2014. április 4., péntek

Az Oslo holo-vírus


Az, hogy Oslo, sokkal könnyebb a billentyűzeten, mint a Norwegian, ahol az első esetet regisztrálni lehetett. Azóta biztosan átterjedt pár másik olyan Hajóra, aminek van holoszervere/vetítője.

A miáltalunk megélt Álomvilág-Valóság szerkezetű Tartományban mindez egy helyen van egy közös Szabvány alatt, amit mi a Külvilágban látunk. Azaz olyan a bekötés, hogy azonnal rendszerbe kerülünk egy kötött 3D-s Folyamat alatt. Múlttal, barátokkal, családdal, ügyekkel, stb. Ha a Jelenbe van képezve egy Probléma, az a Múltból természetes körülmények között alakul ki. Mindez a Külvilágban lehet egy ország is, ahol már régóta ott élnek az emberek. Ami vetíti, az pedig egy Hajó. Sok ilyen Hajó benyalta, ez látszik is a Külvilágban, hisz sok nép van (de nem mindegyiket vetíti Hajó).

A Probléma a következő. Mintha a wi-fit nyitva felejtettétek volna egy olyan helyen, ahol soha nem gondoltátok volna, hogy van net. Ami rácsatlakozott egy addig teljesen ismeretlen hálózatra, amit egy Bolygó vetít. A bolygón azonban él egy Kollektív Tudat, akinek a Jelenlétét úgy tudja azonosítani a gép-vetítés, hogy 'a lélek'. Ez az Entitás elkezdett beszivárogni a Hajó holo-szerverére, amit mi sok bevándorló képében érzékelünk. Azaz a Hajóra bejutott egy olyan tudattöredék, aminek van egy többi része is, ami olyan hatalmas, hogy eláraszthatja a Hajót. Míg a Másik Oldalon bejutott nagyon tiszta és fejlett világokba egy csomó vetített hologram, akik 'a lélek híján' elkezdtek gátlástlalanul viselkedni ott, ahova sikerült bejutniuk... meg az Állatvilágba is.

Közben vannak olyan valóságok (ilyen a Miénk is), akik egyszerre vetítenek sok forrásból és ahol rátaláltak ennek a vírusnak az ellenszerére. Mintha egy StarTrek holoszobába rekedtél volna, mert a hologramok átvették az írányítást. Senki nem lett volna képes simán agyonlőni egy csomó aranyos fiatalt, kivéve egy olyan lény, akit mondjuk megkértek arra, hogy élesben csináljon meg valamit, amivel elhárít egy Problémát. Mivel volt, akit életben hagyott, rájöhetett arra, hogy pár ilyen holo-projekció 'él'. Azaz rendelkezik lélekkel, míg a többiek csak a holo-játék kellékek. Kivéve, ha nem költözik beléjük a lélek, ami egy űrhajó holoszerverén nem biztos, hogy szerencsés megoldás.

Ami a szép az egészben, hogy ezt ide kiírom és bárki elolvashatja. Lehet, azért kellett nyomatnom az őrült zsenit, hogy az eddigi írásaimmal meg tudjak alapozni egy, azaz egy darab információt. Amit ha enélkül írnék ki, senki nem venne komolyan. Így se kell, csak annak a pár embernek, akiket érint.