2014. április 3., csütörtök

Titikos Szolgálat



- Mennyiben titkos az, amit itt csinálsz?
- Semennyire nem titkos. Ezért dokumentáltam Magam már a kezdetektől a weben. Bár azt kétlem, hogy a kezdetektől lenne valaki, aki azóta követ (azaz nulláról Velem haladva tartana ott időben, ahol Én), ám azt már nem, hogy menet közben voltak, akik ráhangolódtak. Azért, mert felfogták, mit olvasnak, vagy azért, mert utasítást kaptak rá. De ez nem lényeg. Ahol a lényeg van, arra úgyis mindig kevesen gondolnak.
- Mire gondolsz?
- Ha elárulnám, akkor mindent elmondanék és akkor mi marad Nektek?
- Tehát azt mondod, nincs titkod.
- Igen. Ám az itt ezen a bolygón nem menő.
- Ezt hogy érted?
- Minden tudás forrása itt van elég sok éve és kevesen látogatják, mert senki nem hiszi, hogy ez így, ingyen csak kikerülhet.
- Ezt kifejtenéd?
- Ha ezen a bolygón valami olcsó vagy ingyen van, az emberek nem értékelik. Akkor értékelik, ha az drága.
- Mi lehet ennek oka?
- Még ezek előtti tisztességes időkből gyökereznek azokon a területeken, ahol a nyugati bankszektor még nem került uralomra.
- Ha nincs titkod, miért nem írod le, mi fog történni?
- Az, hogy nekiállok próféciákat írogatni és az, hogy semmi titkom nincs, az két teljesen más dolog.
- Akkor miért vannak mégis titkaid?
- Nincsenek, csak úgy látszanak.
- Miért?
- Mert ezeknek csak azok az információk érdekesek, amiket nehezen lehet megszerezni. Igazodva a hitükhöz, szép kis játék van kibontakozóban. Jelenleg ott vannak elakadva, hogy amit tenniük kellene, az merőben ellentétes a Szabályzattal, de nincs más út.
- Akkor el lehet mondani, hogy az 'információ szakértője' is lettél?
- Szerintem is!
- Mi a Titkos Szolgálatok kulcsa?
- Az, hogy mindben emberek dolgoznak.
- Ennyi?
- Igen.
- Azért ezt boncolgassuk tovább.
- Mindnek vannak elvei és van célja. A tisztességüket az mutatja, ezek az elvek mennyire vannak még jelen, a céljuk pedig mindnek más és ezen nem érdemes megsértődni, mert onnan nézve tök érthető. Innen nézve kell kialakítani az álláspontot és a stratégiát.
- Van álláspont és stratégia?
- Az álláspontom az, hogy a kellemeset kössük össze a hasznossal, a startégiám pedig akkor indult, amikor ki kellett találnom, hogy juttassam el az információt innen a 4 fal közül oda, ahova.
- Hogy?
- Van egy diplomám reklámból is, még a régről. Egy ilyen diploma arra jó, hogy van papírod arról, amit amúgy is tudsz és sok okos ember elmondta, erről hogyan vélekedik az átlag. Más dolgokról is esett szó, például arról, a direct mail a leghatékonyabb reklámozási forma, mert személyesen címzi meg a célcsoportot. Ez az általam kitalált rendszer azonban ennél is jobb, mert a célszemély nézőpontjából egy rendkívül hiteles forrás irányából érkezik az információ, hisz ez titkosszolgálati információ és kurva szigorúan titkos (azaz jó drága). Vagyis IGAZ, főleg ha látjuk is hozzá a másik arcát is.
- Várj, te postásoknak használtad a titkosszolgálatokat?
- Igen, de előtte ki kellett találnom, hogyan figyelnek fel Rám és kik.
- Az, hogy mindben emberek vannak, az miben számít?
- Nagyon is sokban. Az emberek napi szintű ügyes-bajos dolgaik kívül esnek a megszállók látókörén. Az emberi társadalom összefüggésrendszere sem érdekli őket, sőt, zavarja is a bonyolultsága a sok kis egyéni tudat egyéni érdekei miatt. Ezért a tudata feljebb van és csak a (lentről nézve) magasztosabb célokkal van elfoglalva. Amikor aztán elindít valamit, azok a dolgok sokszor akadnak el a saját embereiken, mert ellentétesek az egyéni érdekekkel, amiknek ezek a lények nem tudnak ellenállni. Így nem nehéz az ufo titkosszogálatokat lemosni a pályáról, akikkel egyébként alig mutatnak közös halmazt a földiek.
- A földiekkel mi a helyzet?
- Nem tudnak ügynököt bejuttatni, mert valószínűleg mást értenek a jó ügynök fogalma alatt, mint Én.
- Egy jó ügynöknek okozna gondot a kapcsolatfelvétel?
- Nem. De mindenki másnak igen!
- Szerinted megfigyelnek Téged?
- Aki ilyen ValóVilág-szerűen látja pár dimenzió jelenlétét itt is, azt még az sem zavarja, ha bekamerázzák a lakását.
- Miért?
- Mert amit látnak, azt úgysem értik. Amit meg értenek, az megegyezik azzal, amit látnak belőle.
- Ezt nem értem.
- Tudod miért nincs olyan, hogy 'titok'?
- Miért?
- Mert a világ legnagyobb titkát is kitehetem Eléd, ha Te csak annyit fogsz érteni belőle, amennyit.
- De érzed, ha figyelnek?
- Ja, de csak kellemetlenné akkor válik, amikor rájönnek, hogy az induló rendkívül veszélyes küldetés életük legunalmasabb időszaka lesz, ha nem találnak ki gyorsan rá valamit. Van, hogy napokig nem kerülök elő, akkor is csak a boltig meg vissza és ez így megy hetekig. A házivideora meg két nap után rá lehet unni, annyira nem történik semmi. Amikor meg történik, az se sok. Szóval elég stresszes lehet ez, főleg az adrenalin függőknek. Egy darabig még lehet azzal játszani, milyen közel lehet Hozzám jönni, vagy meg lehet-e érinteni (meg lehet), ám minden cél elérése után új célokat kell találni és ez a környék nem túl ingergazdag, csak látszólag.
- Mivel lehetne átlépni ezt a Blokkot?
- Hallgatni kell azokra a kevesekre, akik a cég történetének legnagyobb baromságával jönnek és láthatóan tök komolyan gondolják.
- Mit indítana ez el?
- Lavinát.
- Mert?
- Eddig a sok béna egymást figyelte és olyan embereket tettek meg vezető-szakértőknek, akik gyakorlati eredményt nem tudnak felmutatni abban a témában, ami most épp aktuális. Tényleg jók, de lassan régebbiek a történeteik, mint a boszniai sztorijaim.
- Mire akarsz kilyukadni ezzel?
- A lényeg az, akkor ér az információ valamit, ha az csak nálad van és a másik nem tud róla. Ha minden információ szabadon hozzáférhető, akkor is meg tudod oldani, hogy csak Nálad legyen, ha a megértési küszöböt magasra helyezed. A megértési küszöb alatt pedig sok olyan figura is akad, akinek csak az a baja, hogy a fordítója nem képes átadni az ezoterikus tartalmat. A magyar nyelv olyan gazdag, hogy ha a gazdagságába rejted az információt, nem lesz képes senki lefordítani azt angolra, hacsak a tolmács nem kezd folyamatosan értelmező kiselőadásokba. Ezért is értenek félre Nyugaton, mert amiket írok, azt csak úgy lehet lefordítani angolra, ha az ember előtte eldöntötte, melyik oldalra helyezi a Közepet.
- Tehát minden kinn van a weben?
- Ez a linux filozófia, barátaim! A fő cuccot ingyen megtalálod és ha kell valami, mert mondjuk nem értnéd, vagy valami ilyesmi, meg tudod keresni az ezzel foglalkozó céget.