2014. április 2., szerda

A Las Vegas Project



- Eredetileg hogy került a képbe Vegas?
- Egy olyan valóságban, ahol a médiában pörögtem, csináltunk egy amolyan szívatós sorozatot "Ébredés Las Vegasban" címmel. Szerintem így.
- Miről szólt ez a sorozat?
- Rejtett kamerás sztori, a lényege az, hogy két elkábított embert vittünk egy las vegasi eskető moteljébe, ahol másnap reggel felébredtek. Elég nagyot ütött.
- Ez durva, nem?
- Van még ennél is durvább.
- Mi lehet ennél is durvább?
- Mondjuk amikor felébredsz egy kórházi ágyon mondjuk 15 év kóma után. Felnőtt emberek papáznak rád, ha kisgyerekid voltak.
- Nem vertek még meg ezekért?
- Nem. Nagyon rendes embereken csináltuk.
- Azért én biztos lelőnélek.
- Nem, te is nagyon rendes emberré válnál.
- Ezt nem értem.
- Mindenkinek a rendkívüli képességek és Las Vegas párosításából az jön le, fogalmam sincs miért, hogy én ott fel akarok lépni. Eszemben sincs fellépni ott!
- Miért?
- Mert inkább az érdekel, hogy felállítsak egy védelmi rendszert egy casinoban, ami kiszűrné a rendkívüli képességű embereket. Valahol itt kellene mindenkinek gondolkoznia. Ez nekem edzés és fejlesztési lehetőség és ozgalmasabb, mint kifosztani őket.
- Ha fellépnél, mivel lépnél fel?
- A gitározással. Biztos jó poén úgy világszínvonalon gitározni, hogy egyből ment és sose tanultam előtte. Az is rendkívüli képesség, nem?
- Valami látványosabb nincs?
- Azt nem engedélyeznék.
- Miért?
- Mert azt tenném, hogy lenne a színpadon egy asztal két székkel. Az asztalon egy töltött pisztollyal. Az egyik székre leülék én, a másikra egy olyan ember, akinek van 5 perce arra, hogy a pisztollyal lelőjön.
- Ezt nem értem.
- Na ugye! Eddig nem kellett semmilyen látványos képesség a meditációimhoz és ez szerintem a leglátványosabb, amivel fel lehetne lépni.
- De mi van akkor, ha lelőnek?
- Olyan nincs.
- De mi van, ha mégis?
- Az érdekel, hogy mondjam el a trükköt?
- Szerintem mindenkit az érdekelne. Beépített emberrel menne?
- Nem. Akár egy bérgyilkos is lehet vagy egy mentálisan erre programozott ember.
- Ezzel lépnél fel?
- Mondom, hogy eszem ágában sincs ilyesmi.
- Mi történt akkor azon a forgatáson?
- Sok izgalmas dolog és páran úgy megijedtek, hogy sok szomszédos valóság is felfogta. Így sok ilyen valóságban belépett váratlanul az érintettek életébe Las Vegas.