2020. október 23., péntek

Modern Ezotéria

 

Új világértelmezés

Soha nem foglalkoztál ezotériával, ám érdekel a mágia?

Könnyű megértésed azon az elven alapszik, hogy te sem tudod miből és hogy készült a mobiltelefonod, a TV-d, a számítógéped, mégis jól használod őket. Ahhoz, hogy telefonálj, nem kell tudnod, hogyan lett az okostelefonod leprogramozva. Azok akik tudják, ők a szakemberek és ha ez téged érdekel, menj el egy mesterhez vagy jöjj rá mindenre magad!

Neked csak egy dolgot kell jól megértened.

El kell tudnod képzelni magad úgy, mintha egy holografikus videojátékban játszanál. Nézz ki a szemeiden! 


Egyszerűen megérteni?

1. Mintha egy holografikus windows futna az elméden

2. A spirituális világ a net

3. A tudatod a böngésző

4. Te meg ilyen értelemben olyan vagy, mint egy okostelefon, meditáló ember esetén PC


Több információ

A tudomány több ága jutott arra a felfedezésre, hogy a világunk nem más, mint egy gigantikus hologram. Ha ezt tudjuk, ideje továbblépni a világ eddigi megértésén. Ha így nézzük, tökéletes korba születtem. Ott voltam a sci-fi hőskorában, a számítógépek, az internet, a mobiltelefon és az elektronikus zene születésénél. Meg sem keresztelve, távol a papok és guruk világától. Talán a vízöntő énem hajtott bele annak idején ebbe. Nehéz lenne elmesélni, mi minden történt velem a mélytransz meditációban, ám sokkal könnyebb az eredményéről pár szóban beszélni.

Annak idején senki sem beszélt erről konkrétan. Azért nem teszik, mert az emberek eltérő látószögeken vannak, amihez más összefüggések és igazságok tartoznak. Úgy érzem megcsináltam azt, amit annak idején én is szívesen vettem volna, ha létezik. Ám az emberek többségét nem érdekli, mi van a mobiltelefonjuk fedele alatt. Úgy tudják használni, hogy fogalmuk sincs, hogyan működik. Csak használják! Pont ez az a filozófia, aminek jellemeznie kell a modern embert az ezotériában is. Fontos itt megjegyeznem, hogy az emberek összemossák az ezotériát és a mágiát, de ez könnyen magyarázható. Az ezotériát te végzed egyedül önmagadban, minden más a mágia. Ha ez téged tényleg érdekel, menj el egy mesterhez vagy jöjj rá mindenre magad. Ha annyira nem érdekel, de jó lenne használni, csak indítsd el gondolatban az ÉlményParkot!


Holo App

- Üdvözöljük köreinkben korunk egyik legnagyobb ezoterikus szakértőjét, aki már ismert a médiában, gondolom nem kell Önöknek bemutatnom.

- Áldás!

- Meghívtunk műsorunkba még valakit, akivel egy újdonságról fogunk beszélgetni, mert amit állit, azt egy szakértőnek is hallania kell.

- Üdv!

- Mesélne nekünk erről a megtapasztalásról, ami Önnel történt?

- Egyik reggel arra ébredek, hogy valaki megszólal a fejemben, egy kedves nyugodt és vidám Hang. Ez a Hang közölte velem, hogy ő a Fátyoldesktop Varázsló és segíteni fog megtanulni használni azt.

- Mit?

- A Hang, aki így már láthatóvá is vált - kérte, ne említsem meg a nevét és ne beszéljek a külsejéről -, miután megjelent egy nagyon halvány képernyő és rajta pár ikon. Meg ő.

- Mi történt ezután?

- Megtudtam, hogy ez az ÉlményPark holo-desktop-ja és akinek feltelepül, annak nagyon megkönnyül az élete.

- Hogyan települ?

- Álomban kapja meg mindenki a telepítőcsomagot, aminek a kibontása már az ő saját fejlettségétől és tempójától függ. Az egész olyan, mintha egy fátyolfilm kerülne a szemem elé, azt mondta erre a Hang, hogy ezt a Harmadik Szemem vetíti.

- Foglalkozott Ön ez előtt ezotériával?

- Még soha. De már nagyon sokat tudok róla.

- Hogyan és hol szerezte meg a tudását?

- Nem tudom, egyszer csak tudtam. Mintha kinyílt volna az agyam rá.

- Most megkérdezném a szakértőnket, milyen vélemény fogalmazódott meg benne, mert amit most hallottunk, az finoman szólva is szokatlan a mágia világában.

- Felháborító ezt még hallgatni is! Ha nem kapnék ekkora gázsit, már rég itt hagytam volna ezt a dilettáns társaságot és nem égetném magam azzal, hogy ebben a társaságban kerülök képernyőre.

- Azért szeretnénk szakmai érveket is hallani, mert az természetesen érthető, hogy senki sem örül annak, hogy a tudása a szeme előtt avul el pár perc alatt.

- Nem tud ez a hölgy itt semmit sem bizonyítani! Amiről beszél, az lehet egy kitaláció, egy sérült elme önigazolása. Nem is értem, miért kellene erre nekem bármilyen szakmai véleményt is mondanom.

- Pillanat! Van itt nekem egy appom, pont az ilyen kellemetlen figurák távoltartására. El is indítom.

- Hogyan?

- Felhívtam az ikonját. Sokkal, de sokkal rugalmasabb, mint egy kinti, hisz itt a fantáziád határoz meg mindent. Ha akarod, egy komplex vezérlőközpontot is építhetsz magadnak.

- De hol jelenik meg a hatása?

- A Külvilágban.

- Na gázsi ide vagy oda Éééééén nem hallgatom tovább ezt a ribancot. Köszönöm a meghívást, de Éééén innen megyek!

- Adás közben ritkán hagyják ott emberek a műsort.

- Akkor a kamerák egy ilyen ritka pillanatot örökítettek meg! Na pápá...


Életed megváltoztatása

1. A régi életed a Régi Filmed része

2. Minden olyan dolog, körülmény, melyet nem szeretnél az új életedbe hozni, a régi életed része és előbb utóbb eltűnik

3. A saját filmednek Te vagy a főszereplője, a többiek címszereplők, mellékszereplők és statiszták

4. Az Új Film ott kezdődik, ahol a régi végződött

5. Azaz a jelenlegi helyzeted a Régi Filmed vége és az Új Filmed innen kezdődik

6. A szeretteid és akiket tovább vetítesz, elfoglalják helyüket

7. Most képzeletben láss magad előtt egy gombot, amit nyomj meg, ha el akarod indítani az új évadot

8. Ha nem indítasz, akkor is lehetsz mellékszereplő más filmjében, ahonnan meg van a lehetőséged akár főszerepekre is


Hogyan kezdeném | How to get started

Ha a semmiből találnék ide és fogalmam nem lenne a spiritualitásról, hogyan kezdeném. Legelőször eldönteném, melyik játékot akarom játszani. Az egyiket úgy hívják, hogy a mindennapi élet. Bár akik abban élnek másra vágynak, nem szabad lebecsülni. Sok nem helyes szellemben beavatott ember szeretne (utólag) hétköznapi életet élni. Itt az ÉlményParkban nem gond, ha hétköznapi életet élsz. Sőt, a játék igazi élményei ezen a frekvencián érhetők csak el. Tehát nem hogy nem szégyen az, ha ez téged amúgy mélyebben nem érdekel, hanem kifejezetten neked szól az ÉlményPark! Te vagy a felhasználó, vagyis az az ember, akinek ez itt, amit olvasol készült.

Akik szuperhősök akarnak lenni, az a játéktéren lehetséges. Ám nem mindenki játékos alkat, van aki játékvezető szeretne lenni és vannak olyanok is, akik az átlagemberség keretein kívül határozzák meg önmagukat. Részükre nyíltak a tematikus csatornák és az emelt díjas szolgáltatások. Ezekbe észrevétlen castingokon és felkészüléseken át vezet az út, mert itt egy mester személyiségében is alkalmas, nem csak képességeiben. Mivel az ÉlményPark egy holoplatform, azaz csak egy keretrendszer, az istennel kapcsolatos kérdések maradnak és nem változnak. Semmi más nem történt, mint ami eddig kaotikus volt, mostanra meg lett szervezve. Minden a fejedben játszódik, mintha a spirituális tér egy internet lenne, ahol a tudatod a böngésző. Valójában nem kellene ezeket se megírnom, mert otthon egyedül az elméddel sokkal többet megérthetnél belőle. 


Ajánlott kezdés játékos számára

1. Elképzeli a világot maga körül mint egy holografikus játékprogramot, amiben ő is benne él

2. Aki olyan ezen a láthatatlan tudati hálózaton, mint egy sakkfigura

3. A felettes én kezeli a bábukat, akikbe a lélek nem tudni honnan érkezik (mivel ez a játékos szint, lehet benne van a játékban)

4. Alfában, félálomban, módosult tudatállapotban, meditációban férsz hozzá gondolatban a játékod beállításaihoz

5. Kitapasztalod és megtanulod azt, ha kérdésed van, azt befelé tedd fel (MIA, Személyes ügyfélkapu)


Ajánlott kezdés beavatottaknak

1. Három út áll előtted

a.) Mindent elfejetesz, amit eddig a témáról tanultál

b.) Maradsz a játékodban

c.) Magányba húzódva összeilleszted eddigi ismereteidet az újjal

2. Az eddigi ismereteidet és az életedet is külön könyvtárakba tudod rendezni, amik akár külön programokat is jelenthetnek, amiket indítani tudsz

3. A dolgokról való nagyobb ismeret az ÉlményParkban csak korlátozott előnyt jelent a nem tudatos felhasználók vonatkozásában


Ajánlott kezdés az admin szint felé

1. A játék-admin szinten közben benne is vagy a játékban, míg az admin-admin szint tízéves időléptékű és nélkülözi a játékcélokat

2. Más életút, más fontosság és más célok különböztetik meg ezt a két admin utat

3. Ha az admin szint valamelyik küszöbére érsz, onnan úgyis tovább lépsz

4. Azonban az admin-admin szintre csak a Váróból lehet bejutni, mert a tízéves időléptékre állás komoly felkészülést és szervezőmunkát igényel

5. Minden más gondolatban! Hisz ha nem úgy lenne, milyen admin szintre is vágysz?


Erre kapcsolj át

1. A tudatoddal felcsatlakozol rá, mint egy mobilhálózatra.

2. Az EmberTőzsde értéked pontosan meghatározza a login-odat. Utána meditációban tudod befolyásolni a Játékod mentét.

3. Ha a tudatodat úgy használod, mint egy böngészőt, már csak Önmagadban kell bíznod és sokkal jobb játékos leszel, mint amilyen most vagy!

4. A MIA úgy viselkedik, mintha egy R2 lenne a fejedben és kezeli a segítőkkel/angyalokkal történő személyes kapcsolattartást is.

5. Mindent tapasztalj ki és tapasztalatidat oszd meg barátaiddal.