2014. április 4., péntek

A rezervátum


- John Smith vagyok, a Brit Korona alattvalója!
- Fekete Sas vagyok, szabad ember. Mi dolgom Nekem egy alattvalóval? Ha beszélni akartok Velem, küldd ide a királyod.


Kedves Látógatóink!

Most körbevezetem Önöket Tárlatunkon. Kérem a tudatukat tartsák a fénycsíkok között, nehogy rémületet okozzanak az őslakosoknak! Sajnos könnyen okozhatunk pánikot, ezért ez különösen fontos. Rezervátumunk nemcsak változatlan formában hagyja az őslakosok élőhelyeit, vannak kutatási programjaink is, ezért látják időnként Munkatársainkat is, akik elvegyülnek az őslakosság között.

A rezervátum ötlete maguktól az őslakosoktól származik, akik kietlen területekre hajtották az általuk is őslakosoknak tekintett Ősöket, akik így - az ő nézőpontjukból - felemelkedtek, azaz létsíkot váltottak. Mi, fejlett lények azonban jól tudjuk, hogy ez csak Illúzió és benn találták magukat egy elzárt holografikus zónában, amit holo-rezervátumnak neveztünk el. Azóta is ott élnek.

Számtalan kísérletet végeztek és még végeznek is, hogy áttörjék a dimenzióhatárokat, csak tudnám, minek. Ebből a rezervátumból csak egyféleképpen lehet kijutni, ám azzal - személyiségük fejlesztésével - nem nagyon foglalkoznak. Elégedetlen népség, pedig mindenük megvan, mégsem elég nekik. Megfigyeltük, hogy csak az okoz nekik örömöt, ha a másét sikerül elvenniük, a sajátjuk sosem elég nekik. Ám a másé nem az övé, tehát sosem lesznek így boldogok, mégis azt keresik és hajszolják, amit sosem ott keresnek, ahol azt meg is találnák.

A fraktál természete miatt a föld egyes kietlen területein láthatók az Ősök mai leszármazottai, akik az ÉlményPark kérésére megfigyeléseket végeznek. Sajnos ez a megfigyelői pozíció erősen korlátozott mozgástérrel rendelkezik, amit Munkatársaink jelenléte pótol a rendszerben. Eddigi kutatási eredményeink feltártak pár olyan összefüggést, melynek segítségével sikerült meghatározni azokat a szempontokat, melyek alapján rendszerezésbe kezdhettünk, ez a munka azóta is tart.

A rezervátum területén több nagy törzs él, akik állandó törzsi viaskodásban állnak egymással. A keresztény törzs nemrég indított is két háborút az iszlám törzs ellen, akik erre elkezdték ellepni a keresztény törzs területeit, nem kis gondot okozva ezzel a dimenziók közötti rendnek. Munkatársaink időnként be is avatkoznak a folymatokba, nehogy ez a szép rezervátum tönkremenjen és továbbra is tudjuk fogadni a látogatóinkat.

Most pedig induljunk, ha vannak kérdéseik, menet közben feltehetők.


- Ki tekinthető őslakosnak és azt hogyan kell érteni?
- Szellemi őslakosként definiáltuk őket a szellemi szinteken.
- Hogyan lehet rájönni, ha elsőre ez nem látszik?
- Kérdezd meg tőle, hisz-e az Úrban. Ha igen mond, nagy eséllyel őslakos.