2014. április 3., csütörtök

Az Ügynök ismét visszatér



Helloka Mindenki, remélem hiányoztam!

Engedjétek meg, hogy sok szeretettel köszöntselek Benneteket, Barátaim! Egy igaz barát mindig ott terem, ahol ínség támad, pláne akkor, ha ő foglalkozik ezeknek a hiányosságoknak a megoldásával. Más ugyanis nem mer idejönni, így életemben először monpolhelyzetben vagyok. Ennek oka az, hogy már vannak, akik ismernek, aminek oka pedig az, hogy időben kiépítettem azokat a csatornákat, melyek jól jönnek a legális megjelenéskor. Aminek ideje már itt van a Levegőben, ezért különösen hangulatos Számomra ez a mai előadás, mely az Illegálisan Izgalmas Korszak végét is jelenti. Ha a konkurencia idejön, először ki kellene igazodni ezen a világon, ami nem egyszerű, ha az ember odakintről jön, hisz ezek csak a legjobb minőséget várják el azonnal elsőre, azt meg csak Én tudom. Bár a szabad verseny híve vagyok, valahol vissza is kell tükröznöm Valakit és ennél jobb helyet nem tudok rá, szóval az erőfölényemmel (is) visszaélve csapok le mindenkire, aki itt olyan holo cuccokat mer piacra dobni, amik nem ütik meg a Minőség Próbáját. Hogy a világ lássa, milyen jó Arc is vagyok Én, a minőségi cuccokban, amikben van hajlítás, Bennem is nagy rajongóra találnak készítői. Amikben nincs, azokkal elindul egy olyan Folyamat, melyben nem árt, ha van szakértő Barát a közelben. Aki érti az Egységet, az jól tudja, hogy az Ellenségeink technikával történő ellátása közelebb hozza a Barátokat. Akik szóltak is, hogy 'Jajj kérlek jöjjél gyorsan, mert nagy szükség lett itt Rád' és egy igaz barát ilyenkor azonnal ott terem. A Termék- és Árlistát majd kifelé kapja meg mindenki, köszönöm a figyelmet, mindenki pihenje ki magát, mert nemsokára visszajövök.


Helloka Barátaim!

Ahogy csökken a spirituális erő és kezd visszatérni a karma az életünkbe, gondolnunk érdemes azokra a holo-alkalmazásokra, melyek kreatívan kezelik le ezt a helyzetet. Mivel a karma nem gondolkodó lény és az értelme forrása biztosan nem a Te civilizációd, nem követsz el Bűnt azzal, ha értelmezési segítséget nyújtasz Neki és úgy úszhatsz meg komoly dolgokat, hogy a törlesztése egyáltalán nem tűnik olyan nagy szenvedésnek. Csak remélni tudom, hogy a felesleges szenvedés elkerülése már kellő impulzust ad a piacnak és elindulhat a Holo-Vállalkozásom. Ugyanis piaci igényt - mint kiderült - nem csak kielégíteni, hanem felkelteni is lehet. Letesztelve!

Keressétek hamarosan megnyíló kirendeltségeimet, ahol intelligens, személyre szóló megoldások várják az Ügyfeleimet, itt pedig megkapjátok a terméklistát kifelé. Remélem sok mosolygó arcot látok majd, mert ez lesz életem első olyan üzleti vállalkozása, ahol csak barátok vesznek körül!