2014. április 2., szerda

A Római Légió




Egyszer csak meghallottuk, hogy római légiók lépik át a Határt. Ez a Római Birodalom egyre csak erősödött és megindítottak egy támadást ellenünk is. A hír szerint jöttek egyenesen befelé. Hülyék ezek? Mélyen bejönnek a területünkre anélkül, hogy fedeznék a hátukat? Tehát a Terv az, hogy itt mindenkit lemészárolnak, hisz csak ebben az egy esetben élik ezt túl. Erre is készült mindenki.

Tudtuk merről jönnek és felállítottuk a Hadrendet. Ezek a barmok pont a nyilaink alá jönnek, csak jönnek egyenletesen szép zárt alakzatban. Azonban amikor a nyilak elindultak, mindenki úgy tartotta a pajzsait, mint a teknősök páncélja. Majd jöttek tovább. Gyorsan összeültünk megbeszélni az új taktikát, amikor jött az ötlet, hogy dobjunk be közéjük darázsfészkeket. Aztán megnézzük mi lesz és improvizálunk. Repültek a fészkek befelé, mire kisvártatva egy káosszá vált Előttünk a csatatér. Mindenfelé rohangászó, pajzsaikat eldobó emberek kavalkádja alakult ki, akik mikor rájöttek, hogy ott állnak Velünik szemben a csatamezőn, gyors léptekkel elkezdtek futni a Határ felé.

Ha ezek közül egy is hazatér, akkor elmondja otthon, mi történt. Sokkal jobb a tudatlanságban hagyni őket, tudva azt, hogy ott elveszett már légió, mint elujságolni ott. Azaz nemzetbiztonsági szemponttá lépett elő az Ügy. Ezt jó volt tudniuk a rimalányoknak, akik közbeléptek azzal, hogy ezek itt Számukra tök jó pasik és nem kellene őket csak úgy legyilkolászni. A vége az lett, hogy a rimalányok vállalták, hogy egyet se hagynak futni azok közül, akiket nem vadásznak le. És elindult egy csomó, hadrendbe állt felkészült nő a rómaiak után.

A dolog vonatkozásai. Első Tétel. Ha itt Téged valaki életben hagyott és haza tudtál jutni Rómába, az egy nagyon nagy dolog, mert itt egyenértékű a hazaárulással. Sokkal tartozol neki, jóval többel, mint így elsőre gondolnád. Második Tétel. Egy római katonának semmi, de semmi esélye nem volt gyalogosan, fegyver nélkül egy rimalánnyal szemben, pláne nem, ha férjvadászatról van épp szó. Ha kinézett magának, akkor elkapott és az új életed első napja köszöntött be. A döbbenet akkor érte őket, amikor rájöttek, hogy a rabszolgaság itt nem azt jelenti, mint Rómában és akár haza is mehettek volna, ha lettek volna olyan hülyék, hogy innen visszamennek oda.

Otthon meg fokozódott a Rejtély, csak spirituális csatornák állnak az információszerzésre és amit érzékelünk, azt senki nem hiszi el, akkora baromság. Nem értjük pontosan, mi az a leb vagy veb, de ami onnan jön, az egy hatalmas baromság! Egy Római Légióval ilyesmi nem történhet meg, hogy csajok prédájává váltak, bár baromi jól hagzott. Szóval ezt itt erre alapozva Senki nem fogja elhinni. Több bizonyíték kell!