2020. október 2., péntek

Mesterek átképzése

 

- Megvitattuk a dolgot a vezetőséggel.

- Mire jutottatok?

- Nem arra, amire számítottál. A folyamat már beindult, így sajnálattal kell megállapítanom, hogy el lettetek avulva.

- Ez mit jelent?

- Amiért milliókat kellett eddig fizetni a spirituális feketepiacon, annak zöme benne van az ÉlményPark ingyenes alapverziójában. Míg ti egy éjjelen át, 5 órán keresztül mágiáztok, az ezen a holografikus platformon 5 perc alatt elvégezhető.

- Ezt az ősi tudást nem dobhatjátok csak így ki az ablakon.

- Nem is tesszük, el van minden mentve a holografikus tárolókba. Majd a jövő régészei feldolgozzák.

- Velünk mi lesz?

- Sürgős átképzésre szorultok. Így csak a tényleg jók maradnak meg és azok, akik valóban hiszik is, amit tesznek. Át fogja lengeni ezt a ti spirituális világotokat egy ősi misztikum, ahogy ti is látjátok a természeti népek sámánjait. Ez is ugyanaz, csak léptünk egyet előre.

- Mit értesz átképzés alatt?

- Tudjuk, hogy nehéz egy ilyen mély és nagy tudással alkalmazkodni ezekhez az új körülményekhez, valamint ha hozzá tesszük azt, hogy az új értékrend beállításokkal sokatok ereje elvész vagy lecsökken, nem is lesz igény a szolgáltatásaitokra. Azaz azzal, hogy felajánlom a segítségem az átképzés lehetőségét, nem doblak ki a reménytelen munkaerőpiacra.

- De mit értesz átképzés alatt?

- Tudod most minden nagyon megváltozik és mindenki azon lesz, hogyan mentse át a seggét az új rendszerbe. Ami nem lesz egyszerű. Így mindenki toronymagasról le is fog szarni titeket. Én felmérem az új igényeket és szakembereket képzek azokon a területeken, ahol a piac ezt igényli.

- Mit akarsz eladni?

- Spirituális szolgáltatásokat.

- De tiéd a világ.

- Igen, de az úgy uncsi. Tekintsd úgy, mintha egy linux mellett ülnél. Vagy mintha az Edge főnökével beszélnél, aki versenytárs, mégis maga a Microsoft.

- Nem lehetne minket egyszerűen jól tartani és békén hagyni?

- Na látod ezeknek mégis igazuk volt! Vissza kell rátok tükrözni a saját világotokat és egyikőtök se fogja meglátni a magát a tükörben. Abban is igazuk volt, hogy tudnátok ti magatok is a megoldást, hisz azonnal ez volt az első, ami eszetekbe jutott.