2014. április 1., kedd

Ki beszél Belőled?



Az emberek mindenféle dolgokat csinálnak, amiket az agyuk vezérel a megvalósításban. Az emberek mindenféléket gondolnak, amiket aztán az álom és a gondolatok szintjén tartanak. Amikor egy ügyben vannak, azaz valamilyen Célt akarnak elérni, akkor a következők szólhatnak ki Belőled, vagyis vezérlik a gondolkodás startégiáját:

Ész

Ezt a típust nevezi a köznyelvi profinak. Ők képesek arra, hogy az érzelmeiket is alárendeljék egy meglátásnak, ha azt fontosnak tartják. Egy ilyen emberből az Ész szól ki.

Pina/Fasz

Ők a Nagy Átlag. Semmi, de semmi más nem vezérli őket, mint az, hogy baszni akarnak. Ezt a stragtégiai célt csomagolják aztán be mindenféle ruhákba, amik a Külvilágban a divatot jelentik. Az ilyen embernél arra kell figyelni, hogy a startégiai cél elérése után általában azonnal a következő startégiai cél felé fordulnak.

Szív

Őket nevezi a köznyelv hülyéknek. A szívükre hallgató emberek azonban mind kiválasztottak, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy így láthatóak is az angyalok számára. A szívükre hallgató emberek kimondják a gondolataikat, ezért az Ész ellentétpárjának látszanak a kívülállók szemében. Ez azonban csak egy Állapot, ami után sűrűn változhat a megítélésük.

Kényszer

A szabad akaratuktól megfosztott embereket mások érdekei mozgatják. A kényszer fajtájától függ a minőség és az intenzitás.

Érdek

A korrekt verzió egyenes és mindkét fél számára előnyös variációkban gondolkozik. A korrekt verzió azonban sok nélkülözéssel és lemondással jár, tehát nem sűrűn találkozunk vele. Az érdekből beszélő ember valójában szívében mást szeretne, ám sikerült a szívét megosztania, ezért olyan hiteles.

Isten

Előfordulhat bárkivel, 3D-ben általában röpke pillanatokra egy egy emberben, egy egy szó vagy mondat erejéig. Föntről viszont folyamatos és egybefüggő.

Angyalok

Nos igen!