2020. október 4., vasárnap

Beszélgetés Krisztussal

 

- Üdvözlöm a nézőket, ma egy exkluzív vendéget üdvözölhetek kizárólag ezen a csatornán. Személyesen Krisztust!

- Azért a személyesen kifejezés a krisztus tudatszinten megérne egy jó kis vitát. De üdvözlöm a nézőket!

- Milyen a ma emberéhez szólni az Igékkel?

- Mintha a falhoz beszélne az ember. Senki se figyel oda, bár mindenki ad a látszatra.

- Úgy hallottam, tervezi a második visszatérését. Mi igaz ebből?

- Hogy ezt a bulvár ezo média honnan neszelte meg, azt nem tudom. Eredetileg inkognitóban szerettem volna ezt megvalósítani, de aztán kénytelen voltam ezen a szándékomon igazítani.

- Miért?

- Mert senki sem figyelt ide, bár sokan adtak a látszatra. Amikor rájöttek fönn, hogy a látszat és a valóság mennyire távol állnak egymástól, azonnali beavatkozásra szólítottak.

- Milyen változást jelent ez az általunk ismert történethez képest?

- Az általatok ismert történet egy szép történet, de van egy másik is, amit ha elolvastok, akkor mindjárt egy másik világ képe tárul a szemetek elé. Szóval ha csak az általatok ismert hófehér grandiózus alak képe van meg csak, azt szép lesz eljátszani, mert pont Ti fogjátok azonnal terroristának nyilvánítani. De Ti is fogjátok eljátszani, Én csak a kereteket biztosítom hozzá.

- Hogyan?

- Franchise rendszerben gondolkoztam először, de aztán mégis az alapítványi formánál kötöttem ki.

- Ne haragudjon, de ez a nyelvezet szokatlan Öntől még itt.

- 2000 éve is modern szövegem volt. Nem is értem, a ma embere számára miért a ma már érthetetlen a hiteles, miért nem az, amit ő is könnyedén megért. De nem is ez a ma emberének legérthetetlenebb hülyesége. Inkább az, mennyi baromságot képesek hinni. Például Rólam.

- Ezt ebben a műsorban kívánja megvitatni?

- Dehogy! Jöjjenek a kérdések.

- A második eljövetel érdekelne.

- Elsőre sokkal jobb ötletnek tűnt, mint másodszorra, de már beígértem. Még az elsőn sem gondolkoztam el igazán, meg is lett az eredménye. Másodszorra azért ezt jobban át kellett gondolni.

- Hogy sikerült?

- Ráció nélkül sehogy, így keresnem kellett a piacon egy ilyesmikkel foglalkozó holo-vállalkozást. Találtam is egyet, akikkel megnyugtató terv készült erre a beavatkozásra.

- Holo vállalkozást?

- Igen, a magánszektorhoz kellett fordulnom sajnos.

- Milyen piacon?

- Az Úr és egy földi magánszemély között létrejött egy privatizációs megállapodás, akinek a tudata eljutott ide. Arra jutottak, sokkal jobb, ha ez a spirituális tartomány, ami alatt Ti éltek fizikai testekben magánkézbe kerül, mert túl sok volt a probléma a korrupt isteni/vallási rendszerrel. Belátta az Úr, hogy a magánszektor hatékonyabb megoldásokat kínál és nekünk is rendkívül pozitívak az első tapasztalataink.

- Milyen tapasztalatokról beszél Ön?

- Régen mindennek volt egy felelőse, egy angyal, akinek nem volt versenytársa. Így minden lassú volt, körülményes és rendkívül korrupt az emberi szinteken. Ahogy viszont magánkézbe került ez a tevékenység, mindjárt azonnali megoldások közül válogathatunk és megismerhettük a Piac fogalmát. Nagyon tetszik nekem is és az arkangyaloknak is. Látjuk, mennyire hatékony.

- Az emberségét nem veszíti így el a világunk?

- Ugye ezt viccből kérdezte? Vagy ne röhögjek ennyire?