2014. március 27., csütörtök

A Földönkívüli



Képzeljétek, emberként élek, amióta az eszemet tudom, erre most kiderül, hogy Én egy földönkívüli vagyok. Azt nem értem csak, ha Én egy földönkívüli vagyok, akkor miért tűnik Nekem nagyon úgy, hogy földönbelüli vagyok.

Mindenféle mendemondák vannak erről, Én mégis abban hiszek, hogy ezt nem értem. Valaki elmagyarázná?


- Egyszerű. Valaki a tudatát baromi magasra vitte, annyira magasra, hogy elfogytak körülötte az addig megszokott lények és ahova sikerült pozícionálnia, ott Ti éltek. Mivel Te jóval több vagy, mint amit most érzékelsz Önmagadról, a lényed egy darabja sok emberben van jelen.
- Akkor miért érzékelem Magam egynek és különállónak?
- Mert ez egyéni tudatos környezet.
- Sosem hallottam róla.
- Itt kötött szerepek vannak, amitől nem tudsz eltérni. Adott ismeretanyaggal, ami közel sincs azon a szinten, ami most Neked kellene.
- Hogy tudom ezt kezelni?
- Először is össze kell hangolnod az emberi alakjaidat, akik mind meg vannak arról győződve, hogy ők itt a legmenőbbek. Vagyis minden bizonnyal egymás ellenségei, vagy riválisai.
- Ez nem könnyű.
- Tudom!


Szóval eddig arra jutottam, hogy hirtelen kerültem be egy holografikus környezetbe és az emlékanyagaim szerint földi ember vagyok. Mivel ez a világ illuzórikus, könnyen elképzelhető, hogy mindez csak a látszat. Még a végén kiderül, ez az emberiség nem más, mint ufoktól rettegő, rengeteg tudatvesztéses amnéziában szenvedő ufo.

Ettől megnyugodtam és azóta is jól alszom.