2014. március 28., péntek

Állatvilág Plusz



"Figyelj, Én egy kutató vagyok és ember. Nem tudok úgy a fákon ugrálni, ahogy ők."


Üdvözlöm az Erdőben!

Az első dolog, kedves ember, meg kell tanulnod az Erdő szabályait. Ha nem vagy jó a fákon ugrálásban, akkor bizony a természetes kiválasztódás veszélyével nézel szembe. Ez az Erdő, ember! Itt a gyenge elbukik és ha találkozol egy ragadozóval, nincs hova menekülnöd. Ha vannak olyan technikai eszközeid, amivel életben tudsz maradni, akkor használd őket, különben senki nem fog Rajtad segíteni azon túl, hogy a fákról üvöltve igyekszünk megzavarni a támadóidat.

A Majom


Üdvözlöm a Földön!

Az első dolog, kedves angyal, meg kell tanulnod az Föld szabályait. Ha nem vagy jó az udvarlásban, akkor bizony a természetes kiválasztódás veszélyével nézel szembe. Ez a Föld, angyal! Itt a gyenge elbukik és ha találkozol egy maffiozóval, nincs hova menekülnöd. Ha vannak olyan technikai eszközeid, amivel életben tudsz maradni, akkor használd őket, különben senki nem fog Rajtad segíteni azon túl, hogy minden fórumot felhasználva igyekszünk megzavarni a támadóidat.

Az Ember


Üdvözlöm az Amerikai Egyesült Államokban!

Az első dolog, kedves idegen, meg kell tanulnod Amerika szabályait. Ha nincs jó üzleti érzéked, akkor bizony a természetes kiválasztódás veszélyével nézel szembe. Ez Amerika, idegen! Itt a gyenge elbukik és ha találkozol a bírósági végrehajtóval, nincs hova menekülnöd. Ha vannak olyan technikai eszközeid, amivel életben tudsz maradni, akkor használd őket, különben senki nem fog Rajtad segíteni azon túl, hogy a médiából kiszólva igyekszünk megzavarni a támadóidat.


Az Amerikai