2020. október 3., szombat

Patinás oktatási intézmény megnyitó

 

Üdvözöllek Benneteket új hallgatóink iskolánkban, mely az egyik legpatinásabb oktatási intézmény... lesz valamikor, ti vagytok az első évfolyam!


Mivel mi nem csak egy valóságban, sőt nem is egy létsíkon vagyunk jelen, ez a Patina a jövőből érkezik! Egy ilyen grandiózus tervben azok között lenni, akik a hőskort megélték, az nagy dolog. Sok irigy szem is mered rátok, akik itt bambán néztek és ostobán pislogtok, ám az ember a jelenben mindig nehezebben látja meg a történelmi pillanatot. Örömmel üdvözöllek benneteket is, kik ezt a felvételt ide nyerték. Bár könnyen lehet, ők ezt elsőre még nem látják nyereménynek, biztos vagyok abban, hogy a kiképzési program végén egészen másképp fogják látni.

Sok hallgatónk már emberekbe is horgonyzott. Ez sok tanulságos kalanddal is jár rájuk nézve, amitől tartalmasabb is számukra az oktatás. Önök azért vannak itt, mert annak idején figyelmen kívül hagyták az intelmeket. Emlékszik még erre valaki? Nem? Akkor mondom, mik voltak ezek. Az első... ha megtalálom a papíromat, na igen az első ez volt, hogy "ez egy kísérleti frekvencia és nem tudjátok, mit csináltok". Közvetlenül alatta pedig, "azonnal forduljatok vissza, mert fogalmatok sincs, hova ugrottatok". Tényleg nem lehet ilyen rövid időbe ennél több információt rakni, úgyhogy akit ez nem riasztott el a belépéstől, nos ők lettek az ÉlményPark Holoplatform első lelkes tesztalanyai.

Ezek közül a tesztalanyok közül Önök lettek azok, akik méltóvá is váltak arra, hogy itt tanulhassanak és sokat is tettek érte, hogy itt lehessenek. De ezt majd csak később értik meg, két sokkal az első sokk után. Önök tudomásom szerint abban bíztak, ha rátelepszenek annak hátára, aki az isteni szintre megy, akkor belépnek vele együtt oda. Akkor Önök nem olvasták el figyelemmel az apró betűs részt, ahol részletesen le van írva a login rendszer felállásával egy teljesen új jogosultsági rendszer, ami sokkal modernebb, mint az a régi analóg módszer, amit ismernek. Így a sok sok félreértés és azok tisztázása után végre egy irányba látjuk a közös jövőt, csak én a kijutást szigorú minőségi feltételekhez kötöm.

Mert mi lenne nemesebb annál, mint egy olyan oktató-fejlesztő program, ahova a sok bumburnyák bedugja a fejét és nemes lényekként húzzák ki onnan? Az, hogy itt közben eltelhet egy millió év, az kint senkit sem érdekel. Szóval van időnk a minőségi oktatásra!

Önök, kik a zászlót a legelső sorban viszik részeseivé váltak annak a Történelemnek, amit csak a jövő ért meg igazán, mert a jelenben sajnos nagyon hülyéknek néznek ki. Szerencsére nem élőben megy, mert nagy csalódás lenne ez a világnak. Mivel Önöket egészen másképp ismerik. Önök azok, akik áldozatosan lefektették a kiképzési rendszer alapjait és nem törődve a nehézségekkel a bátorság, az egység és a csapatszellem nevében. Illetve Önök lesznek, bár elismerem, hogy ezt tényleg nehéz elhinni.


Amikor diák voltam, én se szerettem, ha ilyenkor a pódiumon sokat pofáznak. Ezennel az első évfolyam első tanévét megnyitom!