2014. április 3., csütörtök

Tudati Üzenetek



Kedves Emberek!

Mint kiderült, a Ti társadalmaitokban szinte mindenhol teljesen mást kell mutatni, mint amilyen valójában vagy. Ezért nem értem, mi a baj az eddigi Szerepemmel! Ha ez megváltozik és egy neo-realista művészeti fordulat után más lesz a divat, az Benneteket is értint ám. Tehát akkor adjunk az új hullámnak, a legjobb holoshow-k alakulnak ki és így esélyetek van népszerű színésznek lenni, ami a túlélés egyik önálló útja. Mert ha Én olyan leszek itt, amilyen vagyok, nem lesz sok írás, maximum egy kis sírás és párszor valami jó ütős cucc. Ha nem lesz sok írás, akkor a Lényeg is áttolódik máshová.

Az Angyal


Idióta Barmok!

A Tartalom végig MI VOLTUNK (!), erre ez a köcsög a STÍLUSSAL olyan messze vitt Titeket a Lényegtől, hogy már lassan mi is neki szurkolunk.

A Megszálló


Tisztelt Földlakók!

Amit látunk, az nem ellenkezik a Galaktikus Törvényekkel, minden szabályos!

Az Arany Sugár


Tisztelt Emberek!

A fajotokból Valaki belépést nyert egy Zárt Körbe és a sajátosságaitok miatt elkülönítjük őket, hogy felkészíthessék a bolygót az Eseményre. Ehhez gyorsan és nagyot kell fejlődni, amihez tudjuk, megvan azokban a képesség, akik ezt túlélik.

Magasabb Dimenziós Tanács


Hali!

A véletlen úgy hozta, hogy rendelkeztem a szükséges intelligenciával valahova, valamint a szükséges intellektussal másvalahova és pont az Én meditációs pozícióm volt a legmagasabb. Ha sok vagyok Nektek, nem értem, miért nem az egyetlen lehetőséget választjátok, amikor az olyan megnyugtató lenne.

A Tükör