2014. április 4., péntek

A bunkóság művészete


úgy légy bunkó, hogy közben mindenki érezze, hogy valami azért mégsincs ezzel rendben

- Miért akar az ember szándékosan bunkó lenni?
- A sértődés, a harag és a bosszú miatt.
- Ezt nem értem. Nem pont így váltod ezt ki?
- De. Csak jóval kisebbet, mintha nem lennék az.
- Na ez bővebb kifejtésre szorul.
- Tételezzük fel, hogy Engem bevesznek maguk közé olyanok, akik között az ember rájön arra, hogy innen ő mégis távozna. Irtózatos harag keletkezik egy csomó váddal, sértődéssel, bosszúval és még egy csomó aljassággal, amit simán meg lehet előzni azzal, ha az embert eleve nem akarják maguk között látni. Ilyen egyszerű.
- Voltak rossz tapasztalataid?
- Ó de még mennyi!
- Hogyan csinálod?
- Tudni kell azt, az első gyanús jel az, hogy szarnak a szabad akaratodra. Mindenképp megtalálnak valakit a barátaid, ismerőseid között. Az embert a barátai általában nem árulják el, ezért inkább ők maguk kreálnak barátokat. Történt is egy ilyen eset a közelmúltban egy olyan emberrel, akivel soha nem voltunk barátok, most sem vagyunk azok és ez után sem leszünk, mégis úgy tett, mintha régi barátság állna közöttünk fönn, amit valamire alapozott, amiről aztán azóta gondolom ő is rájött, hogy almás. Eleve nem barátkozom olyannal, akinek veszítenivalója van, ebbe különösen beleértem a gyerekes szülőket, akik lehetnek akármekkora barátok, ha a gyerekeivel megzsarolják őket, bármit megtesznek. Előre megmondtam neki, de ezek mondom, hogy szarnak a szabad akaratra, pláne az általuk programozott ember érdekeire.
- Neked vannak gyerekeid?
- Barátnőm sincs, tippelj miért! Azon kívül, hogy tök csóró vagyok és baromi unalmas.
- Unalmas?
- Meditálok és mentális műveleteket végzek a nap döntő részében. Milyen legyek? Hogy megelőzzem a csajokat rámküldést, topis módon öltözködöm és erősen szalonképtelen vagyok az ilyesmire, kivéve ha senki nem találja furcsának azt, hogy egy modellszépségű nő pont egy ilyen palira bukik.
- Neked nincs párod?
- Valahol biztos van. Azon az állásponton vagyok, biztosan volt jópár életem, amiben a szerelemért születtem ide le, a jelek szerint - ahogy olvasgatom a saját blogjaimat - arra jutottam, ez biztosan nem az. Ha van is valahol párom, annak legalább pont olyan fegyelmezettnek és őrültnek kell lennie, mint Én vagyok. Nem beszélve a többi paraméterről, ami igazán lehetetlenné teszi a dolgot és arról, jó agyának kell lennie erre, mert ha nem is érti, amit csinálok, el kell fogadnia, különben az első hisztinél ér véget a mi románcunk.
- Miért?
- Mert az ember a saját privátszférájában nem szívesen hazudik és tart fönn komoly spirituális katonai rendszereket a meditációban elért szférák biztonsága érdekében. Az egész nem ér annyit, ha nem érkezik egy igazi női harcos, aki tudja is mi a méltóság, különben könnyen beüthetik ezek a figurák.
- Ez, akivel próbálkoztak, egy gyerekes nő volt?
- Nem, egy régi ismerősöm, akivel valaha együtt dolgoztam, de sose jártunk össze. Ez amúgy egy komoly szakmai hiba azoktól, akik kiválasztották, kivéve ha nem csak egy próba volt egy feláldozható emberrel.
- Mi történt?
- Párszor feljött, majd levettem a facebook listámról. Legutóbb éreztem, hogy nem akarom, de erre megszálltak a még jelen lévő pár ilyen csatorna egyikén és felvetették velem. Aztán hamar kiderült, hogy az arc semmit se változott, azaz nem tanult a hibáiból és így az első adandó alkalommal levettem. Megjegyzem ez a facebook rengeteg ilyen hasonló probléma forrása lehet, mert nem gondolkozunk az emberekkel erről azonos módon. Jómagam azon az állásponton vagyok, jogom van ahhoz, hogy bárkit levegyek a listámról és ezért senkinek sincs joga megsértődni. Én sem teszem ugyanis azokkal, akik velem teszik ugyanezt. Ha írok neki előtte egy levelet, lehet, olajat öntök a tűzre, inkább az elegáns angolosan távozást részesítem előnyben, ami kinézhet sima bunkóságnak, ám mégis ez a legjobb. Sokan észre se veszik a távozást, kivéve azok, akik valamiért nagyon figyelik. Itt is ez történt. Hamarosan érkezett is egy indulatoktól duzzadó pár üzenet, amiben megtudtam, hogy egy antiszemita cigány vagyok és pár olyan jelzés, ami arra utalt, hogy komoly átok indult el Rám. Nem beszélve arról, hogy többé már nem védenek Engem, amiről tudni kell azt, ha valaki ezzel jön, biztosan (!) ő a támadó is, vagy köze van hozzájuk. Sosem kértem védelmet senkitől, elég nagy fiú vagyok már 10 év harci meditációk után, ki tudja hány halottal a hátam mögött, az automata védelmi rendzerem sem szokott ilyenkor szólni. Szóval jobb, ha az ember nem kísérti a sorsot további ilyenekkel és deaktiváltam magam a facebookon.
- Kik lehettek a dolog mögött?
- Mivel Tükör-módban vagyok ilyenkor, nem nehéz rájönni, hogy antiszemita cigányok.
- Te nem vagy az?
- Antiszemita cigány még sosem voltam eddig, így ezt is kipróbálhattam.
- Milyen volt?
- Semmi különös. Olyan, mint eddig. Ha az ember ilyen terepre jön, hiába ír le csomószor dolgokat, azt senki nem veszi figyelembe, ha a birkanetről beindul a vádaskodás. Így inkább célszerű minden vádat beismerni, felvállalni, majd lebukni vele. Ez erre a legjobb technika. A megelőzésre pedig az, ha valaki magas szinten elsajátítja a bunkóság művészetét, így csak azok fognak velem találkozni, akik a.) átlátnak ezen b.) nagy ívben leszarják a médiashowt c.) mindenképp találkoznom kell velük. Meg is kérdezem, a többiekkel minek?


- Te bocs, mi olyan érdekes benned?
- Párszázezer milliárd dollár értékű beavatásokon kívül, amiket magam fejlesztettem ki és ilyesmi nincs is a piacon, semmi.