2014. április 4., péntek

3D



Aki magasabb dimenzióba megy a tudatával, a következő problémával találja magát szembe. Könnyebb úgy, hogy van két emelet, Te a földszinten élsz, ám a tudatod látja az emeletet is. A földszinten egy ok-okozati összefüggéseken alapuló folyamatos idővonal halad, míg az emeleten egyszerre érzékeled a múltat, a jelent, a jövőt és még pár szomszédos valóságot (ezt inkább így hagyom, ha pontosabb lennék, megbonyolítanám). Az emeleten össze-vissza alakulnak az események, mintha több filmet néznél, amit valaki állandóan váltogat. Racionális értelmet lehet benne találni, ám ahhoz olyan kapacitású agy kell, amivel itt kevesen rendelkeznek és nincs is sok gyakorlati haszna. Akik megpróbálják ezt a jelen-rációval értelmezni, gyakran kötnek ki a pszichiátrián, mert a tudatuk gyenge és ehhez igen erős hit kell Önmagunkban. Közben a tested itt él a földszinten, ahol mindenki hülyének nézi, ha beszél bárkinek erről és ha mentális kommunikációt folytatsz, annak, aki a túloldalon van, halvány fogalma sincs sokszor arról, miről beszélsz és egyáltalán melyik valóságban vagy. A dologban a csavar az, hogy sokszor Te is valóságot váltasz, ám ebből semmit nem (!) veszel észre, mert az agyad alkotóan reagál.

Ha egy emberi alakkal találkozol, a földszinten megjelenik John, Steve, Vologya, Jancsi, Hans, Lars (ha csak a férfi alakokat említem, nem bonyolítva meg a nőikkel), akik a Te szemedben mind Tőled független autonom lények, akiknek saját életük és személyiségük van. Az emeleten azonban nem így látják. Ott ezek az emberek MIND egy tudat és sokszor nem értik, miért nem viselkedsz "normálisan", hisz ugyanaz a lény jelenik meg és nem tudják, miért viselkedsz másképp. Egyszer tettem egy kísérletet ennek az elmagyarázására egy ilyen lénynek, aki az emeletről beszélt Hozzám és láthatóan rosszul érezte magát, amikor igyekezett belegondolni abba, hogy a múltkor NEM Ő volt itt, pontosabban ő, csak egy másik emberben. Feltételezem a tudatával megkereste azt a másik lányt és rájött, hogy két külön képet kap és visszamenekült az emeletre.

Nyugadj meg, nem vagy őrült és bízz Magadban jobban! Nem érdemes mindent megérteni, inkább törekedj arra, hogy azokat az információkat tartsd meg, ami a Te valóságod szempontjából érdekes, a többit hagyd figyelmen kívül. Az emeleten nem értik sem a demokráciát, sem azt, hogy mi az itteni emberek közötti viszonyrendszer és a pénzben nagy veszélyt látnak. Nem értik az egyenlőséget és ez sokszor vezet komoly félreértésekhez, amikor megpróbálják értelmezni a főnök-beosztott viszonyt, nem beszélve a földi családokról. Hamarosan ebben a témában nagy előrelépés várható, ami sajnos olyan korrekciókat is maga után von, ami jelentősen átrendezi a világot.

Célszerű a világod inkább visszahozni a földszintre, mert bár az emelet izgalmas dolog, közel sem biztos, hogy nem fogod a Pokolnak látni, főleg az első ellenvéleményed után, amit azonnal megtorolnak az Egy Gondolat Világában. Ha sokat vagy az emeleten, a világod autokratává válik, olyan vezetőkkel, akik eltörlik a demokráciát és egyfajta állammaffiát alakítanak ki, mert ők CSAK EZT ISMERIK. Ha visszatérsz a földszintre, jobban jársz. Lehet még azt, hogy bepróbálod a 2. emeletet, ha sikerül rajtuk áttörni, ahogy az Én esetemben sikerült. Ám ehhez szilárd és tiszta jellem kell, nem beszélve nem kevés bátorságról és folymatosan tartva a következő szabályt:

Bármi (hangsúlyozom BÁRMI) történik a fejedben, belső nyugalmad megtartod!