2014. március 28., péntek

Mágikus világcsúcs



Az Új Világrend felé vezető rögös úton az első a fejekben beálló változás előidézése. Ha ezt egy művelettel sikerül elérni, akkor elmondható, kísérlet történt a mágikus világcsúcs beállítására. A műveletet bármilyen felületen el lehet végezni, ám a legjobb az, ami a legtöbb ember számára a legérthetőbb. Íme az Én Verzióm.

A nőideál

A lecserélendő (egyistenhit-elvű) modell az, amikor egy nőtípus foglalja el ezt a pozíciót. Az tekintendő jó csajnak, aki a legközelebb áll ehhez a nőideál-modellhez. Aki nem felel meg ennek a kritériumnak (ami jelen esetben csak a külsőre koncentrál, elbagatellizálva a belső képességeket és szellemi tulajdonságokat), az az általános közvélekedés szerint nem tekinthető jó nőnek.

Az új változat nem tünteti el ezt a modellt, ám állít még 5 másikat ez mellé. Így kialakul 6 egymással egyenrangú Minőség, mely sokkal jobb eséllyel foglalja magába a férfiak ízlésspektrumát. Természetesen a dolog fordítva is működik, azaz a jelenlegi egy férfiideál mellé újabb 5 csatlakozik, ám ennek kidolgozása inkább egy nő feladata, mint az Enyém.

Ha ezt sikerül megérteni és a gyakorlatba átültetni, akkor a dominohatás miatt az elv (a logika) sokkal gyorsabban tud átterjedni a többi területre, meghatározva a közgondolkodást. Bár elismerem azt, a hátrányos külső kiváló motivációt tud adni az előnyös belsőnek, ám úgy vélem, aki a fizikai világban él, az nem tagadhatja meg annak elemeit. Azaz a külső ugyanolyan fontos dolog, mint a belső.

Természetesen mindenki ízlése egyéni (egy barátom kifejezetten a molett lányokat kedveli), így az is eltérő, ki mit tekint jónak. Az eddigi szegényes 1 csak külső lehetőség most térben is észlelhető matrix-szá állhat össze, hisz 6 fő sugár és a hozzájuk tartozó megannyi belső variáció a téma tanulmányozására igazi lehetőséget ad.