2014. március 28., péntek

Holografikus rezervátum



- Mi a helyzet ma a Kettes Vetítőnél, haver?
- Semmi, minden rendben van az Angyalok felé is.


A gyönyörű lombkoronák és a felkelő Nap fénye megrengette a lombokat a hajnali szellőben, ahol felbukkant az Égen. A tudósok tanakodtak, összemérve a fizikát, a kémiát, a matematikát (ugye milyen finom bájt ez, akkor mondani báj ez?) arra jutottak, hogy a világunk minden bizonnyal egy holografikus szerkezetű világ.

Mivel az ember még nem jutott el erre a szintre, ezt csak igazán kevesek értették. A többségnek halvány fogalma sem volt arról, mit hallgat, milyen konferencián vesz részt, nem értett ebből a holografikus szintből semmit. Folyamatosan attól félnek, hogy valami baj éri őket, miközben tudatukkal már a valódi magasabb dimenzióban vannak. De végignéztek négy prezentációt és még csak halványan sem nagyon dereng itt senkinek, mi az a hologram.

Nehéz lesz itt Üzletet csinálni. Akkor nyomassuk ingyen ugyanazt jól alapban és akkor meglátjuk, mit hoznak a Jövő Frissítései, Srácok! Kicsit agresszív a PR, elismerem, ám beláthatjátok, hogy sok esélyt Ti se hagytok a békés célú megközelítésnek. Nehéz Itt, az Élet és Halál Birodalmában, ahol erősen gyanítod, hogy itt valami kurva nagy átverés lehet, vagy Mindannyian Angyalok vagytok! Nem kell döntenetek, mert ugye semmi sem történhet itt az Ég akarata ellenére, igaz? Hm?

Akkor reggel éppen esett, a vízcseppek minden dobbanásnál megremegtek. Katie nem értette, ez az ÉlményPark most valódi-e vagy sem. Bár azt értette, hogy a Világot ő vetíti Magának, ám nem fért az bele, hogy akkor a Többiek kik? Őket ki vetíti? Akkor Ők nem is vetítenek, ha mindent Én vetítek ki? A vízcseppek. Azt is Én vetítem ki? Honnan vettem hozzá az ötletet? Honnan vettem a 4 elemet? Csak úgy kitaláltam? Ezt a Napot már számtalanszor láttam. Az idő csak folyik, szépen egyenletesen, miközben a fizikai testünk itt van a Harmadik Dimenzióban egy Anyagi Világban. De mi a helyzet a Tudatunkkal? A Tudatunk hány dimenziót képes áthatni? Ezen gondolkozott, miközben a reggeli csatornákat kapcsolgatta, lesz-e valami izgalmas benne.


Isten lenézett a Földre és rájött, hol tévedett. De szerencséje volt, a Jövevény nem akart rosszat. Csak nagyon más világból jött. Talán a Gömbön túli világról beszél? A Jövevény olyan világból érkezett, ahol a Hogyan fejlődött a művészi szinte, nem a Mi. Lehet, ez a Fejlődés Kulcsa? Nézzük meg, az Időtlenségbe belefér.