2014. április 4., péntek

Holo Film


bizonyára észrevették páran, Psi Holo helyett Holo Qi-re változott az író Személye



Kedves Alacsonyabb Dimenziós Barátaim!


Fordulatokban gazdag, nagyszerű filmet készítettünk, amely hatalmas sikert hozott. Annyira, hogy az Ég meg is rendelte a folytatást. PsiHolo-ként - mely a művésznevem volt eddig, ahogy a brazil focistáknál van - elértem a Szerepem csúcsát. Vagyis a psiholoság végére jutottam, ezzel be is fejeződik minden idők egyik leghangulatosabb és legjobb holofilmje.

Hogy mi lesz Veletek, a többi színésszel, nem tudom. Hisz mindenki Maga alakítja a sorsát és Szerepét. Annyit tudok, hogy aki akarja, újrajátszhatja és ha sikerrel teljesíti - azaz a nézők továbbjuttatják a következő filmbe -, akkor ő is továbbléphet. Elfogadhatja az Ég ajánlatát is, ami a legtöbbetek számára (szegényes hitviláguknak köszönhetően) vagy a Menny, vagy a Pokol lehet, ami csak két választás, de Ti tudjátok... ebbe nem szólhatok bele.

Kérlek a továbbiakban vagyétek figyelembe azt, hogy most már egy másik filmben játszom és ha nem szereztetek jogot valamelyik Szerepre, nem látom be, miért is kellene Nekünk találkoznunk! Tudom, hogy kíváncsiak vagytok erre, de csak annyit árulhatok el, ebben a filmben Holo Qi a művésznevem és ez a film onnan indul, ahol a Psi Holo végződött. Csak a díszletek és a Szerepek változnak úgy, ahogy a holo film forgatókönyve tartalmazza.

A holo filmek úgy készülnek, hogy az Alsóbb Világok legjobb holo játékai rögzülnek. Azaz ez csak egy realitás szimuláció, ami megadja az ide látogató - és a fizikai világot megtapasztalni akaró - lények számára a Valóság illúzióját. Nekik még sokszor ez is sok, ám biztonságos formája az ide látogatásnak. Aki közülük úgy érezné, hogy ennél még lejjebb menne, a Földi Menyországba érkezik, ami a felemelkedett lények számára készült. Ott a spirituális világba látogató lények tapasztalják meg az Ég illúzióját és szintén biztonságos formája a megtapasztalásnak.

Ha azt kérdezné valaki, e két világból vajon tovább lehet-e emelkedni, az a válaszom, hogy igen. Ám az már az ÉlményPark technikai/admin zónája, ahol már teljesen mást játszol. Hogy mit, az még úgyis korai Nektek, mint ahogy az se mondana még semmit, hogyan lehet odajutni.

Kérlek Benneteket, szeretettel fogadjátok el Sorsotok, melyet Magatok írtatok!


Holo Qi
az új dimenzió