2020. október 4., vasárnap

Guide az emberekhez


1. Amikor távolodsz tedd azt, hogy kikötöd az ajtócsengőd, senkinek nem veszed fel a telefont és senkit nem is hívsz vissza.

Csak az igazi barátaid maradnak, akik ezen nem sértődnek meg, hanem elfogadnak olyannak, aki vagy akkor is, ha furcsa vagy. A többiek gyorsabban eltűnnek az életedből, mint gondolnád.

Ha attól félsz, hogy kinyírnak, ki is nyírnak és ebből te semmit sem veszel észre, ha megemelted a tudatod. A téged körülvevő világra az lesz a jellemző (ha nincs benned egyéb félelem), amit egy barátomtól hallottam és úgy megtetszett, hogy ez lett ennek a mottója: "Ezek abba a mappába kerülnek, ahol azok az ügyek vannak, amik majd maguktól megoldódnak".


2. Amikor már benne vagy, te is tudni fogod mi a teendő.

Tudni fogod, melyik barátod látogatásait fogadd örömmel, ami nem lesz nehéz, mert kevés ember marad a tudatszinteden a régiek közül. A többiek el fognak felejteni, azaz nem leszel a gondolataikban csak akkor, ha visszatérsz és a tudatod ismét belép abba a tartományba, ahol ők vannak.

A csengő kikötése azért célszerű, amiért a mobil kiiktatása. Hogy ne tudjanak rád akkor zavaró jeleket küldeni egy karitatív szervezetnek gyűjtő ügynök, vagy a saját anyád képében. A dolog közben a holoszoba elmélet sokat segít.


3. Amikor jössz vissza, már tudod az embereket a hozzáférésük szintje szerint is csoportosítani.

Ilyenkor jól jön több facebook fiók, az egyik a hétköznapi embereknek, a másik olyanoknak, akiknél más tudatszinteken is lehetsz online.

Akárkit nem veszel fel a telefonodba (vagy legyen erre egy külön telefon), nem érdekel hányan like-olnak és ezek a kommunikációs eszközök és formák a megfelelő helyükön vannak az életedben. Ha amúgy is egy holojátékban játszol, miért menekülsz egy másik világba?