2014. március 27., csütörtök

Emberek pánikbaejtése



Különféle szintjei vannak. Úgy is mondhatnám, több dimenziója van ennek a Területnek is. Most erről szólnék, Hölgyei és Uraim, Kedves Angyalok egy pár szót ezen a szakmai konferencián.

Mint tudják, vannak az Alapesetek. Az első, amikor elérkezik a Pillanat a következőket kell velük közölni úgy, hogy mindenki hallja:

SENKI NE ESSEN PÁNIKBA!

MINDENKI ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT!

Már Rejtő is megmondta, erre rögtön kitör a pánik.

Ha Egyéni Szintre akarunk ezzel a témával lejutni, akkor a következőket kell Nekik sugallni:

MI LESZ VELED AKKOR, HA EZ NEM JÖN BE?

Anélkül, hogy tudnánk, miről is van szó konkrétan. Ez egy angyalnak amúgy is megterhelő, mindenki egyéni problémáival foglalkozni, amikor ott a kényelmes kollektív tudat szint, ami valljuk be, sokszor lehet tök más, mint a Te egyéni érdeked, amit nagy ívben le is szarnak az Ég felől. Ezzel a dumával viszont létrejön egy sablon, amivel az emberi alak tuti pánikaesik, hisz ilyenkor a félelmeit fogalmazza meg először és azt meg nem kell tudnod, hogy mi. Mivel a világot ő vetíti magának, már csak meg kell jelenned az ÉlményParkkal, ami A Megoldás ebben a kialakult szorult helyzetében, amibe persze önhibájából került.

Az Egyéni Szintű Pánik egy nagyon érdekes területe ennek a Műfajnak. Mivel Föntről nem is foglalkoznak az egyéni érdekekkel, mindenki saját biznisze rejtve mara az Ég felé. Amikor az Ég kiadja a Parancsot, nem tudja, hogy ezeken az egyéni érdekeken akár el is akadhat az Ügy, hisz Ő nem foglalkozik ezekkel. Csak az Égi Feladat létezik, hisz ezért vagy ott. Amikor kiadták Ellenem az Angyaloknak a Parancsot, akkor született ez a kis geg.

Kedves Angyalok, ennyit szerettem volna ma mondani. Bízom abban, az új szellemiségnek köszönhetően, melyet kutatási területeim eredményei igazolnak, hamar túllehetünk ezen a Problémán, mert a Blokkok automatikusan oldódnak, hisz az Alanyok maguk készítik még a forgatókönyveket is. Köszönöm figyelmüket!