2014. március 15., szombat

A Szerződés



Nem kellenek ide ügyvédek, meg jogászok! Azzal bizonyítod, hogy nem értesz ebből semmit, tehát nem készültél fel arra, hogy ezt elkezd.

Ugyanis hinned kell abban, amit csinálsz és nem egy szolgáltatást veszel igénybe!

Amit csinálsz, az pedig a Rajt-Cél gondolkodás mentális technikájának elsajátítása. Egy jogi szerződéssel azt igazolod, hogy egyáltalán nem hiszel benne, hisz félsz attól, hogy valamilyen hátrányt szenvedsz. Az angyal szereti behívni félelmeid tárgyát (abból az okból, hogy szembenézhess vele, ők azt hiszik mi ebből tanulunk), ami árt az Én jóhíremnek. Tehát egy szerződést sem írok alá.

Amit aláírok és Te is, az a következő, régebben holo-GPS-nek hívtam. Most legyen a neve: A Szerződés.

1. Leülünk egy asztalhoz, kezünkbe veszünk egy (legyen kettő, ha nincs irattár) A4-es lapot és írni fogunk rá.

2. Mi a Cél, ameddig el szeretnénk jutni? Addig tart a Közös Út.

3. Mi az, amit mindketten el szeretnénk kerülni, mely az együttműködést, vagy a célt veszélyezteti.

4. Mi az, amit mindketten szeretnénk, hogy megtörténjen.

5. Kijelentjük, bármilyen komoly probléma esetén a Felek szó és sértődés nélkül bontanak. A komoly probléma fogalma ott húzódik, ahol az egyéni szabadság valamelyik oldalon véget ér.

Aláírod, aláírom. Egyik Nálad marad, a másik nálam.

Most szólok, hogy ezt a holo-GPS-t az agyad értelmezni fogja a Saját Magad esetére is, vagyis lesz két agyban kiadott mentális parancsunk, hisz Én is ugyanezt teszem (elkészítem a Saját Verziómat is). Az Általunk aláírt papír pedig akkor legyen a Garancia, hogy egyikünk sem tér el az előre megbeszéltektől.

Ahol ott szerepel az is, hogy ha akarod, azonnal megszűnik a másik jelenléte anélkül, hogy ez után számolni kelljen az átkokkal és sértődésekkel. Ami lehet a Tiéd is.

Ha egy Csapatot szeretnénk, ahol mindenki olyan, mint Te és nem kell kötelezően bandázni, ott olyan emberek is lesznek, akiket nem ismersz. Hiába nem ismered őket, ők is olyanok, hogy mindenkinél ez a 3 holo-GPS teljesen, vagy majdnem teljesen egyforma. Mert Én már láttam olyat, hogy az egyiknél egészen más került a Sajátba, mint ami meg volt beszélve.

Elegáns megfogalmazásban ő hirtelen megbeszélt saját magával valamit, amiről elfelejtett Engem tájékoztatni és szoros összefüggésben van a kettőnk által megbeszélt dologgal. Az, hogy mit beszélsz meg Saját Magaddal, az a Te dolgod! A Miénk a közösen megbeszélt, amit ha nem tartasz be, A Te felelősséged mellett kell számolnod a következményekkel. Az az agyban kevésbé jogi megközelítésű, ám lehet nagyobb ereje. Képzeld, ez vonatkozik Rám is!