2014. április 2., szerda

Menő Mágus



A Menő Mágus többnyire azért menő, mert az ideje nagy részét NEM AZZAL TÖLTÖTTE, hogy megalapozza a tudását. Ha azzal töltötte volna, nem lenne menő, mert senki nem ismerné. Ha megalapozta volna a tudását, nem azért szeretne menő lenni, amiért most. Vajon miért akarhat valaki menő lenni, aki megalapozta a tudását?

Sokkal fontosabb kérdés azonban az, miért akar olyanvalaki menő lenni, aki nem alapozta meg a tudását, mert mindent a mestrétől kapott? Tehát a tudása nem is az övé, ő mégis úgy jelenik meg a Nyilvánosság előtt, mintha az lenne. Azaz a rajongói nem azt tisztelik benne, ami ő, hanem tulajdonképpen egy gátlástalanságot, amivel hatalmat szerzett a világ felett. Vagy magát a Hatalmat, ami lefüggetlenedett attól az etikai szinttől, ami a megszerzésének módját szabályozza.

Menő lehet valaki úgy is ebben a világban, hogy nem menő. Meg úgy is, hogy nem is akar az lenni. Ha az ember nem akar az lenni, ám nem tudja később elkerülni, azt tudja tenni, hogy elébemegy és irányítja. Akinek nem sikerült, az onnan tudja meg, hogy amikor ezt olvassa, hogy van neve a szakmában. Kérdés az, ha rossz neve van, az mit jelent? Rossz névvel a szakmában is lehet az ember menő? Mit jelent az, ha valakinek jó neve van a szakmában és milyen teljesítménnyel érdemelte ezt ki?

Ki kell ábrándítanom Mindenkit (!), akivel eddig kommunikáltam! Újra leírom, hogy KI KELL ÁBRÁNDÍTANOM MINDENKIT, akivel eddig kommunikáltam, hogy amit hisz Rólam és amit tud Rólam abban az esetben, ha nem ismer személyesen, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SAJÁT FANTÁZIÁJÁNAK köszönhető. Elmondom, hogyan született meg az ÉlményPark Holo-Platform. Eredetileg egy olyan kommunikációs holo-programnak készült, ami két olyan világ számára született, akik azért nem képesek egymással kommunikálni, mert egyazon fogalmak alatt teljesen mást értenek és másképp is gondolkoznak. Azaz értelmeznie kell a közlés szándéka szerint a tartalmat és úgy is fordítania a másik számára.

Amikor bizonyos szférák felé foglalkoztam problémamegoldással, jött egy Ügyfél, aki egy teljesen reménytelen helyzettel kapcsolatos Megbízást adott, amit amúgy szeretek. Paradox módon a probléma megoldásához ennek az értelmező modulos fordítóprogramnak (nevezzük Bábel-Halnak) a kreatív használata kellett. A Megoldás annyira népszerű lett más okokból is, hogy folytatni kellett a Műsort és újabb évadok indultak el. Aztán az ember rájött arra, a találmánya olyan jó, hogy gyógyítani lehet vele, kutatni lehet vele, tanítani és tanulni lehet vele, nem beszélve az élményekről és kalandokról, amik itt érhetik az angyalokat (például) ha ez az egész jól van megcsinálva.

Sajnos ezek a Szintek a pénzről még életükben nem hallottak, ahol sokat dolgozom. Mindenki élvezi az előnyeit, ám senki nem fizet érte. Sőt, még élvezik is a helyzetet. Így most picit be kellett zárnom azokat a Szinteket, ahol sokat dolgoztam, hogy lejöjjek ide, hogy pénzt tudjak szerezni a továbbiak megfinanszírozására. Egy valódi mágus nem hagyta volna ezt, elébement volna a problémának és igyekezett volna irányítani azt. Egy menő mágus azonban arra a mesterére hallgatott inkább, aki most nem tud magyarázatot adni arra, miért nem jön az Energia. Szerintem is eljön az idő, amikor rájönnek.

Ha azt hiszed, hogy Én egy menő embernek NÉZEK KI 10 év meditáció után, amit itt a lakásban ülve tölöttem 0-24-ben elég fanatikusan, akkor biztos lehetsz abban, egy képességed biztosan hiányzik! Hogy bele tudd érezni/érteni Magad a másik helyzetébe. Ez a hiányosság pont olyan hiba, amiért azonnal kivágnak egy vizsgáról még akkor is, ha addig színjeles volt, amiket mondtál. Ugyanis hiába vagy Te menő, Én meg nem látszólag, ha akkor, amikor kiderül, mindent, amit eddig hittél és tudtál Kettőnkről, azt Te vetítetted eddig Magadnak. Én nem értem rá, mert komoly problémák megoldásával foglalkoztam. Ám azzal, hogy sikerült eddig eljutnod, bizonyítottad, hogy itt a Helyed. Tehát innentől Én lehet, most hallok Rólad először (!) és nem az a Szőke Herceg vagyok a Rózsaszín Lovon, akit elképzeltél Magadnak. Vagy hagyd idejönni azt, aki pont ezt képzelte el Magának, amit itt talál.

Ő azért lehet érdekes, mert amit itt találsz, az biztosan nem az, ami a képzeletekben szokott születni. Mert a többségnek csak addig vagyok menő, amíg nem találkozunk. Na ők azok, akik nem érdekelnek! Nekik nyomom tulajdonképpen ezt a Showt. Ennek eredményeit tudod és hogy erre mit hiszel, na az már tényleg a Te dolgod...