2014. április 4., péntek

ÉlményPark Kereskedelmi EnergiaBank tájékoztató


Tisztelt Ügyfeleink!

Az adatvátviteli rendszerünk tesztüzeme után örömmel jelenthetem be, az ÉlményPark Kereskedelmi EnergiaBank, az ÉPKE befejezte az Önök scannelését és megkezdi hivatalos működését. Az Angyali Tanács támogatásával megvalósult Rációértelmezésű Tükör értelmezésben fogja továbbra is az Ég az Élet nevű Illúziót vetíteni, ám a Spirituális Valóságba helyezett Új Lencse már ott lenn, az emberek szintjén képes azonosítani és értékelni. Természetes dolog, hogy erre az Égi Pecséttel rendelkező Ügyfeleink részére azonnal (!) minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani az Energiák kezelésére, azok befektetésére. Több ilyen Égi Támogatású Program is indult, melyek között olyanok is vannak, amik - angyali kérésre - automatikus regisztrációt biztosíthatnak bárki részére.

Az első ilyen Program az AdósságRendező, mellyel az Ég felé személyes szinten történő Elszámolást lehet intézni. Ez különösen fotnos dolog, hogy úgy mondjam - nem szeretem ezt a szót használni - kötelező ahhoz, hogy végeleges regisztrációt nyerjenek az ÉlményParkba. Ez az ÉlményPark egy tudathálózatokon futó holo-operációs rendszer, mely végre lehetővé tette Angyali Vállalkozásunk számára, hogy a Piacon megjelenjen. Az elszámolás alapját képező Érték, mellyel Mindenki számára meghatározzuk a Kapcsolatát a Forrással, az ÉlményPark EmberTőzsde aktuális piaci árfolyama, a matrix mutatóinak állása és azok minősége. Az Árfolyamok univerzális standard szerinti, ám bolygóspecifikus szempontok szerint is lehetnek eltérőek, attól függ, Ügyfelünk melyik Szinten kíván létezni. Az ÉPKE minden - az itteni világok számára elérhető - dimenzióban megkezdte hivatalos működését, így Ügyfeleink számára végig hazai hálózaton szolgáltatunk. Az az Ügyfelünk, aki nem rendelkezik a Számadás Pecsétjével, nem kap végleges regisztrációt az ÉlményParkba és Isten felé távozik. Ez elég sok dimenzióban erősen nem jó hír. Mivel Mi sem szeretnénk elveszíteni a Piacot az Ügyfeleink számának drasztikus csökkentésével, több felzárkóztató programot is indítottunk azon lehetséges emberek számára, akiknek még van remény az életben tartására.

Mikor Ügyintéző Angyalunk személyesen keresi Önt fel a fejében - ugyan hogyan másképp lehet kommunikálni a szellemi világ lényeivel - ajánlatot tud Önnek tenni a felhasznált égi energiák törlesztésével kapcsolatban, melyhez az adatok az ÉlményPark EmberTőzsdéről érkeznek. Az Angyal ajánlatot fog Önnek tenni, miután megismerte az Ön árfolyamát és a törlesztés lehetőségeit. Mivel rengeteg nem várt árfolyamesés következett be az E.T.-n, Ügyfeleink helyzete is nagymértékben megváltozott. Az ÉPKE szívhez szóló megértéssel viszonyul az Ön helyzetéhez, ha az nagymértékű árfolyamesést szenvedne. Az adósságok törlesztésének lehetőségei ugyanis erősen megváltoznak ez után! Az adósságok átütemezése tehát az első feladat az Ön számára, hogy a regisztrációt sikerrel befejezhessük. Az Angyal a kamatok és annak további kamatai ügyében nem térhet el attól a Rendtől, miszerint az valakire nézve vagy igaz, vagy nem. Ha igaz, Ön felvételt nyerhet a VIP Ügyfeleink közé, akik az örök élet egy másik aspektusát tanulmányozhatják az ÉlményPark Kutatás Fejlesztés Igazgatóságánál, amihez külön Égi Pecsétet kell felmutatni. Az Ön jelenléte Érték a számunkra!

Ha nem igaz, bízunk abban, hogy az Ön számára is megfelelő további lehetőségeket talál rendszerünkben, ami van olyan jó, mint istené!

ÉlményPark EnergiaBank
Ami van olyan jó, mint istené
ÉPKE
ÉlményPark Kereskedelmi EnergiaBank