2014. március 15., szombat

Nagyon jók a bennszülött lányok!Később tudtam csak meg, hogy az objektív kritériumrendszer az őslakosok közé helyezte Őt. Kiderült, hogy a keresztény törzs tagja. Mivel a vallásos emberek őslakosoknak számítanak, hirtelen Fal került Közénk. A sámánjaik hierarchikus szerveződésbe kezdtek és mivel nem volt pofájuk tovább sámánnak hívniuk magukat, így kialakultak a papok. Vannak a papok között olyanok, akik öltönyt vesznek fel és igyekeznek modern alakot ölteni. Igen ám, de a szöveg az nagyon régi és már mindenki nagyon unja őket, újat kialakítani meg nincs elég bátorság, szóval marad a hitközösség vezetés. Pár ilyenben elég felvilágosultak a bennszülött csajok.


- Mi ez a Karácsony?
- A szeretet ünnepe.
- Ti ezt megünneplitek?
- Miért, Ti nem?
- Mi egész évben szeretünk. Tudtad, hogy nem is keresztény ünnep?
- Nem. Miért milyen?
- Egy római napisten ünnepe.
- Akkor Jézus mikor született?
- Matariósnak hívták eredetileg és nem akkor. Később vált Jézussá, mert a zsidóknak kellett egy vezető, de maguk között nem tudtak megegyezni.
- Akkor nem is volt zsidó?
- Persze hogy nem! De hogy legyen benne még egy csavar, összekötötték Orfeusz történetével, a másik agyféltekén Ízisz és a kis Hórusz.
- Teljesen összezavarsz.
- Akkor tovább nem is mesélem. Mit csinálsz este?
- Imádkoznom kell.
- Neked azt kell? Nálatok ez kötelező?
- Nem, de illik ott lennem.
- Mert? Mi történik, ha nem leszel ott? Megsértődnek?
- Ki is közösíthetnek.
- Örülj neki!
- Nem lehet. Ezer szállal kötődöm hozzájuk.
- Várj, keresem... Itt van egy holo-cucc, telepítsd fel Magadnak. Ez segít úgy oldani, hogy senkinek nem esik baja.
- De ezt hogy kell...
- Ééééés itt van egy másik, ami elkerüli a nem kívánt hatásokat.
- Ez mire kell?
- Az elnyomott vágyaidra, nehogy olyan események és szereplők essenek a történeteidbe, akik nem Hozzád valók.
- Mi ez a holo-cucc és mit kell vele csinálni?
- Az agyad egy holo-computer, ahogy valamilyen formában a telepítő-rutin bejut, automatikusan feltelepül a rendszer. Ez kb. 3 földi napot vesz igénybe. Ezzel egyidőben beindul egy alkalmazkodó harmonizáció az Új Helyzethez. 3 nap után letisztulva szélesebb cstornákat is érzékelsz, így nagyon sok új információ tud bejutni, ami emeli a látószöged. Szóval utána szívesebben találkoznék Veled, mint előtte.
- De mit szól ehhez a pap?
- A pap varázsigéket fog mormolni, szerintem füstölni fog hozzá és biztos lesz benne gyertyamágia. Nem tudom pontosan, ezt a Ti dialektusotokban hogy mondjátok.