2014. április 4., péntek

Indián Név Reader


Pár ufóval történt mentális megbeszélésem eredménye az, hogy kiderült egy komoly probléma, miszerint ők nehezen tudják egy-egy emberről megállapítani azt, ki is valójában, mert nem nagyon értik az Egyéni Tudatot. Kénytelenek bízni az adott ember becsületszavában, ami Náluk azért jóval megszokottabb dolog, mint itt.

Ezt a holo-install cuccot még régebben csináltam. Vizuális csatornát használ, az emberi szem porton keresztül éri az agyat egy rezgés, amit ez a kép bocsát ki. Mindegy, hogy a monitoron van, mert a forráslapot scanneltem be. 

Régebben rájöttem, Magyarország problémáját úgy lehetne legkönnyebben megoldani, ha lennének hivatalosan indián középső nevek. Ahogy a boxolóknál van, mint 'Kovács Faszfej János'. Ezt a középső nevet a Környezete adná le titkos szavazáson. Így a közúti ellenőrzésnél mindjárt tudná a rendőr, ki ül abban az autóban.

Na ezt az ötletet csináltam meg holo-verzióban. A Harmadik Szemet használja szerverként. Bocsika, hogy mindenki tudja használni, ez egy extraordinary képesség és a nem beavatottaknál is működik. Amikor találkozol valakivel és hallod a nevét, egy kis logika körbescanneli a közeli ismerőseit, milyen jelzővel illetnék. Ez a szó erősen meg is jelenik a gondolataidban, ami a legjobban ráillik az emberre. Nos az a Színész ő.