2014. április 1., kedd

Az Állami Ítéletvégrehajtó



Tisztelt Ügyfelünk!

Mély sajnálattal kell értesítenem Önt, hogy az Ég Állam kontra Ön perben Ön vesztett! Az Égi Bíróság által Önre szabott ítélet kérdésében a végrehajtási eljárás Önnel szemben megindult.

A végrehajtási eljárásban - amennyiben Ön nem rendelkezik a fellebbzésének jogosságával - a szóban forgó tételek behajtása történik. Amennyiben az Úr Magához szólítja Önt, lehetősége van Istennel végre személyesen találkozni. Amennyiben törlesztésről van szó, akkor a törlesztések tárgyát behajtjuk.

A törlesztés törlesztőrészletekké alakításához Önnek az eljárás keretében joga van, ha azzal élni kíván, Energiabankunk szívesen áll az Ön rendelkezésére. Az apró betűs részt nem kell elolvasnia. A Végrehajtás igyekszik igazodni az Ön értelmezési és világlátási szintjéhez, ezért a Visszatükrözés egy jól láthatóan fényes Tükörről verődik vissza, melyben biztosak vagyunk, Ön meglát Minket.

Minden, ami az Eseménnyel és azok összefüggéseivel kapcsolatban történik, az ÉlményPark Media kizárólagos tulajdonát képezi. Figyelem, reklám hangzott el! Amúgy is jó tudnia, hogy az Ön élményeit ma ki szponzolálja.


Dr. Kotász