2014. április 4., péntek

A Breivik-Ügy



Itt van lassan az ideje, hogy előkerüljenek olyan dolgok, amik immáron, hogy a látószög-emelkedés miatt láthatóvá válnak. Ezek egyike a Breivik-Ügy, ahol leesett pár fazonnak, hogy biztosan közöm van hozzá. Kicsit hosszú lesz.

Első fejezet: a galaktikus szintű politikai helyzet

Ha ezek ezt meglátják, nem fognak azonnal jó fej, megértő lényekké válni, pár dolog miatt, ami itt természetes és nem is gondolunk arra, hogy mekkora felháborodást okozunk. Hogy érzékeltessem a helyzetet, pont úgy járunk, mint az észak-amerikai indiánok, akiket ugyanígy vadaknak nevez az utókor pár olyan dolog miatt, amit nem értettek meg. Aztán kiirtották őket. Olyanok, akik hasonlóak, csak a saját világukat látják és az leérve a fizikai síkokra, inkább a fizikai megközelítésűeknek kedvezett. Indiánok kiirtva, de ezzel nem tűntek el, csak magasabb létsíkokra távoztak, de UGYANÚGY JELEN VANNAK! Sokkal közlebb, mint gondolnátok.

Az a pár dolog. Az első az, ahogy a háziállatainkkal bánunk. Nem értik a kettősséget, a macska, a kutya, a ló és még pár állat szinte kényeztetésében, valamint a ketreces tartás borzalmai és a többi dolog között, beleértve a disznóvágást, amikor egy kutyánál értelmesebb állatot szó szerint kivégeznek közben pálinkázó és jót mulató emberek, miközben ott helyben feldolgozzák a teljes állatot kolbászokba, hurkákba és egy csomó másmindenbe. Ennek részleteibe most nem mennék bele, a lényeg az, hogy ha ezek ide lejönnek, pont úgy intéznek el Minket, ahogy az indiánok jártak. Ti is amerikaiak az el nem fogyott ételek (benne teljes csirkék) szó szerinti szemétbe dobásával, meg a teljesen automatizált húsfeldolgozóitokkal! Szóval ebbe a helyzetbe csöppentem bele, amikor idehívták a tudatomat, hogy a Föld nevében magyarázzak el Nekik pár dolgot.

Második fejezet: Az első dolog

Lokival már régebben találkoztam és azt tudnotok kell, ha valaki bevet Ellenem valamit, azt onnantól már Én is tudom, csak azonnal továbbfejlesztem. Szóval az emberi alakok fölötti zónákban el tudom hitelesen játszani Lokit. A bajkeverés istenét, aki meg is tudja mutatni, ez a jelleg miért is szükséges és igazolni tudja létezését. Ha Én lennék Loki, biztosan hevesen bólogatva azonnal igazolnám azt, hogy Én Ő (is) vagyok, ha meglátja, mi is történt valójában. Ahogy Nekünk érdekes, ki tudtam húzni az időt a VilágVégéig ezzel a Sztorival, amit Ezeknek beadtam.

Amit Ezeknek beadtam

Az eredeti cél az volt, hogy az ufo (aki azt hitte ez egy videojáték, de szrintem menet közben kezdett rájönni, hogy egy a valóság) akinek a tudata lenn volt, úgyis azonnal visszajut, hisz a kiérkező rendőrök azonnal agyonlövik... a világ összes országában, kivéve Norvégiát. Ti is láthatjátok, ez az arc egyáltalán nem épp egy letartóztatott, az adreanalitól szétdurranó figura képe, aki nemrég lőtt agyon egy csomó aranyos fiatalt.


Aki itt ül, egy olyan ufo, aki rájött arra, hogy ez tényleg nem egy videojáték és itt csodálkozik először rá erre a világra. Kívülről nézve átverték őket és az Egyikük bennragadt egy bennszülöttektől hemzsegő bolygón. Ő letartóztatva, elítélve, Én meg magyarázzam már el Nekik, mi is a történet.

A Magyarázat

A helyiek tettéért úgy megajándékozták, hogy egy különleges meditációs helyzetbe került, ahol vigyáznak is rá. Mondtam nekik, hogy ez egy rendkívül veszélyes meditáció, az Alany mindenképp el akarja hagyni a meditációs helyiségét és csak így lehet ezt megoldani. Mindene megvan, amire egy meditáló embernek szüksége lehet, kap kaját és nézhet TV-t is. A TV más miatt fontos erre most külön nem térek ki. Szóval úgy váltunk el, hogy meg voltak elégedve. Gondolom mostanáig, amikor eljutottak pár összefüggésig.

Ennyit Lokiról, gondolom a Jutalmat megkapta és köszi az isteni pecsétet. Ami - véletlenül - már a Kezdetek Óta idejére helyezte át a Megértést.

Harmadik fejezet: a Második dolog

Próbáljam megmagyarázni a Lehetetlent, aki ismeri a norvégokat, az tudja. Jó.


Hatásmechanizmusa a következő:

Ha azt feltételezzük, hogy létezik olyan, hogy aura, akkor már nincs olyan messze a Gyűjtőpont fogalma sem. Gyűjtőpontnak nevezzük azt az aurában (vagy azon kívül) elhelyezkedő pontot, ami szabályozza azt, az ember hogyan látja a világot. Ha ez rögzül, akkor az ember nem lesz képes másképp látni a világot, hiába minden igyekezet. A pszichológiai gyógyításoknál tehát arra kell törekedni, hogy ez a gyűjtőpont elmozduljon. Vigyázni kell azonban arra, nehogy az illetőt trauma érje, mert ez akár rossz esetben a fizikai test halálával is járhat. Ha el akarjuk kerülni a traumát, akkor két választásunk marad:

1. Tudatmódosító szert kell használnunk

Ennek hátránya, hogy a mai látószög kriminalizálja ezt az utat, pedig ennél könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb nincs. Az illető a saját megtapasztalásával jön rá arra, a világ sokkal több annál, mint amennyit hisz-érzékel belőle.

2. Sokkot elérve bírjuk rá az agyat, hogy bírálja felül az eddig kialakult merev nézeteit

Ennek célja, hogy az illetőnek a világról kiakault hitét ingatjuk meg egy olyan megdönthetetlen bizonyítékkal, ami megváltoztatja azt, amit eddig tudott a világról. Ilyenkor érheti sokk az agyat, ami aztán dominoszerűen döntheti le az addigi hiedelmeit, vagyis sikerül elomzdítani a gyűjtőpontot anélkül, hogy kárt okoztunk volna benne.


Valójában a sokk önmagában nem elég ahhoz, hogy gyógyításról beszélhessünk, ám ahhoz elég, hogy a gyógyításra felkészítsük az illető agyát.


A robbantás

Összegyűlik a helyszínen pár olyan ufo, akik saját testet öltöttek és végre visszajutnak a Hajóra. Nem gondolták volna, hogy ez a hologram automatikusan beköt és mindjárt lesz egy csomó ügyed, földi családod és munkád, meg ilyenek. Itt ez a fazon, aki azt tudja, hogy mi ott legyünk és tuti meghaljunk. A fazonnak ehhez be kell kommandoznia tudatilag Norvégiába és úgy kell robbantania, hogy előtte egy csomó dolgot összeszedve minden meglegyen és csak azok legyenek ott, akikkel le van dumálva. Siker, valamint ott egy kérés is, ami a megvalósítás miatti társadalmi sokk utáni helyzetre engedik be a Gyógyítót, otthagyva Neki az infrastruktúrát. Csá.

A B-Terv

Kiderült, a várt sokk nem következett be, erre csávó elővette a B-Tervet, ami addig az A-Terv volt neki. Ha összejött volna, mindenki túléli azon a szigeten. Nem jött össze, ezek azonnal elindultak oda. Úgy kerültem vissza ebbe a történetbe, hogy magyarázzam el nekik ezt, föntebb olvashatjátok.

Negyedik fejezet: A Harmadik dolog

Az nem volt más, mint le kellett Benneteket kötni, szerintem tudjátok, miért. Egy olcsó trükk volt, baromi jól kivitelezve. Jöttetek vissza a testetekbe, erre kiderült, hogy már van abban valaki. De hogy lehet ez? Ültetek a testetekben, erre jön a figyelmeztetés, hogy valaki ki akar onnan verni arra hivatkozva, hogy Te vagy Ő és húzz onnan a francba, különben erővel elfoglal. Sima kis időzavaros trükk, lényegében saját magaddal csatázol. Senki más (!) nincs ott, Én sem! Őszintén, mi dolgom Nekem ott? Akik jó fejek, úgyis idejönnek. Szerintem pontosan tudjátok, miért, a többieknek a saját magam által kitalált vicc a skandinávokról.

- Szerinted milyenek a skandinávok?
- Erre csak Skandinávián kívül vagyok hajlandó válaszolni.
- Mármint ha Te vagy Skandinávián kívül?
- Nem, ha Ők!

Negyedik fejezet: Amiért ezt most elmondtam

A Megszálló úgy viselkedik, hogy bármit csinál, Te azt Önmagadként fogod érzékelni. Ha nem erőszakos, igyekszik igazodni Hozzád és nem csinálni azt, amire Te bejelzel. Nem mindenki ilyen és ezek általában kurvára ki szoktak az ilyesmin akadni, amit itt nyomatok, szóval az NEM TE VAGY! Te rémülten menekülsz és jó messziről figyeled, mi zajlik. Az zajlik, hogy ezek az ufok tök jóhiszeműen jöttek ide egy olyan világból, ahol ilyesmiről, hogy itt egy lény megöl egy másikat és az egy civilizált hely, életükben nem hallottak. Simán bevették, hogy ez egy videojáték és tök nyugodtan lehet lövöldözni a holo-projekciókat.

Most itt tartunk, hogy kiderült, minket itt nem lehet megsemmisíteni, mert önerőből jutottunk ki az Űrbe és emiatt Különleges Védettséget élvezünk olyanokkal körülvéve, akik ezt nem mondhatják el Magukról. Azaz azonnal megsemmisítenek Minket a saját galaktikus szomszédaink, akkora fenyegetést jelentünk Rájuk nézve a nyersanyagokkal teli bolygóikon.

Akik most visszaélnek ezzel, még nem tudják azt, hogy ez úgy történt, hogy volt egy bazi nagy háború, ahol mindig gyorsan fejlődik az orvostudomány és a haditechnika. Az egyik rájött arra, mivel terrorziláhatná a másikat, mert katonai jelentősége akkor még nem sok volt (bár már rendelkezett atomfegyverrel és volt is kísérleti robbantás, amit azért meghallott a nép is), az ma van. Na mindegy, vége a háborúnak és elhihetitek, ez a Breivik-Ügy azokhoz képest, amik még Rám várnak... De remélem kiakadtatok rendesen és ezzel bizonyíthatom, hogy már a sokk se biztos, hogy kell!


Egy durva tudati behatolás kezdődött épp azon a kis szigeten összegyűlt fiatalokon, amit meg lehetett akadályozni, mielőtt az szétárad és szétterjed az országban. Ez van a Mérleg túloldalán, a legérthetőbb, legtömörebb, legrövidebb formában. Itt az történt, hogy a Jövőből visszaüzent valaki Saját Magának, azt Én átadtam és azóta meg vannak Rám sértődve. Pont, mint a Középkorban!