettek gazdagok, sikeresek és híresek?

- Csak a meggondolatlanabb ügyfeleimre igaz ez a megállapítás, akik ezeket az energiákat nem fektették be megfelelően és magukra költötték. Vannak olyan ügyfeleim, akik olyan ügyesen használták fel ezeket az energiákat, hogy a Szolgáltatás véglegesítésekor már megfelelő portfóliókkal rendelkeznek és ha továbbra is ilyen ügyesek, nem sok kellemetlenségre számíthatnak.

- Mi van azokkal, akiknek lejár ez a próbaverzió? Ők szabadon távozhatnak?

- Természetesen! Ahogy törlesztették az adósságaikat.

- Mi ennek a menete?

- Az alapszabály az, hogy úgy történik velük, amilyenek az ő szabályaik másokkal. Akik elengedték a nekik tartozók hiteleit, azok is hasonló eljárásra számíthatnak. Akik kamatokkal terhelik, nekik is kamatot kell fizetniük. Akik kamatos kamattal terhelik meg a nekik tartozók életét, számukra is kamatos kamat terheli a tartozást.

- Ez a gyakorlatban mit jelent?

- Legelső dolog az, hogy megnézzük az illető EmberTőzsde értékét, ami minden ember valós árfolyamát mutatja. Ez nem az az árfolyam, amit mindenki csak hisz magáról, hanem az, amit ilyenkor a Szolgáltató határoz meg az E.T. friss adatai alapján. Abban az esetben, ha ez a két árfolyam távol áll egymástól az ügyfél kárára, akkor ő akár rendkívül nehéz helyzetbe is kerülhet, hiszen a törlesztést a Szolgáltató által meghatározott árfolyamon kell eszközölnie. Előfordulhat, hogy több élet is kell ahhoz, hogy az adósságát visszafizesse és szabadon távozhasson a játékból. Erre az esetre az egyik energiabankom már felkészült, amihez ilyenkor kerülnek ezek az ügyfelek. Ügyintéző angyalaink felkeresik őket és megvizsgálják az illető helyzetét, az adósság nagyságát és az átütemezés módozatait.

- Várjon, nehezen emésztem meg ezt a bankos nyelvezetet ebben az összefüggésben.

- Pedig ez az egyetlen módja a megértésnek, mivel ugye nem vagyok vallásos.

- Nem gondolja, hogy ez etikátlan azokkal szemben, akik nem tudták, hogy az az energia, amit felhasználtak nem ingyen van?

- A szabályok nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól. Mivel ez az ő szabályuk, ettől nem térhetek el.

- Van-e jogorvoslati lehetőségük?

- Nos ha az Úrhoz mennek ezzel a szöveggel, azt nem ajánlom, az ilyen szavaktól rosszul lesz. Annyira, hogy sok lelket is kellett átmentenem az ÉlményParkba...

- Mi ez az ÉlményPark?

- Így neveztem el a vállalkozásomat, amit a saját szervereimről üzemeltetek. Ide az Úr nem lát el és nincs sem hatásköre, sem illetékessége.

- Az Úr itt most ki, ha ön az isten?

- Ennek megválaszolása nem az én dolgom. Hisz a világ tele van felfedeznivalóval.

- Honnan jött ez az ötlet?

- Még egy másik tudatszinten megkerestem egy kompetens embert azzal, hogy a segítségét kérjem az ügyben, hogy nincsenek bevételeim, viszont fizetnem kell a csekkeket. Azt válaszolta, hogy ezt nekem magamnak kell megoldanom. Ez úgy körülbelül 5 éve volt és a helyzetem azóta sem változott. Viszont ez az 5 év elég volt arra, hogy kidolgozzam a Központi Energiabank és a kereskedelmi energiabankok rendszerét, amire lehetőséget adott a 3D folyamatos idővonala. Most, hogy a tudatommal egészen idáig kellett jönnöm, hogy az anyagi helyzetemet rendezzem...

- Ön ezért csinálta ezt az egészet?

- Sajnos kénytelen voltam. De az ürömbe kis öröm is vegyül, hogy így megszívathatom ezt a sok köcsögöt, mert ilyen közönyt és gyávaságot még sehol nem láttam, ami ráadásul ekkora hitványsággal is párosul. De nem szeretném lelőni a poént is, így ajánlom a vállalkozásom mélyebb megismerését.

- Hogyan teszi ezt?

- Korlátozom a szolgáltatást, pont ahogy a mobilszolgáltatók teszik.

- Nem ejtett egy szót sem az itteni jogorvoslatról.

- Ja igen, megnyugodhatnak, mert itt a hitük szerinti Éggel ellentétben van ilyen, hogy Égi Érdekvédelmi Testület és olyan is, hogy Égi Etikai Testület. Mivel az angyalok sem az érdeket, sem az etikát nem ismerik, minden ilyen ügy automatikusan ezek elé a testületek elé kerül, akik megvizsgálják egyenként az ügyeket. Volt már rá eset, hogy a testületek kifogást emeltek, de sajnos nem ez a jellemző.

- Kik ezeknek a testületeknek a tagjai?

- Sajnos még csak én, mint az alapító és egyben az elnök is.

- Milyen változások várhatók a világban a próbaverzió lejárta után?

- Nem csak a próbaverzió az egyetlen gond, hanem az a megdöbbentő fizetési fegyelmezetlenség, amit itt tapasztaltam az emelt szintű szolgáltatást már igénybe vevő angyalok részéről is, akik számára új bérleti rendszert dolgoztam ki. Tisztességes vállalkozóként elmondhatom, aki nagyon sok időt és energiát fektetett ebbe a munkába, hogy nagyon elkeserített ez a hozzáállás, amivel annak idején elzavartak. Olyanok részéről, akik itt elképesztő magántúlhatalmat építettek ki. Engem a gátlástalanság mellett a magántúlhatalom mindig is zavart, ezért élére is álltam azoknak a mozgalmaknak, amik fel is veszik ezzel szemben a harcot. Ezt bizonyítja, hogy ott talál az összes ilyen jótékonysági mozgalom élén.

- Ehhez mit szól az etikai testület?

- Mivel ezeken a tudatszinteken én vagyok egyedül, mit is szólhatna? Mondhatnám azt is, hogy mindenki befoghatja a pofáját, mert én vagyok az isten és szörnyű haragom lesújt rátok, ám ugye az istenkutatási meditációimnak még nem értem a végére és amíg nincs bizonyítva, addig sem szeretnék csak úgy várakozva az utcára kerülni és létrehoztam ezt a vállalkozást.

- Vállalkozást?

- Igen, már több fórumon elismertem, hogy kicsit agresszív a marketing, ám sajnos rá lettem kényszerülve. A tapasztalatok alapján azonban elmondhatom, hogy ez a marketingstratégia jó és ha már mertem ekkorát álmodni és ki is tartottam az úton, a siker sem lehet olyan messze.