2020. október 18., vasárnap

Persze, minden úgy lesz, ahogy ígértem

 

- Ezt hogy tükrözzem vissza, ha én egy becsületes ember vagyok?

- Jó kérdés. Van valamilyen technikád, amivel ránézhetsz a jövőre? Hátha sikerül.

- Annál jobb van nekem. Azért csináltam, hogy ne kelljen belenéznem a jövőbe.

- Miért?

- Igyekszem minél elegánsabban győzni amúgy elég gátlástalan ellenféllel szemben.

- Miért?

- Nincs annál nagyobb égés, ha szétcsalod a meccset és még így is levernek tisztességes játékkal.

- Mi van akkor neked helyette?

- Egy lámpa. Ha zölden világít, meg lehet csinálni és sugarat biztosít oda, amit csak követnem kell.

- Hogy zajlik ez a követés?

- A megérzéseimmel.

- Mi van akkor, ha ezek a megérzések csalnak?

- Egy ilyen megszállási környezetben ez sűrűn előfordul. Ekkor működésbe lép az XD vezérlés, ami elsőre szokatlan lehet élményileg. Szóval ez felülbírálja a hamis jeleket és ha valamit határozottan kell megtenni, akkor ez a határozottság érezhetően tőled függetlenül működik benned.

- Te ezeket meg is tapasztaltad?

- Persze, de nem minden kvadránsban van az és nem minden tudatszinten, hogy érzed is az energiát, ami ide-oda húz. Elárulom, hogy mindenkit ez húz, csak a hétköznapi valóság szintjén ez teljesen érzékelhetetlen. 

- Tudsz erről többet is mondani?

- Tudnék, ha nem kellene ezeket a kutatásokat felfüggesztenem egy rakás barom miatt, akik egy kis hatalomtól mindjárt isteneknek képzelték magukat. Persze, minden úgy lesz, ahogy ígérte.

- Ki ígért és mit?

- Még az elindulásom idejére datálnám, amit hivatalosan 2002-re teszek, de ez homályba vész, nehezen tudom azonosítani az éveket a 2000-es évtizedben. Később állt össze a kép, csak az ezzel a gond, hogy egy csomó látószögön látom a szitut és látom a rosszban a jót. Ez azonban akadályozza a játékot, amiben ugye nekem indulatba kellene jönnöm és most félni kellene tőlem, megjegyzem ez történik sokakban indulat nélkül is. Próbálom őket nyugtatni, hogy "ti isten bárányai vagytok és egy bárányra senki se haragszik", de ez nem nyugtatta meg őket. Ekkor jött a Bill Gates hasonlat, hogy a középiskolai ellenségei is nyugodtan használhatják a windowst. De ez most van, az meg akkor volt, amikor lényegében az utcáról, nullkilóméteresen ezoterikus ismeretekből eljutottam az Ég Kapujába... és ezek meg azt hitték, hogy nem éltem túl.

- Mit?

- Meg se vagyok keresztelve.

- De tökre úgy beszélsz, mint kész tényekről, amikhez vallásos nyelvezetet használsz.

- Meg informatikait is, de az érthetőség miatt más terminológiákat is használok.

- Szóval te megjártad az Eget?

- Fölfelé nem időztem sokat ott, de visszafelé már felkavaródtak az események.

- Miért?

- Ugye nekik egy balek kellett, amit ezek itt értelmeztek ahogy értelmeztek és ebből lett az, hogy az én becsületes életem lúzerség volt a szemükben. A bibi ott van, hogy a legdurvább vád, amit felhoztak velem szemben - és figyelem, itt a lehetőség, hogy mindenki eldöntse az esélyeit - egy kutyának a pofánverése volt, ami ráadásul engem is váratlanul ért, a bűnöm az volt, hogy én is ott voltam. 

- Ez komoly?

- Az égi jogalkotás távolról sem olyan, mint a földi és ezt hubble-i értelemben mondom. Aki pár év múlva olvassa ezt, webb-i értelemben, ha sikerül épségben fellőni.

- Milyen az égi ítélkezés?

- A vád egyben az ítélet is, a védelemnek nincs joga szólni. Nincs jogi környezet, helyette inkább a pillanatnyi kedv és hangulat jellemző. De itt azért kénytelen vagyok annyit hozzá tenni, hogy ez csak az egyik társaság, akik Égnek neveztetik magukat és távolról biztosan angyalok, közelről annyira nem. Amikor ez szóba kerül, sokszor keveredik egy olyan szférával, akik nem anyagi környezetben léteznek, de azok ezeknél sokkal jobb fejek. 

- Szóval hogy élted túl és mit is éltél túl?

- Úgy hívják, hogy Égi Ítélkezés. Amikor elkészítettem az Élménypark Ítélkezési Rendszerét, az is hasonló elven működik, azaz itt nem lehet nagyot tévedni. Persze az enyém ennél sokkal jobb abban, hogy ami eddig volt, az nálam a Másodfok. Első fokon egy intelligens holoprogram mond ki rád egy ítéletet, ami megegyezik a tanulnivalóiddal. Ha neked ez nem tetszik, fellebbezhetsz a Másodfokra, akik mivel már nincsenek leterhelve, hogy úgy mondjam együtt élnek a játékkal. Kihívni őket melózni hangulatuk lesz, ha az ügyedet a Másodfokra viszed. Bár már sokkal jobban fognak érteni, mint előtte, azért ez a 20% nem feltétlen biztató, ha a sorsod a tét egy abszolút szubjektív közegben. Tehát csak akkor érdemes ilyesmit csinálni, ha meg vagy győződve igazadról és azt alá is tudod támasztani. Nem bizonyítékokra gondolok, hanem valós tartalomra. Harmadfok is van, de az önmaga jogán avatkozik be a magasabb látószög okán. Na ez az Élménypark ítélkezés arra a vallásos hitre, ami meghatározza a halálotok utáni pozíciótokat. Akkor és ott félelem nélkül álltam előttük és normál esetben azonnal végem is lett volna a keresztség híján, ám a tisztaságom miatt nem történt semmi.

- Ez mit jelent?

- Hogy istennek tetsző életet éltem az ő világlátásuk szerint.

- Úgy éltél?

- Úgy éltem, ahogy egy magát fejlett embernek tekintő ember él. Szóval nem kell ehhez a Biblia, se a Korán, se a Talmud.

- De valami csak történt.

- Igen, ők se tudták mi legyen, nagyon utálják a precedens nélküli dolgokat. Amitől pánikba is esnek és ezért nem töltöttem ott annyi időt, mert gyorsan útnak eresztettek és ezt a gyorsant ki is hangsúlyoznám.

- Hova?

- Fölfelé. Csak a 42. dimenziónál sikerült megállnom. Ez is okozza a kavarodást, mert ugye alászállok és az rájuk is fölülről történik. 

- De nem azt találtad itt, amit neked ígértek? Hogy vagy ebben te balek?

- Ugye kezdőként bevállaltam egy olyat, amit Tibetben sem mernek. Szerintem arra tippeltek, hogy a testem és a beavatásaim az övék, ha ügyesek és igyekeztek nagyon is azok lenni. Olyasmi eszükbe se jutott, hogy én onnan tényleg visszatérek és biztosan rá fogok kérdezni a megállapodásra, aminek rám eső részét igen magas minőségben teljesítettem. Amit közel sem mondhatok el erről itt, ha körbenézek.

- Most mi lesz?

- Szerintem indulatba jövök.

- Kivel szemben?

- Még nem döntöttem el. Ugye az embernek csak a játékszinten vannak ellenségei. Az meg attól függ, melyik valóság melyik történetébe csöppenek.

- És utána mi lesz?

- Lehet, hogy kapnak egy kis előnyt.

- Ez komoly? Ilyesmikre fogod pazarolni az idődet?

- A vérig sértődés komoly dolog. Amúgy nem így kell nézni. Még anno elmondtam, mi fog történni, ha megszegik a szavukat és ezt még a megállapodásba is beletettem. Csak itt tényleg minden úgy lesz, ahogy ígértem.