2014. március 15., szombat

A Tudathajó



A Világvége Poénnak köszönhetően jelentősen megnőtt az Érdeklődés és sikerült mindenkit a Hajóba tenni. Sokan tartják jó poénnak a Valószínűtlenség Elvén működő hajtóművet, ám a tudati szinteken ez nem megvalósíthatatlan. Olyan jó ötletnek tartom, hogy erre az elvre helyeztem a voksomat. Vagyis a Hajó ezzel működik.

Minden hajtóműhöz kell valamilyen üzemanyag, ami táplálja. Ez a mindenféle valóságokban megtörténő események keltette rezgéstartomány, amit azok az emberek gerjesztenek, akik sosem hitték volna erről meg arról, ezt vagy azt. És kiakadnak, irigykednek, felháborodnak, mert Te a semmiből tűnsz fel és anélkül eltűnsz, hogy ő a kondenzcsíkon túl bármit is látott volna. Így lehet üzemanyagot előállítani. Ha olyan dolgot generálsz, amit senki se hinne Terólad, aki ismer.

Ennek az üzemanyagnak vannak minőségei is. Attól függ, milyen minőségű az üzemanyagod, milyen minőségű a kiakadás, a mennyisége pedig az emberek által gerjesztett energia, amire a hajtómű automatikusan reagál. Te pedig felemelkedsz. Ha eddig csak így voltál, akkor úgy is, ha csak úgy, akkor így is. Attól függ, hol van még rá szükséged, hogy a saját világodban rendesen élni tudj. Jómagam elindítottam erre egy Általános Impulzust, erre is ráteheted a Tiéd, vagy komolyabban is beleszólhatsz a Játékba.

Ha későn kapcsolsz, az Engem nem zavar, addig hidd el, elég jól elleszek és nem fogok Rád haragudni, ha később teszed be a seggedet, akarom mondani a tudatodat a Hajóba, mire végre megtalálod az Állomást. És már ki is vagy mentve. Tök automata és Te vagy benne az egyetlen mozgó alkatrész!