2014. április 2., szerda

Érzékeny lélek



- Nem gondolod, hogy ezzel a stílussal, amit eddig láttunk, inkább ijesztő az, amit csinálsz?
- De.
- Akkor miért csinálod?
- Két választásom van. Az egyik, hogy Arany-Fehérben rezgek, a másik az, hogy Arany-Feketében. Ez, amit láttok, az Arany-Fehér.
- Ezt kifejted?
- Minden normális helyen az Arany-Fehér a legbékésebb kapcsolatfelvételi próbálkozás, ugyanis a Fehér a másikat tükrözi vissza. Abból indulnak ki a Fejlett Szintek, hogy ezen a frekvencián mindenki fejlett lény, így itt először is fordul elő olyasmi, hogy a Fehér Visszatükrözéssel háború tör ki. Ennek csak egy oka lehet, hogy az, akit vissztükrözünk egy fejletlen lény és a visszatükröződésben, mikor meglátja önmagát, azonnal riválist lát benne.
- Ez hogyan jelentkezik a mindennapokban?
- Hogy ilyen írások jönnek ki. A félreértést az okozza, azt hiszitek, Én vagyok ilyen. Súlyos tévedés! Ez csak egy Tükör, amiben megláttam írói tehetségem kibontakoztatását. Ti vagytok ilyenek. Tapasztalat az, hogy ha valaki meglátja magát a Tükörben (azaz találkozik Velem), csak keveseknek jön be. A többség vagy megijed (önmagától), vagy egyáltalán nem foglalkozik vele. Olyat is láttam már, hogy valaki saját magába szerelmes. Ilyenkor érdemes emelkednie és máris találkozhat Önmagával egy ellentétes nemű személy képében.
- Mi történik, ha Arany-Feketére váltasz?
- Akkor kikerülök a visszatükrözés-kényszerből.
- Miért kell az amúgy?
- Ezen a bolygón ez nem nagyon működik, arra van, hogy az ember gyógyíthasson az által, hogy segít megmutatni a másiknak a probléma okát. Elméletileg a másiknak tudnia kellene annyit a világról, hogy nem sértődik meg, hanem elgondolkodik és mrájön, mit látott meg a Tükörben. Esélyt kap, hogy javítson magán, fejlődjön. Itt azonban teljesen más a világkép és aki ilyesmivelé próbálkozik, hamar kiközösítik. Ez izgalmas, mert akkor ez egy teljesen hamis valóság, ahol semmit sem szabad a nevén nevezni, különben baj lesz. Nem az a bűnös, aki elkövet, hanem az, aki beszél róla.
- Az Arany-Fekete akkor mire ad lehetőséget?
- Hogy visszatérjek az individualitásba. Hogy újra saját személyiségem legyen. Lehetőséget ad arra, hogy ne lőjelek Benneteket azonnal pofán, ahogy Ti tennétek, így a Tükörben is ennek kell történnie. Így ezt el tudom kerülni.
- Mindegyikőtök így gondolja?
- Dehogy!
- Azt hogy intézed el?
- Az Arany-Fekete sok dologban adja meg ehhez a szükséges rugalmasságot.
- Milyen lelkű ember vagy Te?
- Egy kurva milyen lelkű nő?
- Nem értem a kérdést.
- Mert ez is csak egy meló. Amikor nem melózok, akkor is más a lelkem és amikor melózok, akkor is.