2014. március 28., péntek

Földi család paradoxon



1. A tudatszint emelkedés miatt megváltoznak a rang- és hatalmi pozíciók.

2. A földi családokban a szülőket feltétlen tisztelet övezi, akik rangban a gyerek fölött állnak.

3. Ritkán haladnak együtt a szülők a gyerekkel, aki emeli a tudatszintjét.

4. Az a probléma áll elő, hogy 'beszélő majmok' dominálnak magas rangú lények fölött a földi család szabályai miatt.

5. Az iz... izmos és ci... civil szférák emberei könnyedén megszállják a szülőket, lévén nem rendelkeznek sem etikai gátlással, sem empátiával és erre a kollektív tudati hálózat, valamint saját törvényeik lehetőséget adnak, nem beszélve a céljaikról.

6. A szülők nem érzékelik önmagukban a megszállókat, hanem azok minden megnyilvánulását a saját Énjükként értelmeznek, minek következtében azonnal bűntudatot és lelkiismeretfurdalást tolnak a gyerekre, amikor az megpróbálja felvenni az ideális rang- és hatalmi pozíciót, hogy megtartsák a földi családban elfogadott helyüket, ám egyben a megszállókat is (akikről nem is tudnak) megtartják az egész család fölötti befolyásban.

7. Végeredményben a megszállók visszaélnek a Szeretetcsatornával azért, hogy befolyást szerezzenek náluk sokkal fejlettebb lények és azok spirituális ereje fölött.


Több megoldása létezik a problémának.

a.) a megszállók eltávolítása a spirituális térnek azokból a szeleteiből, ahol az adott valóságok vannak
b.) a megszállók emberi alakjainak kiiktatása (kiirtása) abból célból, hogy ne tudjanak gazdatestként gyökeret verni az adott valóságokban
c.) a magas rangú lények öngyilkosság, vagy a halál más módjain történő távozása a fertőzött valóságokból
d.) a fertőzött valóságok teljes megszüntetése (világvége)
e.) a földi család és a csillagcsalád viszonyrendszerének újraértelmezése és a módosítások élesítése, a megszállók és emberi alakjainak megbüntetése