2014. április 1., kedd

Follow up report



- Hogy áll a nyomozás?
- A nyomozás jelenlegi állásáról nem adhatok tájékoztatást.
- Mi az, amiről már lehet beszélni?
- Valakik beavatkoztak a 'szabad akarat kísérletekbe' abból a célból, hogy azok eredményét a maguk javára befolyásolják.
- Hogyan?
- Az áldozatokat a már említett módszerrel olyan helyzetbe hozták, hogy azok nem tudnak mit mondani a felvetődő kérdésekre, amik a szerepükről szólnak. Ugyanis úgy tűnik, mintha mindent a szabad akaratukból tettek volna, ám kiderült két dolog: 1. Ilyet senki nem tesz a szabad akaratából, amivel ilyen következményeket húz a saját fejére 2. A földi síkokon a jog nem azokat támogatja, akiket ebben az esetben sérelem ért, hanem azokat, akik a valódi elkövetők. Ugyanis ez a jogrendszer nem ismeri a mágiát, így nem is képes az ügyet a teljes spektrumában vizsgálni. Amit képes, abban azoknak kedveznek a viszonyok, akik a mágiát elindították.
- Mire következtetsz ebből?
- Egy olyan fokú és szervezettségű mágiát használó bűnszervezetre, amire még nem volt példa a magyar történelemben.
- Kik az elkövetők?
- Hamarosan megtudjátok.
- Azokról beszélsz, akik a Te ügyedben érintettek?
- Nem. Azokról, akik valójában érintettek.
- Te ki tudsz ebből jönni tisztán?
- Igen.
- Ki is fogsz?
- Azt még nem tudom, nincs rálátásom a saját történeteimre.
- Miért tették ezt Veled?
- Akik tették, azok pontosan tudták a jövőt. Ami így már jelentősen megváltozott. Valószínűleg egy olyan figura voltam, aki veszélyt jelentett a politikai-gazdasági hatalmukra, így tenniük kellett a múltba azért, hogy kompromittálódjak. Ez még kérdéses, hogy vezet-e eredményre. Amúgy sem szándékoztam a politika közelébe se menni, lévén ezek a figurák már gyökeret eresztettek ott és a hányinger veszélye fennáll nálam, ha megérzem az energiáikat. Sajnos nem tudtam előre, hogy egy nyomozás ilyen kellemetlen tud lenni, mert olyan dolgokba avatkozik bele, ami jóval túlmutat ezeknek az alakoknak a jelentőségén.
- Mi a probléma oka?
- Ezek az emberek nem értenek túl sokat a dolgok valódi működéséről, amit értenek belőle, az kimerül a saját érdekhatáraikon. Ennek a nyomozásnak egy másik előnye, hogy azok az angyalok és magasabbdimenziós lények, akik energiákkal támogatják ezeket, most képet kapnak arról, kik is ezek az emberek valójában. Ennek azért van különös jelentősége, mert komoly diplomáciai hátrányokat kell elszenvedniük azok az emberek miatt, akikben eddig megbíztak. Most igyekeznek mindent megtenni a korrekcióval.
- Mi lehet ennek az általunk is látható jele?
- Máshol keresnek szövetségeseket, ami 3D-ben valószínűleg már rég folyamatban van, vagy már megtörtént.