2020. október 26., hétfő

Idegen technológia

 

- Hogyhogy nincsenek gyáraik?

- Úgy, hogy effektíve senki sem dolgozik.

- Akkor mit csinálnak egész nap?

- Na ez az! Kezded érteni, miért olyan népszerűek ezek az isteni feladatok náluk. Itt is ezért avatkoznak be.

- Imádkoznak?

- Nem úgy, ahogy a Földön.

- Akkor hogy készülnek az űrhajóik?

- Vannak olyan... (és itt vita bontakozott ki, hogy gépnek akarom nevezni) berendezéseik, amik képesek az anyagsűrítésre. Azaz nincs szükség gyárakra, csak egy elkészült darabra, amit másolni szeretnének.

- Így készülnek az űrhajóik?

- Igen.

- Hogy történik a tervezés és az első darabok legyártása?

- Sehogy.

- Ezt nem értem.

- Sem a replikátor berendezés, sem a többi technológia nem az ő találmányuk. Valaha létezett itt egy galaktikus birodalom, abból a korszakból maradt fenn minden, amit használnak.

- Miért nem nevezheted ezeket a berendezéseket gépeknek?

- Mert a gépeket a gonosszal azonosítják. Emlékezteti őket a régi időkre. Persze ez nem akadályozza meg őket abban, hogy nem gépeknek nevezve ezeket az eszközöket továbbra is használják. Persze vallási köntösben. És itt megjegyzem újra, hogy ne földi értelemben értésétek ezt.

- Az emberiség technológiája milyen az ő szemükben?

- Az emberiség képes tervezni és legyártani. Ugye neked is eszedbe jutna az, ami nekem is eszembe jutott erre hirtelen? Na nekik is eszükbe jutott, ám nincsenek demokratikus hagyományaik és így már érthető, miért érte meg ezeknek a békés lényeknek ez a háború, amiben megszerezték a Föld feletti befolyást. De hogy a kérdésedre válaszoljak, mintha te high-tech hintókat látnál.

- Ha létezik olyan technológia, ami energiából sűrít anyagot, akkor semmi értelme a bányászatnak.

- Meg felborulna a tőzsde is, aztán mire helyreállna, már csak tervezőcégek maradnának, amik képesek prototípusok legyártására. Megszűnne az arany értéke is, meg a többi nemesfémé. Ugye itt azonnal arra gondolsz, hogy ez maga lenne a földi mennyország, ám ezen sokan sokfélét értenek. A gond az, hogy ezt a technológiát azért zárják előlünk, mert az ember azonnal fegyvert csinál mindenből. De ha a földi technológia fejlettségét nézzük, végül is csak idő kérdése a kifejlesztése és ez ottani léptékkel nézve lehet nagyon rövid idő is. Én el tudom képzelni, hogy van olyan földi intézmény, mely már rendelkezik vele, de amíg nem tudják legyártani, addig én se reklámoznám a helyükben.

- Ha nem csinálna az ember fegyvert ebből, mi lenne?

- Nem lenne szükség a közművekre, mert minden ott lenne a víztől kezdve a szemét eltüntetéséig. Amik eddig rögzítették az állampolgárokat az államhoz, azok fellazulnának. Felvirágozna az interneten a tervek kereskedelme, amikből bárki bármit elő tudna állítani. Ez jelentősen átrendezné a pénz szerepét és fontosságát. Egy ennél sokkal környezetbarátabb és modernebb világ jönne el azzal a problémával, hogy a népesség nagy része nem érne még meg ilyen hatalom kezelésére. Ugye ha mindened meglehet, akkor ki és miért készítene fegyvereket? Na a válasz sok komplikációt szül a jelen és a jövő tervei közt.

- Te miért?

- Sokszor kerültem abba a helyzetbe, hogy választhattam, hogy szembeszállok energiákkal és szándékokkal, így nagy kapacitások árán leblokkolom azokat vagy másik filozófiát alkalmazok. Aztán megismertem a fölöttünk lévők világképét, amiben az szerepel, ha megjelenik itt egy idegen hódító faj, az isten akarata és nincs mit tenni. Én azonban nem osztom ezt a világképet és ismerem már annyira ezt a fenti mágikus világot, ha nagyon be akarják a fegyvereket szüntetni és tiltani, annak mindig van egy földhözragadtabb oka is. Ráadásul semmit sem értenek a fejlett emberből, akinek hiába van ott a pisztoly a kezében, csak a legvégső esetben lő vele. Valójában én lassan ott tartok, hogy komolyan elegem van az idegenekből, ismerem a gondolkodásukat, a világlátásukat és rohadtul unom már ezt. 

- Mit?

- Annyira nem tehetnek róla, de egy értelmes ember áll az egyik oldalon, vele szemben meg nem áll olyan értelem, amivel meg lehetne állapodni.

- Miért nem lehet velük megállapodni?

- Másképp tekintenek a tárgyalásra. Mi azért is leülünk tárgyalni, hogy ne kelljen használni a fegyvereinket, ez ott elképzelhetetlen. Ők a tárgyalási szándékot a gyengeség jelének tekintik és biztosan átvernek, ha leülnek így. Ám mégsem lehet emberi szemmel ellenségként tekinteni rájuk, hisz emberi szemmel már rég kilőtték volna a műholdjainkat és az ISS-t, ha azok lennének. A helyzet ennél sokkal komplikáltabb. De ha így nézzük, a földi oldallal sem lehet tárgyalni, nekem legalábbis nem sikerült. Adta magát egy teljesen új rendszer az alapoktól és mivel már elindítottam, most már nincs is értelme velem tárgyalni, mert én sem bírálhatom felül.

- Miért nem?

- Felkészültem arra is, hogy olyan megszállás alá kerülök, amiben tehetetlen vagyok, ha valamit meg akarnak velem csináltatni.

- De csak van beavatkozási módod.

- Igen, de annak olyan forgatókönyve van, ami engem pár hónapra kivesz a folyó dolgokból és azon a beavatkozási szinten meg ők tehetetlenek. Most dolgozom az Admin-Játék Szint elindításán az múlt időbe teszi ezt a problémát. Meg egy csomó hasonló problémát is.

- Mi a bajod az idegenekkel?

- Akik nem tartják be a vállalásaikat, azokat nem lehet bevonni egy ilyen műveletbe. Ám ők azok, akik itt beavatkoznak. Ha nem lehet velük tárgyalni, akkor azt fogom tenni, amit ők, hogy csak a saját szempontjaim alapján cselekszem és nincs semmi, ami megállíthatna, mert a tárgyalás intézményét lejáratták. Azt kell megérteni, hogy az isteni szinten korrektség van és ami miatt ilyen mértékben megváltoztam az, hogy rájöttem, az isteni szint tele van a mi szemünkben arra méltatlan lényekkel. Nagyon kiterjedt nyomozást folytattam, hogy kiderítsem az okát. Ekkor is erősödött fel az ÉlményPark Oktatás-Tanulás jelentősége. Itt a fő gond ott van, hogy én földi ember vagyok, azaz az idegenek szemszögéből alsóbbrendű (de ez így van az amerikai elit nézőpontjából is), viszont a dimenziószintem fölöttük van, azaz engem istenként kellene tisztelniük. Az amerikai elit pedig úgy 80%-ban behódolt nekik, ha tehát az idegenek engem elismernek istennek, akkor annak a 80%-nak a főnökévé is válok.

- És a 20%-nak?

- Mivel képes vagyok a 20% visszatükrözésére is, velük mehet a demokratikus diskurzus. Nem tudom azt mondani, hogy mehet tovább, mert velük sincs kapcsolatom.

- Ha az idegenek felajánlják nekünk a fejlett technológiát cserébe a fegyverek megsemmisítéséért, nem az, amiért ezt az egészet elkezdted? Ebbe szerintem itt a Földön a nagy többség belemenne.

- Mert a nagy többség abból indul ki, hogy ezek az idegenek emberi szemmel nézve fejlettek. Ám az egyéni tudatokkal való viszonyban, az ellenvélemény kezelésében és a szabad önrendelkezésben nagyon nem. Személyes tapasztalatom, ha bármit kérsz tőlük, annak mindig súlyos ára van, amit persze nem közölnek veled. Ez egy régi tapasztalat és innen már érthető, miért gondolkoztam egy teljesen független spirituális keretrendszerben. Szóval ilyen körülmények között tartózkodnék bármilyen technológiát kérni tőlük, pláne egy olyan bolygón, ahol dübörög a technológiai fejlődés.

- De ha azt látják, hogy a fegyvergyártás nem áll le és fejlődik a tőlük független technológia, az őket igazolja, amivel riogatni is tudnak a galaxisban.

- De ha azt is látják, hogy érdemben szóba sem állok senkivel, aki nem méltó a feladatra, az pedig engem igazol. Még akkor is, csak csak a riogatás hangja hallatszik.

- És te közben ezt a rózsaszín macis szöveget nyomatod?

- Amit leírok, az az írói munkásságom része. Ám mivel ezoterikus író vagyok, a munkáim tele vannak tanítással, információval, amik mindenkinek eltérően szólnak.

- Ezt kifejtenéd?

- Ha te most olvasod őket X tudatszinten és újra elolvasod őket X+2 tudatszinten, teljesen mást fogsz rajta érteni. Mivel ilyen komoly dolgokat végzek, ami közben igényem lenne a lazulásra, az irodalmi munkásságom maradt erre az egyetlen felület. Közben már megkezdtem egy másik műveletet, aminek végén mindenki saját világba kerül és csak a paramétereknek megfelelő minőség juthat ki a közös világba. Lehet, hogy eltelik több ezer év, mire ez megvalósul, de utána többé a szar nem jut be az elitbe. Sem Lenn, sem Fenn.