2014. április 2., szerda

Buzi-e vagy?



A homoszexuális férfiakkal kapcsolatos állásfoglalásomat már többször kifejtettem, ezennel felfrissítem az ezzel kapcsolatos információkat.

Kezdem ott, mit tapasztaltam és biztos vagyok abban, ez nem a teljességet jelenti, ám ennyi is bőven elég. Találkoztam olyannal, aki teljesen természetesen közölte velem, hogy ő a spirituális képességeit használta már többször is olyan fiúkra, akik egészségesek voltak (értsd: heterok), ám ő áthangolta őket. A találkozásig sem jutott el, pedig egy másik dolog miatt nagyon lényeges lett volna és csak annak köszönheti, hogy ezt megúszta, hogy hajlandó volt alávetni magát egy gyógyításnak, amit távolról meg is tettem. Az álláspontom szerint ő úgy viselkedett, mint egy vírusgazda, akinél meg tudtam állítani a fertőzést.

A másik eset egy facebook csoport volt, amit azért like-oltam be, mert síkra szálltam a Pussy Riot együttes bebörtönzése ellen és (nem tagadom) spirituális katonai erőt vetettem be a kiszabdulásuk céljából. Putyinnal ez az egy ügy volt, ami a nézeteltérésünket személyes üggyé tette és ahogy a lányok az amnesztiát megkapták, a harci megközelítésem is azonnal eltűnt. A csoport adminja elkövette azt a hibát (szerintem), hogy összemosott olyan dolgokat, amiknek semmi közük egymáshoz. Így azon találtam magam, hogy ha továbbra is benne vagyok ebben a csoportban, olyan dologhoz szerzik meg a nevemet, amivel szemben mindig is élesen tiltakoztam. Akkor hozták Oroszországban a meleg-törvényt és ez kiakasztotta az admint, ám Én szélesebb látószögön támogatom, mert az a véleményem, hogy a privát szférájában az ember azt csinál, amit akar, ha ezzel nem sérti a fejlett lények együttélési rendjét (az erőszak sérti). Szabad akaratukból két felnőtt a privát-intimszférában azt csinálnak, amit akarnak. Kiírtam a véleményem (please don't mix different things), amire egy csaj azonnal válaszolt, hogy 'asshole', amihez joga van és ebben meg is erősítettem. Ám érkeztek mások és egy olyat olvastam, ami után azonnal ki is léptem a csoportból. Azt közölte velem egy skandináv faszkalap (a nevéből ítélve), hogy mindannyian melegként születünk és azzal szemben tiltakozom, ami eldöntött ténykérdés. Nem éreztem méltónak a további társalgást, ám itt befejezem azzal a gondolattal, amit oda is írhattam volna.

Amikor megszülettél, egy nő pinájából jöttél a világra, vagy egy férfi seggéből?

Innentől nehéz elfogadni azt az álláspontot, hogy mindannyian buzik vagyunk, csak még nem ébredtünk ennek tudatára. Én szerencsétlen szánalmas lúzer.

Ami most következik, az egy olyan szabályozás, ami a homoszexuális férfiakkal kapcsolatos. A nők esetében ennél sokkal rugalmasabb vagyok, lévén a nők inkább érzelmi lények és ezzel a sok bunkó paraszttal történő találkozásuk után, amivel most az átlagférfiakat illettem, sokan menekülnek a leszbikusok közé. A férfiak esetében más a helyzet, mert bár a nők esetében is erősen jellemző a bunkó parasztnak titulált viselkedés női megfelelője, azért kell ehhez egy szellemiség, hogy odatartsd a segged egy másik hímnek, aki biztosan dominálni akar és ezt azonnal ki is fejezi. Mivel csak az egyenlőség szellemében lehet Velem érdemi kapcsolatba kerülni, ezzel a logikai hibával ki is zárta magát az életemből minden buzi.

Felvetődik a kérdés, mi van akkor, ha az illető hím nem a dominancia céljából akar seggbe dugni. Odajön, megkérdezi, mert egyrészről nincs rám írva a dolog, másrészről ennél kulturáltabban nem is teheti. Erre Én azt mondom neki, hogy 'sajnálom a helyzetet, de nem'. Ha értelmes ember és fejlett lény, elfogadja a választ, mert tiszteli a másikat, annak szabad akaratát még akkor is, ha az ellentétes a vágyaival. Ebben az esetben semmilyen változást nem fog Rajtam észlelni, ugyanúgy barátkozom Vele, ha emberileg amúgy is azt tenném. Ha belém szeret, azt el kell tudnia viselni, számtalanszor voltam olyan nőkbe szerelmes, ami plátói szinten maradt, lehet úgy, hogy teljesen egyoldalú volt. Azaz semmi olyan nem történik vele, mint amin Én már többször keresztülmentem.

Mi van akkor, ha nem adja fel és újra próbálkozik. Ekkor már arra fogok gyanakodni, hogy vagy hülye (mert nem értette meg), vagy egy agresszív bunkó, aki ráadásul még nem is tisztel, hisz figyelmen kívül hagyja a véleményem és az akaratom (ami szabad!!!). Elküldöm a picsába és gondom lesz arra, hogy többé ne kerüljünk személyes kapcsolatba, de ha társasági rendezvényen találkozunk, akkor továbbra is kultúrlényként viselkedem, hogy ne sértsem meg a társaságot és ne rontsam el a hangulatot.

Mi van abban az esetben, ha az illető továbbra is kitart a célja mellett? Erre röviden válaszolok. Legyen jó az őrangyala!

Ha extrém esetben (mert az őrangyalok se hülyék, de bármi megtörténhet) még ekkor sem adja fel (vannak akkora barmok, akik ezen még be is izgulnak), akkor zárótűz alá helyezem az őrangyalt és kilövöm a delikvenst. Mivel ez az akció csak akkor kerül a büntető törvénykönyv hatálya alá, ha a fizikai test meghal, megtehetem, hogy zombiként lélek nélkül eléldegél még egy darabig, majd természetes halállal elhalálozik.

Most nem térnék ki azokra, akik azzal blokkolják az életem, hogy soha nem jutok egzisztenciához, ha nem hódolok nekik be, mivel a folyamatban lévő ügyeimről ritkán nyilatkozom. Ha azzal jönnek (ez a sablondumájuk), hogy ha nem fogadom el a homoszexualitást, akkor azzal bizonyítom, hogy nem értem az Egységet, mindenkit biztosíthatok, hogy igenis értem, talán sokkal jobban, mint ők. Ezzel az egy trükkel rengeteg olyan hetero férfiból csináltak buzit, akik bevették ezt a szöveget és ezzel el is estek bizonyos dolgoktól, amit nem részleteznék, mert már minek.

A nőkkel történő anális szex jelenlegi mennyiség-mértéke szerintem annak a biztos jele, hogy sok férfira áradnak ezek a viselkedési és jellemminták (valahonnan hatalomból föntről), ám nem hajlandók férfiakkal csinálni. Az anális szex amúgy nagy problémát jelent azok számára, akik tényleg komoly szintre akarnak eljutni (közvetlen energiatöltés a gyökércsakrába és kurvára nem mindegy, kitől kapják, mert ez meghatározza a hálózati bekötésük szintjét), ami nem zárja ki magát az anális szexet (nem mindegy, kitől, mikor és mennyit), ám tévedés esetén már extrém ívre kell menniük, ha tovább akarnak menni (olyan spirituális feladat vállalása, amihez ezt kell tenniük:: pl. az állatvilág energiáinak visszavezetése a bolygóra).

Amikor az ég felháborodottan kérte Rajtam számon, hogy miért nem irtom tűzzel-vassal, azt válaszoltam, hogy a.) ez a Föld Bolygó szexuális kultúrájának része (persze nem mindegy a mennyisége és a minősége) b.) akkor magyarázzák meg, miért vannak a végbélnyílásban érző idegcsatornák, amivel a vaginális szextől eltérő minőségű orgazmus érhető el. Nem tudtak rá válaszolni.

Íme az Érem mindkét oldala, a következtetések levonása mindenki magánügye.