2014. április 1., kedd

Szeptemberi dumcsi- Mi ez a weboldal?
- Még nem tudom.
- Akkor miért csináltad?
- Egy poénért. De jó lehet másra is. Aki kicsit is tapasztalt a spirituális világban, az tudja, sokszor csak később derülnek ki az igazi okok, addig mindenki csak hisz valamit.
- A hit fontos, nem?
- De. Ám nagyon nem mindegy, kinek hiszünk, mikor és meddig.
- Szerinted mi a hit?
- A hit a nem tudásból eredő feltételezés.
- Mondj rá egy példát.
- Elhangzik egy jóslat. Mivel a valóságok folyamatosan nyílnak és záródnak (amiből mi nem veszünk észre túl sokat), nem igazán lehet tudni egy jóslatról, melyik valóságban fog megtörténni. A jóslatoknak nem is igazán az a szerepük, hogy megmondják a tutit, hanem megmondanak valamit. Mivel a világot Te vetíted Magadnak, ha okos vagy, csak olyan dolgokat hiszel el, amik szimpatikusak.
- Azt akarod mondani, hogy a hit nem más, mint a manipuláció eszköze?
- Nem akarom mondani, hanem mondom is.
- Ki ez a dr. Kotász?
- Egy Szerep.
- Milyen szerep?
- Remélem Oscar-díjas.
- Hol?
- Az Élet nevű holo-játékban. De ez így nem pontos, inkább szeretném használni a Realitás-szimuláció megnevezést, csak így nem értené senki.
- Azt mondod, nincs olyan, hogy élet? Akkor mi ez a világ?
- De! Biztosan van olyan, hogy Élet, azonban a halálkutatási tapasztalataim azt mondatják Velem, az ember a halála után is tovább vetíti az általa ismert világot, így nem fogja tudni, hogy meghalt. Még zajlik a kutatási anyagok feldolgozása. A jelenlegi álláspontom az, hogy a halál után folyamatosan ugrál a tudatpozíciónk, így egy másik 'életbe' kerülünk, talán egy olyan valóságba, ami annak idején szétvált ettől, vagy vissza aMúltba, ahonnan újrapróbálhatjuk ott, ahol elrontottuk. Ha ez így van, inkább egy holografikus videojátékhoz hasonlít a dolog. Talán az a magyarázat, hogy annak idején biztosan volt olyan, hogy élet, aztán ha az 'égbe ragadnak', onnantól már halhatatlanná válsz és megkezded hosszú menetelésed az istenné válás hosszú útján.
- A papok nem ezt mondják.
- Persze, hogy nem ezt mondják. Te se mondanál mást, ha az alternatíva az lenne, hogy el kellene menned dolgozni, nem?
- Hogy érted azt, hogy Realitás-szimuláció?
- Meglátásom szerint 3 világ van, ami számunkra jelenleg elérhető. Legalul található a Realitás, azaz az Élet. Ez tele van ügyekkel, problémákkal, feszültséggel. Az ember akkor tud ebből szabadulni, ha felemelkedik. A felemelkedéssel azonban az a baj, hogy ott már amolyan Egység létezik, amit egy 'isten' nevű fazon ural azokban a zónákban, ahol megszemélyesítették. Egy megszemélyesített entitásnak azonban személyisége van és nagyon nem mindegy, ki az és milyen a személyisége. Ha nem ideális, akkor úgy fogja felfogni az Egységet, hogy 'Te és Én egyek vagyunk és az az Egy Én vagyok'. Talán emiatt történhetett meg az, hogy számtalan független lélek találta magát a Két Világ közötti zónában és olyan sokan lettünk - persze az ismert világot továbbra is vetítve -, hogy valamit ki kellett erre találni. nos ez lenne a Realitás-szimuláció. Mivel 3 világot neveztem meg, ez a név az Álomvilágok, azaz a Spirituális Valóságok felől értendő. A Realitás felől nevezhetjük Földi Mennyországnak ugyanazt. Mivel ide már nem jut fel mindenki.
- Mik akkor az Álomvilágok?
- Először érdemes lenne tisztázni azt, a tyúk volt-e előbb, vagy a tojás. Lefordítva az a kérdés, a spiriutális valóságok és azok lényei hozták-e létre a fizikai világot, vagy fordítva történt és a fizikai világ lényei a hitükkel a spirituális világot?
- Miért fontos ez?
- Mert az angyalok úgy is születnek, hogy valakik vágyenergiákat keltenek. Azaz létrejön egy Igény, amire születik egy Megoldás. Ez 3D-ben nehezen értelmezhető, különösen a magasabb dimenziók lehetőségei tükrében, hisz ha Én most keltek egy ilyen vágyat, akkor az az Én nézőpontomból már régen itt lehet.
- Miért?
- Hogy eleget tudjon tenni a kérésnek, azaz az Igénynek.
- Te is egy ilyen lény lennél?
- Könnyen lehet!
- Mire alapozod ezt?
- Ez legyen az Én titkom.
- Te minek nevezed akkor ezt a világot? Földi Mennyországnak vagy Realitás Szimulációnak?
- ÉlményPark holo-platformnak.
- Miért?
- Mert így van értelme olyan világok felé, amik túlmutatnak azon a 3 világon, amiről eddig beszéltünk.
- Te jártál ott?
- Ja, bazmeg!
- Hogyan?
- Pár kísérletező kedvű és nagyon megijedt figura kilőtte a tudatom az ismert zónákon kívülre, ám visszatértem.
- Miért tettek ilyet?
- Hogy megszerezzék a hatalmam.
- Meg is szerezték?
- Egy darabig. Csak nézz rá a mai világra. Elég bizonyíték, nem?
- Akkor Dr. Kotász szerepe ezzel összefügg?
- De még mennyire!