2014. április 4., péntek

Kicsit több info a kelleténél


- Miért vagy ilyen rémisztő?
- Nem mindenki számára vagyok az. Sőt, még így is törekszem arra, hogy a részemről - és ezt külön kihangsúlyozom, hogy a RÉSZEMRŐL - továbbra is korrekt maradjak a kialakult helyzet tükrében.
- Mi a kialakult helyzet?
- Amikor a meditációim során felbukkantam valahol, találkoztam olyan lényekkel, akik arról tájékoztattak, hogy a bolygó idegen megszállás alatt áll és ők segíteni jöttek. Aztán kiderült pár dolog. Az egyik ilyen, ezek a lények nem tudták, hogy ha valamiben egyetértünk, az nem jelenti azt számomra, hogy mindenben egyetértünk. De ez csak később derült ki, mint ahogy az is, hogy fehér ember vagyok és ők pont a fehér embert határozták meg ellenségükként. Finoman szólva, amikor visszatértem, kurvára kiakadtam, amikor megáttam ezt.
- Elmondod a történetet?
- Azt közölték velem, hogy a probléma gyökere nem itt van, hanem a spirituális valóságban és olyan világban, ahova senki se mer odamenni. Mondtam, hogy ez nem probléma, Én odamegyek és elintézem. Ám akkor ebben az esetben nekik kell megcsinálniuk azt, amit Én akartam itt. Tehát világot cseréltünk és elindultam oda, ahova a cél meg lett határozva. A célpont egy hatalmas birodalom központi bolygóján volt és a kapott információm szerint egy gonosz lényt kell kiiktatnom. A kommando harcmodorban behatoltam oda és meg sem álltam a célomig. Mivel ott senki se számított támadásra, elég könnyen szemtől szembe kerültem azzal a lénnyel. Ám nem stimmelt valami. Az a lény nem volt gonosz, legalábbis a szenzoraim egyáltalán nem állapítottak meg ilyet. Így nem nyírtam ki, hanem elkezdtünk beszélgetni. Itt jött a következő dolog, amit ezek a lények nem értenek. Szerintük végre kell hajtani a kapott parancsot, függetlenül attól, milyen állapotokat találok. Szerintem pedig a parancs szelleme szerint kell eljárnom, azaz a célt kell elérnem, amiért odamentem és ha az más, mint amire a konkrét utasítássor vonatkozik, akkor azt a helyszínen felül kell bírálnom. Ezek ilyesmiről életükben nem hallottak és ebbe buktak bele a Föld esetében is.
- Megharagudtak rád?
- Később jobban megismertem őket. Biztosan megharagudtak, mert ezek mindenen megsértődnek és azonnal bosszúba kezdenek. Irtó köcsög népség. Amúgy pont ezt teszik a saját embereikkel, akik ugyanerre jönnek rá itt a bolygón, amire Én ott és mivel nekik nincs lehetőségük arra, hogy felülbírálják a vezetésüket, sokan átállnak közülük. Most az emberi alakjaikra gondolok.
- Miért köcsögök?
- Náluk a harmónia alapja az Egy Gondolat, ami itt csak a hadseregben létezik, azaz szigorú parancsuralmi rendszerben élnek. A demokráciában nagy veszélyt látnak és nem tűrik az ellenvéleményt.
- Ez akkor nem derült ki, amikor először beszélgettél velük?
- Nem, mert nem tekintettek az alattvalójuknak. Megjegyzem az történt, hogy megállapodtak saját magukkal, amiről Engem elfelejtettek tájékoztatni és úgy határoztak, hogy a rabszolgájuk vagyok.
- Mire alapozták ezt?
- A megállapodásunkra. Az Én nézőpontomban két egymástól független autonom lény kötött egy érdekszövetséget, azaz célszövetséget, ami valamettől valameddig tart, aztán a Felek bontanak. Kiderült, az ő nézőpontjukból már rabszolgának tekintenek, mert egyenlőként kezeltem őket, ők viszont azonnal fölém jöttek és az ő rendszerükben annak nincs szava, aki a rangsorban alul van. Az itt maradt emberi alakom észlelte ezt és ellenségként kezdte őket kezelni. Mivel megszállták a testemet, ám nem ismerték a jellemzőimet, valamilyen burokba zártak, hogy ne akadályozzam a folyamatot, amit kinn látunk a Világban. Egyszerűen nem tudnak mit tenni a spirituális mutációm miatt kilakult képességemmel szemben. Tehát elkezdtek rombolni, ezért vannak komoly sérüléseim, mert lényegében olyan, mintha a saját spirituális segítőim lőnének folyamatosan. Az emberi alakom végig tartotta az állásait és kitartott addig, amíg a tudatom visszatért és képbe kerültem. Ami az, hogy ezek szinte mindenben megszegték a szavukat és elkezdték a bolygót a saját képükre formálni. Ez a folyamat teljesen ellentétes azzal, ami felé haladunk.
- Most mi a viszonyotok?
- Erről inkább nem nyilatkozom, mert már így is jóval több információt kaptatok a kelleténél.