2014. április 2., szerda

Magasabbdimenziós humor



- Hogyan hat alacsonyabb dimenziókban?
- Félelmet, esetleg pánikot kelthet.
- Az miért jó?
- Gyógyításban a sokkhatás miatt, ha jól csinájuk, amivel elkerülhetjük a traumát.
- Akkor ezek kik nevetnek?
- Azok a magasabbdimenziós lények, akik értik.
- A többiek?
- Aki semmit sem ért, az elkönyveli őrültségnek vagy baromságnak. De ez normális, mert ha nem így lenne, ez a sok tökéletes lény szembesülne azzal, hogy valamihez nem ért. Mivel mindenhez érteni ebben a világban lehetetlen, két út marad: egyszerűsíteni vagy minőséget váltani. A minőségváltáshoz nincs meg ezekben a fiúkban/lányokban a képesség, így marad az egyszerűsítés. Tehát ez a réteg kimarad a tartalom érdemi megismeréséből.
- De kik azok, akik értik?
- Általában azt mondják: mi ezen az egészen csak egy jót röhögünk. Na azok, akik e fölött a zóna fölött vannak.
- De miért?
- Mondjuk megjön a felmentő sereg és azt látják, olyan orbitális cumival kapták el a delikvenst, hogy nincs szívük közbelépni. Közben itt nő a pánik, ami külön emeli a hangulatot a nézőtéren.
- Orbitális cumi?
- Igen! Akkora, hogy ha elkezdek beszélni róla, csak megkarcolom a szélét, ahogy a Piramisokkal történt a várépítés után.
- Milyen cumi?
- Aminek a végén egy olyan komplex megoldás született egy komoly égi probémára, hogy még azok is szemet húnynak, akik amúgy nem kedvelik ezt a fajta humort. Inkább úgy a pontos, hogy nem néznek ide.
- De milyen humor ez?
- Az a baj, hogy általában nem a Belső Nézőpont az, amikor igazán jókat nevetsz, ám ilyenkor ott van a színészi képességek megcsillogtatása, amikor elnyerhetsz újabb szerepeket, ha népszerűvé válsz.
- Milyen szerepeket?
- Van, aki a holosztárságig vitte!
- Hol?
- Mindenféle műfajokban. A holofilmek nagy előnye az, hogy a szereplők nem érzékelik a stábot, mert ők egy ismeretlen tartományban tartózkodnak a felvétel idején. Így minden teljesen természetes, ami áttörést hozott a holo-filmtörténetben.
- Mi köze ennek a humorhoz?
- A művészet! Ha tudsz művészi szemmel tekinteni magad köré, mintha egy holo-videojátékban játszanál, akkor kiderül, mihez van tehetséged. Ám nem az számít, hanem a szándék és az attitüd. Mert ha ezek nem egyeznek azéval, akitől kaptad a hatalmat, könnyen rákényszerülhetsz a saját tehetséged megtalálására. Van, aki a humoros élethelyzetek megkomponálásában az. Na most az, hogy kinek mi a humoros, az függhet sok tényezőtől, mint például a dimenziószint. Az igazán jó poénok széles dimenziósávban hatnak.
- Mi van akkor, ha kiröhögnek? Ez a lényege?
- Ilyenkor egyidejű erős gondolati impulzus éri a célszemélyt, ami sok információt tartalmaz, ám az ego-megszállókra igazi spirituális csapást mér. Hátránya, ha sokan kiröhögnek a hátad mögött, az megjelenik az aura-információidban, ám ezt is be lehet fogni a saját vitorlába, ha fogékonyak vagyunk a dolgok extrém megközelítésére.
- Ilyeneket csinálsz?
- Tökre ráérek és úgy érzem, megtaláltam azokat a barátaimat, akiken szívesen kipróbálnám az új fejlesztéseimet.
- Kikre gondolsz?
- Kik gondolnak magukra? A hologramban nincsenek távolságok és ez a sok gumicukor, akik felállították a spirituális védelmi rendszereket, nem is hallott azokról a frekvenciákról, amiken dolgozom. Ezért is láthtatlan a stáb.
- De kik a színészek?
- Az élet egy nagy film, nemdebár? Bármikor le is szaladhat előtted.
- Ez is ilyen humor volt?
- Igen! Vannak, akik nevetnek.