2020. október 22., csütörtök

Tudásátadás

 

- Tudod már kinek adod át a tudásodat?

- Tudom.

- Titok?

- Úgy senkinek, ahogy te ezt érted. Hogy fogom magam és a személyes tudásomat valamilyen technikával átadom egy másik embernek.

- Miért nem?

- Mert ez személyes erő. Azaz az én személyemnek szól. A kollektív tudok rájöttek azonban arra, hogy megszállással a személyes szint kiküszöbölhető és ezeket a személyes hatalmakat át lehet juttatni más emberekhez. Ha látsz egy csapat kutyát, neked is azok fognak bejönni, akik odarohannak hozzád a farkukat csóválva, így történt ez az idegenek esetében is. Egy rakás semmirekellőnek játszották át a komoly munkát végzők eredményeit, mindezt arra alapozva, ha megszállás történik, akkor onnantól a megszálló szabadon rendelkezhet az önmagában talált energiákkal. Ez azonban lerombolja ezt a világot. Én viszont egy teljesen új rendszert építettem fel, amiben bárki, aki teljesíti a feltételeket hozzáférhet a saját szintjének megfelelő energiákhoz, így nem kell senkinek sem átadnom a hatalmamat.

- Mikor fogjuk érezni ezt az új rendszert?

- Hirtelen nem válthatok, mert attól összeomlana a világ, ezért fokozatosan kerül bevezetésre hullámfrissítések formájában. Az érzékenyebbek már érezhetik.

- És aki nem az?

- Számára eddig is észrevétlen folyamat volt, ez után is így lesz.

- Ha arról lenne szó, hogy gyorsan add át a tudásod, meg tudnád tenni?

- Ahogy te érted, azt egy számítógépes azt mondaná, hogy cut-paste, én pedig a copy-paste híve vagyok. Azaz adtam már át tudást és ez bárki számára akár ma vagy holnap is megtörténhet, ám ezt a tudást olyan paraméterekhez kötöttem, ami kiküszöböli ennek hátulütőit. Nevezetesen, hogy gátlástalan köcsögökhöz juthat ilyen tudás azok behódolásáért cserébe, amiért luxust és személyes erőt kapnak.

- De miért csinálják ezt az idegenek?

- Az idegenek alapvetően tök hülyék, mert agyuknak nem nagyon használják a racionális féltekéjüket. A hülye a hülyéhez fog vonzódni, akinek azonnal kiiktatja a rációját, hogy a kollektív irányítással pótolja azt, ám ezzel meg az a gond, hogy nem értenek semmit ebből a világból és mindenki ellenség lesz, aki nem ért velük mindenben egyet. Vagyis nem gonoszságból csinálják, hanem azért, mert alkalmatlanok erre a feladatra, de megpróbálnak hozzá felnőni. Az új rendszer már nem engedi a kollektív visszaéléseket és a bevezetésével át is szervezi az energiaáramlást, valamint kompetenciához köti a beavatásokat is.

- Ez nagy vihart kelt.

- Nem véletlenül kellett a megoldást rendszerszinten megvalósítani. Az új rendszer egyéni tudat alapú és kiküszöböl egy komoly problémát, hogy a kollektíva primitívebb aspektusai uralhassanak fejlettebb embereket. Röviden leegyszerűsítve minden lény annyit ér, amennyi fejlett embere van. Persze előtte ezt el kellett különíteni, különben megindulna a rablóharc a fejlett emberekért és nem azok lennének fölöttük, akik kiművelték őket.

- Te ezeket hogy találod ki?

- Te is kitalálnád őket, ha ebben a helyzetben lennél, mint én.

- Tehát azt mondod, hogy nem adsz át tudást?

- Dehogynem. Csak nem az ódivatú módon, hogy én adom át személyesen, hanem kiérdemlésre és felkészültségre alapoz, amit mindenki alanyi jogon szerezhet meg. Aztán érkezik föntről.

- Ki küldi?

- Nem mindegy, ha alanyi jogon szerezhető?