2014. április 4., péntek

A legnehezebb


- Mi volt a legnehezebb melód?
- A magukat bazi fejlett lényeknek tekintő ufok megszállóinak eltávolítása.
- Miért?
- Mert az ufo még nem találkozott ilyen entitással és ugyanúgy, ahogy az ember, ők is önmagukként érzékelték azt, amikor megjelent rajtuk.
- Hogy kell egy ilyen lényt eltávolítani?
- Akárki nem képes erre, előtte fel kell készülni. Fel kell rá készíteni az agyat, el kell vonulni magányba és ki kell üresíteni Magad. Ez nem két perc. Ekkor válsz arra alkalmassá, hogy rá tudj hangolódni. Az alkalmasság azonban nem jelenti azt, hogy képes is vagy megoldani a feladatot, erre tehetség kell, ami Nekem megvan.
- Milyen tehetség ez?
- Sose gondoltam volna, hogy ez jó lesz valamire. Bárkit ki tudok akasztani akár elég rövid idő alatt, ami miatt elég sokan vannak Rám megsértődve. Ez harci üzemmódban arra jó, hogy tudati behatolást végezz és csak akkor kezdődik a komoly meló.
- Miért?
- Mert ufová kell válnod úgy, hogy ő ne vegyen észre. Aztán lassan meg kell kezeni az áthangolást úgy, hogy a megszálló se vegyen észre, ugyanis ilyenkor már Rajtad is megjelenik, csak nem szoktak ennek tudatára ébredni. Amíg a megszállt lény nem vesz észre, addig a megszállója sem fog, mert a megszálló azt hiszi és tudja, amit a megszállt lény. Ezért kellett kifejlesztenem a gumimaci-logikát, mert nem szívesen verek át senkit, ami itt munkaköri kötelesség lenne. A gumimaci-logikával azonban saját magamat is átverem, ám a végén minden úgy alakul, ahogy kell.
- Csak így lehet a megszállókat eltávolítani?
- Fogalmam sincs, Nekem ez a technika bejött és nem változtattam. Az oktatás során azonban sosem törekedtem arra, hogy ezt a technikát adjam tovább, inkább keretrendszerben gondolkoztam. Azaz lehet, hogy valaki előáll egy másik technikával. Talán olyannal, ami teljesen más filozófiára épül. Az Enyém sajnos elég konfrontatív, ami gáz volt, mert az életben igyekszem elkerülni.
- Ez itt elég bajos lesz még egy darabig.
- Igen, ezért fejlesztettem ki még pár dolgot, többek között azt, hogy azonnal véget vetek a küzdelmeknek. Sokszor senki nem vesz észre ebből semmit, olyan gyors.
- Ezt kifejtenéd?
- Az európai agy a látványra megy. Egy középkori filmben akár 10 percig is tart egy karddal vívott küzdelem. Egy japán szem számára ezek az emberek biztosan tök bénák, ha valaki látott ilyen filmet, tudja miért. Egy középkori japán filmben a küzdelem akár 10 tizedmásodpercig is eltart, pár suhintás és a forgatókönyvíróknak is többet kell melózniuk, amit az európai kollégák megúsznak egy hosszú kardos jelenettel.
- Mi ennek a gyors technikának a titka.
- Nézd meg a masszőrös Kitano filmet és rendelkezel a szükséges információval.