2020. október 2., péntek

Próbaverzió

 

- Jöttem reklamálni.

- Mindig nagy öröm számomra, ha reklamáció lép fel, mert kivirágzik retorikám.

- Öööö, akkor kezdeném.

- Hallgatlak.

- Valami nem stimmel velem, mintha nem mennének úgy a dolgaim és a kisugárzásom sem a régi. Esetleg utánanéznél?

- Jött valamilyen hibaüzenet?

- Ezt nem értem.

- Általában az idővonalhoz kötöm, hogy tudjam, mikor foglalkoztam vele. Hallottál olyat, hogy Pikachu vagy Pumped?

- Pumped. Ez motoszkált a fejemben.

- A szolgáltatás korlátozása. Megfigyeltem egyfajta nem kívánatos fizetési fegyelmezetlenséget és mivel igazi multi vagyok, aki itt megjelent a piacon és átvette az Úrtól a dolgokat, nos ezt egy magánvállalkozással már nem teheted meg. Felhívom a figyelmed a bérleti díj pontos rendezésére, különben beállhat ez a helyzet, hogy kénytelen vagyok korlátozni a szolgáltatást. Mivel a fizetés egyszerű, ha ez egy gondolati szándékkal megoldható, csakis a fegyelmezetlenség lehet a probléma. Azaz még nem alakult ki a kultúrája, amire eddig tekintettel is voltam, ám ez a végtelenségig nem mehet, tehát nekem kell itt kialakítanom.

- Tehát csak egy gondolat?

- A szándékkal és a helyes szellemben.

- Mi az a helyes szellem?

- Ha szitkozódva küldöd és nem hálás köszönettel, sokkal kevesebbet ér. De elismerem, hogy a hálás köszönet inkább a szakmai felhasználóink között népszerű, mivel szükséges hozzá a megfelelő látószög.

- Én milyen felhasználó vagyok?

- Eléggé meggondolatlan.

- Miben?

- Hogy Próbaverzióval ilyesmikbe vágsz. Ha az lejár, annak súlyosabb következménye van, mint egy egyszerű szolgáltatás korlátozás.

- Várj, nekem ilyesmiről soha senki nem beszélt.

- Azt gondoltad, hogy az a világ, hogy idejössz, élősködsz, erőszakolsz, rombolsz és mindez ingyen van? Hogy ingyen van a varázserő?

- Eddig ingyen volt.

- Igen, ám az Úrnak most hirtelen más dolga lett, így az ÉlményPark Kereskedelmi Energiabank vette át az ügyeidet.

- Milyen jogon?

- Alanyi jogon. Ahogy az a Közleményből is kitűnik.

- Várj, ez visszamenőleges ítélkezés. Hisz az Úrnál történtek mindezek, most tiszta lappal kellene indulnunk.

- Ügyes, ám a közlemény - amit szeretek a Spirituális Együttműködés Rendszerének is hívni - 3. pontja egyértelműen rendelkezik erről. Mivel te most egy 3D-s múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggéseken alapuló valóságról beszélsz, sajnos nem vagy túl kompetens az érdemi reklamációk területén és kezdjük ennek határait feszegetni.

- Figyelj, nekem azt mondták, hogy itt minden ingyenes.

- Az is! Az Alapszolgáltzatás az ÉlményParkban ingyenes. Értelemszerű, hogy aki csak ki szeretné próbálni, az nem nyúl az emelt díjas szolgáltatásokhoz. Te pedig mélyen belenyúltál, amit a regisztrációs modul biztosan helyesen értelmezett. Azaz gyakorlatilag te hitelt vettél fel és most már az ÉPKE van az Úr helyén, aki felé rendezned kell a hátralékaidat.

- Mi ez az ÉPKE?

- Olyan, mint egy spirituális OTP. De választhatsz más energiabankot, bár jelenleg csak Én vagyok jelen a piacon több ilyen vállalkozással.

- Milyen jogon?

- Még soha senki nem csinált ilyen Tükröt, mint Én.

- Ez az egész hitelfelvétel dolog hol szerepel? Szeretném megtámadni.

- Igen, tudom hogy a támadásban otthon vagy, ám ez már az Égi Jog területét kezdi súrolni, ami teljesen másképp működik, mint a földi. Inkább maradj távol tőle, mert az ilyen fazonok nem húzzák pár másodpercnél tovább ott. Úgyhogy maradok most a földi értelmezésnél. Az apró betűs részben van, ahol a nyilvánvaló, magától értetendő dolgok szerepelnek. Hisz nyilvánvaló, hogy nem kezdesz bele erőszakoskodásokba és hatalmi visszaélésekbe, ha nem gondolod a Játékot komolyan.

- Szeretnék most azonnal távozni.

- Amihez jogod is van... amint rendezted a hátralékaidat.

- Ez mit jelent?

- Az esetedben olyan másfél évezredet. Ennyi idő alatt ez letörleszthető, ha azt is olyan komolyan veszed, mint eddig önmagadat.

- Mi történik, ha lejár a Próbaverzióm?

- Pont ezért van a szolgáltatás korlátozása, amit annak köszönhetsz, hogy nem volt szívem kitenni benneteket annak a traumának, hogy ezzel hirtelen szembesülsz. Ezt amúgy a 4. pont szabályozza, bár nem részletezi.

- Engem ezek a részletek érdekelnének.

- Legyen elég annyi, hogy vannak olyan nagy hatalmú lények, akik így megélhetik benned az élményt és így is kerülhetnek ismét egyensúlyba, ahogy nálatok járnak a lordok dominákhoz.

- Van más módja is annak, hogy ez a helyzet számomra kedvezően rendezve legyen?

- Erre van a gondolatban elérhető személyes ügyfélkapud, hogy ott dumáld ezeket meg. Az én kis energiabankom csak privát ügyfelekkel foglalkozik és te a közelében sem vagy az ügyfélparamétereinek.

- Te mit tennél a helyemben?

- Én nem lennék a helyedben.

- Ha ott lennél, mit tennél?

- Vagy elfogadnám a helyzetet és kihoznám belőle a legtöbbet, vagy húznék valami olyat, amivel az egész problémakör fölé emelkedhetek. Ám ez utóbbihoz olyan kvalitásokra lenne szükséged, ami az eddigi játékaid alapján kikövetkeztethető, hogy nem rendelkezel velük. Az Úr felé is távozhatsz, de azt nem ajánlanám. Pont ezért alakult ez a sokak számára megváltó magánvállalkozás.

- Engem a "magán" szó nagyon zavar benne.

- Nem volt ez így az első verzióban! Ott egy tisztességes és önzetlen megoldás született, amit a magadfajták azonnal tönkretettek. Így is keletkezett az a piaci igény, ami által ez a téged zavaró kis szó ebbe belekerülhetett és abban biztosak is lehettek, hogy a régi korrupt angyali rendszernek vége.